הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה וצום ולסירוגין

AdirWorkout

משתמש פעיל
311
130
נק' מוניטין:
244
311
130
ההודעה נשלחה למייק בפרטי והוא רצה שאפתח את הנושא כדי שכולנו נחשף לתשובות שלו.
היי מייק,
שבת שלום 😃
מישהו אמר לי מספר דברים אתמול שרובם נוגדים את מה שקראתי על תזונה וכושר. אשמח אם תוכל לשפוך קצת אור על הדברים או לחדד.
הבחור הוא אדם שעובד כשף בשרים קרוב ל10 שנים, רוב הימים הוא היה מזמין אוכל מבחוץ וגם כמובן אוכל בשרים מלאים בשומן. פיצות המבורגר וכל שאר הירקות. הבחור בן 38.
הוא אמר לי מספר דברים:
נפגשתי עם רופא. מומחית שאמרה לו שבקרוב הוא יגיע לגיל ולא יוכל לתקן את מצבו הרפואי, היא אמרה לו לאכול בעיקר סלטים ולהימנע מבשר בקר/עוף למשך תקופה של עד חודש כדי שהגוף ינקה את עצמו.
ציטוטים של הבחור:
"אני אוכל בעיקר ירקות, לא אוכל בכלל בשר לחודש שלם, הרופאה אמרה שצריך לנקות את הכולסטרול וכל השומנים שהגוף מחזיק בהם זו כמו דיאטה רגילה רק שאני לא מתאמן כמו אדם שחייב חלבון."
"אני אוכל בעיקר סלטים חופשי, משתדל לאכול ארוחה אחת בלבד בצהריים, וזהו. בערב אני לא אוכל כי אני נותן לגוף לפרק את האוכל, אם אני אוכל בערב הגוף יעצור את העיכול ולא ייכנס למוד של שינה לעיכול".

זה פחות או יותר מה שהוא אמר לי, לי אישית זה נוגד את כל מה שקראתי. אשמח אם תוכל להסביר 😃
@Mike Bikov

ההודעה נשלחה למייק בפרטי והוא רצה שאפתח את הנושא כדי שכולנו נחשף לתשובות שלו.
היי מייק,
שבת שלום 😃
מישהו אמר לי מספר דברים אתמול שרובם נוגדים את מה שקראתי על תזונה וכושר. אשמח אם תוכל לשפוך קצת אור על הדברים או לחדד.
הבחור הוא אדם שעובד כשף בשרים קרוב ל10 שנים, רוב הימים הוא היה מזמין אוכל מבחוץ וגם כמובן אוכל בשרים מלאים בשומן. פיצות המבורגר וכל שאר הירקות. הבחור בן 38.
הוא אמר לי מספר דברים:
נפגשתי עם רופא. מומחית שאמרה לו שבקרוב הוא יגיע לגיל ולא יוכל לתקן את מצבו הרפואי, היא אמרה לו לאכול בעיקר סלטים ולהימנע מבשר בקר/עוף למשך תקופה של עד חודש כדי שהגוף ינקה את עצמו.
ציטוטים של הבחור:
"אני אוכל בעיקר ירקות, לא אוכל בכלל בשר לחודש שלם, הרופאה אמרה שצריך לנקות את הכולסטרול וכל השומנים שהגוף מחזיק בהם זו כמו דיאטה רגילה רק שאני לא מתאמן כמו אדם שחייב חלבון."
"אני אוכל בעיקר סלטים חופשי, משתדל לאכול ארוחה אחת בלבד בצהריים, וזהו. בערב אני לא אוכל כי אני נותן לגוף לפרק את האוכל, אם אני אוכל בערב הגוף יעצור את העיכול ולא ייכנס למוד של שינה לעיכול".

זה פחות או יותר מה שהוא אמר לי, לי אישית זה נוגד את כל מה שקראתי. אשמח אם תוכל להסביר 😃
@Mike Bikov
נראה ליש כדאי שהבחור שטען את כל הטענות יבוא לתת לנו את הביסוס שלו.

נפגשתי עם רופא. מומחית שאמרה לו שבקרוב הוא יגיע לגיל ולא יוכל לתקן את מצבו הרפואי,
שיפגש עם "מומחית" אחרת כי כל גורם רפואי שטוען משהו כזה אינו באמת מוסמך או סתם מפחיד אותו. לדבר במובנים אבסולוטים = חוסר מקצועיות מובהק.

היא אמרה לו לאכול בעיקר סלטים ולהימנע מבשר בקר/עוף למשך תקופה של עד חודש כדי שהגוף ינקה את עצמו.
רופאים לא מבינים בתזונה ולעולם לא יבינו. בשביל זה יש תזונאים. זה כמו ללכת לרופא נשים ולבקש עצות לגבי בעיות אורתופדיות.

אם לא יצרוך בשר, ללא תוספי תזונה, כנראה שלא ייקבל מספיק ברזל בתפריט ולכן ילך לאבדון.

רמות גבוהות של כולסטרול בבדיקות דם (שאינן ממניע גנטי) מושפעות בעיקר ממחסור בפעילות גופנית, עודף משקל ותזונה לקויה באופן כללי (בעיקר צריכה מוגברת של שומן, פחמימה וכנראה גם קלוריות).

אם אני אוכל בערב הגוף יעצור את העיכול ולא ייכנס למוד של שינה לעיכול".
אם זה היה קורה הוא היה מת ביום הראשון שהוא היה נולד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית