הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם מותר לאכול הכל?

Rebecca26

משתמש מתחיל
19
2
נק' מוניטין:
8
19
2
השאלה שלי לעליית מסת שריר ,האם מותר לאכול הכל ? אני רזה טבעי וכמעט לא משמינה אני אוכלת רגיל .(לא סופרת קלוריות ) 1.60 משקל 50

"לאכול הכל" זה מאוד כללי.

אפרק את התשובה ל2 חלקים.

1. מבחינת הרכב גוף, החשיבות לסוג המאכלים לא בעל משמעות מהותית.
העיקר הוא לעמוד בכמות המאקרו שהגוף שלך צריך. (חלבון, שומן)

2. מבחינה בריאותית, יש חשיבות יותר גדולה למאכלים (עתירי שומן רווי / סוכר וכד')
גם אם תעמדי בכמות המאקרו שהגדרת, סביר להניח שלאורך זמן בלי פיקוח מסודר יהיו חוסרים של מיקרו נוטריאנטים (ויטמנים ומינרליים)

בסופו של דבר אפשר לגמרי לעשות את זה, פשוט שימי לב שאת צריכה לדאוג להישאר בכמויות צריכה
הגיוניות מבחינת מזון אולטרה מעובד וסוכר מוסף, וכמובן שאת צורכת מספיק מאקרו ומיקרו נוטריאנטים.

בהצלחה

השאלה שלי לעליית מסת שריר ,האם מותר לאכול הכל ? אני רזה טבעי וכמעט לא משמינה אני אוכלת רגיל .(לא סופרת קלוריות ) 1.60 משקל 50
מה זה רגיל?
די בטוח שרגיל שלי לא זהה לרגיל שלך...
הכי טוב זה או לספור קלוריות או להתקבע על מזון ואז להתחיל להוסיף או להחסיר לפי התוצאה שמחפשים

איך את יודעת כמה צריך אם את לא סופרת? גם אם את בנאדם רזה לספור קלוריות זה משהו שכל אחד צריך לעשות, כי הרבה פעמים אוכלים פחות או יותר מדי ממה שצריך בלי לדעת בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית