הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חישוב קלוריות של אימון במאזן היומי

סבטלנה🫶🏽

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
ן יש לי שאלה אשמח אם תוכלו לענות לי עליה
אני עכשיו מתחילה חיטוב והניטרלי שלי הוא 2000 קלוריות, מתאמנת בחדר כושר 5 פעמים בתכנית פוש פול לגס, בשביל להיות במאזן קלורי שלילי אני צריכה להכניס 1800 קלוריות, השאלה היא אם אני צריכה ״לקחת בחשבון״ את הקלוריות שאני שורפת באימון, כלומר אם שרפתי 400 קלוריות לאכול 2200 קלוריות, כי אז לכאורה אני במסה
אבל אם אני לא אחשיב אותם אני אהיה בגירעון גדול מידי של 1400 קלוריות

תשובה נבחרת
את מעריכה שהניטרלי שלך הוא 2000. יכול להיות שהוא לא יהיה באמת 2000 וזה בסדר. את תביני כבר אם פגעת לפי הירידה במשקל.

לא, גם ככה אין לך יכולת להעריך אותן כ"כ.
תתחילי מצריכה של 1800 ותראי את קצב הירידה במשקל.
יש מחשבונים באינטרנט אבל באמת יכול להיות שזה לא מדויק, פשוט אני לא בטוחה אם צריך או לא כי האינטרנט ממש מבלבל ובמקום אחד רשום שצריך במקום אחר לא צריך, דרך אגב במאמר שיש לכם באתר רשום שצריך אז אני במאת לא יודעת
אני עכשיו מתחילה חיטוב והניטרלי שלי הוא 2000 קלוריות
את מעריכה שהניטרלי שלך הוא 2000. יכול להיות שהוא לא יהיה באמת 2000 וזה בסדר. את תביני כבר אם פגעת לפי הירידה במשקל.

השאלה היא אם אני צריכה ״לקחת בחשבון״ את הקלוריות שאני שורפת באימון,

• פותח/ת השרשור

יש מחשבונים באינטרנט אבל באמת יכול להיות שזה לא מדויק, פשוט אני לא בטוחה אם צריך או לא כי האינטרנט ממש מבלבל ובמקום אחד רשום שצריך במקום אחר לא צריך, דרך אגב במאמר שיש לכם באתר רשום שצריך אז אני במאת לא יודעת

תשובה נבחרת
זה לא כ"כ משנה.
חלק מדויקים יותר חלק פחות, אף אחד לא פוגע בול.
צריכה קלורית של 1800 עבור אישה ממוצעת זו נקודת פתיחה בסדר לחיטוב. נסי אותה ותראי מה קורה.

אני בצריכה יומית של 1600 ואני עושה אימון AB + ריצה 8 ק"מ
אני לא מחשיב אותם בצריכה שלי מבחינתי 1600 זה המילה האחרונה
וגם חשוב נורא לאכול נכון ולחפש מאכלים שלא עתירים בקלוריות ושומן לא בריאים (עדיף הרבה שומן של אבוקדו מאשר של צ'יפס)

וגם חשוב נורא לאכול נכון ולחפש מאכלים שלא עתירים בקלוריות ושומן לא בריאים (עדיף הרבה שומן של אבוקדו מאשר של צ'יפס)

מבחינת הורדת משקל נטו, אין שום משמעות מהיכן מגיעות הקלוריות. זה לא משנה אם הן מגיעות מבמבה, או מבשר עוף אורגני.
הדבר היחיד שחשוב זה *כמה* קלוריות.

מבחינה בריאותית, כמובן שלתזונה בריאה ומאוזנת יש חשיבות.
וכמובן שמבחינת בניית או שימור שריר, יש גם חשיבות לערכי המאקרו.

מבחינת הורדת משקל נטו, אין שום משמעות מהיכן מגיעות הקלוריות. זה לא משנה אם הן מגיעות מבמבה, או מבשר עוף אורגני.

תמיד חשוב שתזונה ובריאות ילכו ביחד
כמובן שאפשר לדחוף מה שבא לנו כל עוד זה עומד בערך הקלורי
אבל ההשפעות על הגוף מאוכל אולטרה מעובד יכולות להיות הרסניות
צריך לקחת בחשבון גם כולסטרול ועוד מלא דברים אחרים שנמצאים בכמויות ב "שטויות"
מדי פעם אפשר לעשות איזה צ'יט דיי

מבחינת משקל אולי אין משמעות, מבחינת הרכב הגוף יכולה להיות השפעה.
חוץ מזה שיש את עניין העלות האנרגטית לעיכול שגם משנה (אומנם במעט אבל אי אפשר להתעלם)

קישור לצפייה: https://www.facebook.com/groups/FitTlk/permalink/2667487543543411/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית