הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף קדמית

לחיצת כתפיים עובד בעיקר על הכתף הקדמית, מה שצריך להוסיף זה עבודה על כתף צידית

אין צורך, כפיפת כתף זה התרגיל אולי הכי מיותר שאתה יכול לשים בתכנית שלך, הכתף הקדמית עובדת יותר ממספיק בכל תרגילי החזה והלחיצות

אין צורך, כפיפת כתף זה התרגיל אולי הכי מיותר שאתה יכול לשים בתכנית שלך, הכתף הקדמית עובדת יותר ממספיק בכל תרגילי החזה והלחיצות
זה שאתה בוחר להיות ליפטר שעושה אך ורק תרגילים מורכבים לא אומר שהרחקות כתפיים זה התרגיל "הכי מיותר שיש"

זה שאתה בוחר להיות ליפטר שעושה אך ורק תרגילים מורכבים לא אומר שהרחקות כתפיים זה התרגיל "הכי מיותר שיש"
הוא דיבר על כפיפה, מסכים שזה לא "מיותר" וזה תלוי מקרה ומתאמן.
אני רק לא מבין מה הקשר לליפטר ומה קשור לתרגיל מורכב או לא?
האם לחיצת כתפיים עובד מספיק על כתף קדמית או שחייב גם תרגיל כפיפה כתפיים??
כמו שכתבתי למעלה, תלוי מתאמן ומקרה.
"חייב" בטוח שלא חייב, אין שום דבר חובה כי בתחום האימונים אין מטרת-על משותפת לכולם.
האנשים שונים, המטרות שונות וכיוצא בזה גם התהליך והדרך שונים.

אם אתה רואה מספיק תוצאות מלחיצות אז אין צורך, אצל רוב האנשים הכתף הקדמית מקבלת מספיק עבודה מלחיצות.

לול
הכי קל להתייחס לטוען הטענה במקום לטענה עצמה נכון?
אני לא אתחיל לפרט מה המצב שלי באימונים כרגע כי זה לא רלוונטי, אבל תהיה בטוח שאני לא עושה רק מורכבים.
הרחקות כתפיים כלומר Lateral raises זה כן מאוד חשוב לפיתוח הכתף כי האמצעית בקושי עובדת במורכבים
*כפיפות* כתף - front raises זה מיותר ברוב המקרים גם באספקט של בילדינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית