הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בלחיצת חזה

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
היי

אני כבר 15 ימים במשקל העבודה בלחיצת חזה

אני כמעט ולא עושה תרגילי כתפיים כי הכתף מעורבת גם בלחיצת החזה ואני לא רוצה להעמיס על הכתפיים שלי יותר מידי ולעשות יותר מידי לחיצות

אולי כעת הגיע הזמן להוסיף גם לחיצת כתפיים? זה מה שיעזור לי להתקדם בלחיצת חזה?

אגב, לאחרונה גם הוספתי לחיצה מהרצפה לתוכנית, לחיצה מהרצפה באחיזה צרה בשביל לתת דגש ליד אחורית

• פותח/ת השרשור
מה המשקל גוף שלך ?
איזה משקל אתה תקוע

כתפיים לא ממש תורם לבנץ פרס

משקל גוף 75

אני תקוע על 95 קילו ל7 חזרות ולא מצליח לבצע את החזרה השמינית

אני כמובן מגוון בגזרת הנפח והעצימות

חשבתי לנסות לעשות 95, 5 סטים של 4-5 חזרות בכל סט

תפנה למאמן או לפחות ממשממש תרחיב חתקווה שמישהו יהיה סבלני לעזור, אף אחד לא יודע אם יש לך ג׳אנק ווליום או ממש מעט ועוד איזה 10 פרצטרים נוספים לפני שנותנים המלצות

יש תוכנית קבוע? אם כן מהי.
15 ימים זה ימים או אימונים?
מה היה קצב ההתקדמות עד עכשיו?
טכניקה טובה? תתאר

• פותח/ת השרשור
תפנה למאמן או לפחות ממשממש תרחיב חתקווה שמישהו יהיה סבלני לעזור, אף אחד לא יודע אם יש לך ג׳אנק ווליום או ממש מעט ועוד איזה 10 פרצטרים נוספים לפני שנותנים המלצות

אני מאמן בעצמי, אבל אני תמיד בראש פתוח לשמוע חוות דעת נוספות, תמיד ניתן ללמוד עוד

יש תוכנית קבוע? אם כן מהי.
15 ימים זה ימים או אימונים?
מה היה קצב ההתקדמות עד עכשיו?
טכניקה טובה? תתאר

יש תוכנית קבועה

אני אפרט רק לגבי התוכנית של האימוני לחיצה כי רגליים וגב פחות רלוונטיים לנושא, לא שאני מזניח רגליים וגב כמובן

אימוני חזה כתפיים ויד אחורית:

לחיצת חזה - 4 סטים, אני מגוון, אימון 1 משקל בינוני ו8-10 חזרות, אימון 2 משקל נמוך ו4-6 חזרות, לסירוגין

לחיצת כתפיים במכונה/במוט לסירוגין, 2 סטים, 6-8 חזרות

לחיצת חזה מהרצפה באחיזה צרה 2 סטים, 8 חזרות

מקבילים במכונה - 2 סטים, 10 חזרות

פרפר במכונה - 2 סטים, 10 חזרות

פשיטה בחבל - 4 סטים, 10 חזרות

לגבי הטכניקה בלחיצה, היא טובה, הקשתה בגב, אמות בקו ישר, מוריד את המוט אל מפתח הלב ואפילו נותן עצירה של שנייה על החזה.

ו15 ימים אני באותם משקלים, לפני כן הייתי מתקדם במשקלי עבודה אחת לשבוע בערך, ואני מתייחס לימים לא לאימונים

אני מאמן בעצמי, אבל אני תמיד בראש פתוח לשמוע חוות דעת נוספות, תמיד ניתן ללמוד עוד

יש תוכנית קבועה

אני אפרט רק לגבי התוכנית של האימוני לחיצה כי רגליים וגב פחות רלוונטיים לנושא, לא שאני מזניח רגליים וגב כמובן

אימוני חזה כתפיים ויד אחורית:

לחיצת חזה - 4 סטים, אני מגוון, אימון 1 משקל בינוני ו8-10 חזרות, אימון 2 משקל נמוך ו4-6 חזרות, לסירוגין

לחיצת כתפיים במכונה/במוט לסירוגין, 2 סטים, 6-8 חזרות

לחיצת חזה מהרצפה באחיזה צרה 2 סטים, 8 חזרות

מקבילים במכונה - 2 סטים, 10 חזרות

פרפר במכונה - 2 סטים, 10 חזרות

פשיטה בחבל - 4 סטים, 10 חזרות

לגבי הטכניקה בלחיצה, היא טובה, הקשתה בגב, אמות בקו ישר, מוריד את המוט אל מפתח הלב ואפילו נותן עצירה של שנייה על החזה.

ו15 ימים אני באותם משקלים, לפני כן הייתי מתקדם במשקלי עבודה אחת לשבוע בערך, ואני מתייחס לימים לא לאימונים
סה"כ התוכנית לא באמת בנויה לבנייה של בנץ' פרס כבד ..
אתה צריך לעבוד לתקופות יותר של נפח רציני יותר ויותר ספציפיות כנראה
יש לך המון תרגילים ואין כאן באמת עבודה רצינית ממשית על בנץ' פרס
חוץ מזה מה הגובה שלך ?
אתה כנראה צריך גם לעלות במשקל גוף בהדרגה כדי להמשיך להתקדם
לכמה אתה רוצה להגיע בלחיצת חזה ?

היי

אני כבר 15 ימים במשקל העבודה בלחיצת חזה

אני כמעט ולא עושה תרגילי כתפיים כי הכתף מעורבת גם בלחיצת החזה ואני לא רוצה להעמיס על הכתפיים שלי יותר מידי ולעשות יותר מידי לחיצות

אולי כעת הגיע הזמן להוסיף גם לחיצת כתפיים? זה מה שיעזור לי להתקדם בלחיצת חזה?

אגב, לאחרונה גם הוספתי לחיצה מהרצפה לתוכנית, לחיצה מהרצפה באחיזה צרה בשביל לתת דגש ליד אחורית

אתה לא תקוע, ב95 קילו אתה לא אמור להתקדם כל 3-4 אימונים לדעתי, בטח לא בגיל הזה שהמערכת ההורמונלית לא בפיק, ובטח שאתה לא עושה תכנית ספציפית לבנץ׳

אם יש רגרסיה / תקיעה של 9-10 אימונם זה סיפור אחר.

אתה לא תקוע, ב95 קילו אתה לא אמור להתקדם כל 3-4 אימונים לדעתי, בטח לא בגיל הזה שהמערכת ההורמונלית לא בפיק, ובטח שאתה לא עושה תכנית ספציפית לבנץ׳

אם יש רגרסיה / תקיעה של 9-10 אימונם זה סיפור אחר.
למה שבגיל 25 מערכת ההורמונלית לא תהיה במצב טוב?

• פותח/ת השרשור
סה"כ התוכנית לא באמת בנויה לבנייה של בנץ' פרס כבד ..
אתה צריך לעבוד לתקופות יותר של נפח רציני יותר ויותר ספציפיות כנראה
יש לך המון תרגילים ואין כאן באמת עבודה רצינית ממשית על בנץ' פרס
חוץ מזה מה הגובה שלך ?
אתה כנראה צריך גם לעלות במשקל גוף בהדרגה כדי להמשיך להתקדם
לכמה אתה רוצה להגיע בלחיצת חזה ?

המטרה היא להרים 140 קילוגרם

הייתי שמח לעשות יותר סטים של לחיצת חזה במהלך האימון, אבל עברתי בעבר פציעת כתף, לכן אני אוכל לעלות את הנפח של לחיצת חזה בהדרגה ומאוד בזהירות, אין לי כאבים בכתפיים, אך אני יודע שברגע שאגזים הכאבים בכתף יחזרו כפי שקרה בעבר, אז אני מאוד זהיר

אחרי 4 סטים של לחיצת חזה אני עובר ללחיצה מהרצפה בשביל להקטין את הטווח תנועה ולהוריד עומס מהכתפיים

אני אנסה לקחת את הדברים שאמרת לגבי עניין הנפח בחזה ואולי לנסות לעשות צעד נוסף בגזרת הנפח - בכמות הסטים בלחיצת חזה, בזהירות כמובן

הגובה שלי הוא 1.85

המטרה היא להרים 140 קילוגרם

הייתי שמח לעשות יותר סטים של לחיצת חזה במהלך האימון, אבל עברתי בעבר פציעת כתף, לכן אני אוכל לעלות את הנפח של לחיצת חזה בהדרגה ומאוד בזהירות, אין לי כאבים בכתפיים, אך אני יודע שברגע שאגזים הכאבים בכתף יחזרו כפי שקרה בעבר, אז אני מאוד זהיר

אחרי 4 סטים של לחיצת חזה אני עובר ללחיצה מהרצפה בשביל להקטין את הטווח תנועה ולהוריד עומס מהכתפיים

אני אנסה לקחת את הדברים שאמרת לגבי עניין הנפח בחזה ואולי לנסות לעשות צעד נוסף בגזרת הנפח - בכמות הסטים בלחיצת חזה, בזהירות כמובן

הגובה שלי הוא 1.85
דבר ראשון אתה צריך לעלות במשקל גוף
שאני התחלתי לעבוד עם מאמן היה לי המון נפח
והיה לי פציעות בהתחלה שהתחלתי להוסיף שריר ומשקל המצב נהיה הרבה יותר טוב

לחיצה מהרצפה לא יודע כמה התרגיל יעיל
יש המון דרכים להתקדם להגיע ל 140 חושב שאפשרי
אבל לדעתי הדרך הטובה בשבילך זה להיות עם מישהו שיש לו נסיון ויוכל לקדם אותך לשם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית