הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בניפוץ כמה מיתוסים.

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אמא שלי ראתה את התזונה עשירת השומן והחלבונים שלי והחליטה שהיא רוצה להציק לי ולשלוח אותי לתזונאי חינם (מבצע של המכון -.-) בקיצור התזונאי התכווח ואמר לי שאסור לי לאכול יותר מ110 גרם חלבון (על משקל 57 קילו בערך...)כי אחרת זה הופך לשומן ואני אוכל בסביבות ה150 אם לא יותר ואותו דבר לגבי השומן... ודבר שני זה הקטע של לחלק את החלבון ל4 מנות של 25 גרם במשך ... צריך עזרה בניפוץ\הסבר למה המיתוסים האלה לא נכונים (לפחות הראשון). דרך אגב אני עוד לא עובד בעצימות גבוהה כל כך כי אני עוד מחפש לקנות ציוד לבית בשביל SS(בעזרת השם 😃) בינתיים מתאמן כמו ליצן.
קראתי את כל המאמרים בפורטל ולא מצאתי הסבר מספק בשבילו... אני צריך למצוא דרך להסביר לו למה זה לא נכון...

• פותח/ת השרשור
ניראלי שהחשק להקיא אחרי שאתה שותה זה עניין של נפח קיבה , זה אמור לעבור עם הזמן
אני כבר חודש בערך שותה כמעט כל יום ליטר וזה עדיין לא עובר..חשבתי לנסות לקטוזין אבל אני לא יודע אם יש קשר...
תתחיל בפחות חלב ותעלה בהדרגה.
זה לא שרק עכשיו התחלתי לשתות חלב... התחלתי מ2 כוסות ביום עברתי לחצי ליטר בערך ומשם עליתי לאט לאט עד לליטר +\-

• פותח/ת השרשור
כמו מה לדוגמא? אני לא מצליח למצוא עוד סוגי מזון (חוץ מבשר שאני אוכל ממנו הרבה) שיכולים לעזור להשלים קלוריות...:\

תעשה גיינרים ביתיים, פורסמו פה מלא רעיונות בפורום בעבר עם חמאת בוטנים וחלב/מים/מיצים וכל מיני תוספות (גלידה, אגוזים, פירות, וכו')

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני ינסה,תודה 😃
רק שאלה אחרונה...אתה חושב ששימוש בלקטוזין\משהו אחר יכול לפתור את הבעיה? או שזה מיותר לנסות?
אנשים למישהו יש רעיונות לדברים שאפשר להכין אם הרבה קלוריות (בעיקר משומן וחלבון ? למרות שקצת פחמימות לא יזיקו:P).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית