הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהערכה של מנה

Liam1238

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
היי, אני עובד במקום שזו בערך הארוחה הכי טובה שאני יכול לאכול שתספק לי את הערכים שאני צריך ורציתי לשאול אם מישהו יכול "להעריך" את הקלוריות של מנה כזו כי אין לי כל כך דרך לחשב את זה, תודה רבה

קבצים מצורפים

• 43A9A1DF-BE98-4BC3-A409-12A9479FD03B.jpg
    43A9A1DF-BE98-4BC3-A409-12A9479FD03B.jpg
    1.1 MB · צפיות: 47
  • פותח/ת השרשור
למה שלא תספק לעצמך אוכל ובקלוריות שאתה אוכל עכשיו תוכל לאכול 2 ארוחות הרבה יותר משביעות?
זה פשוט משמרות של 24 שעות אז אני אוכל 3 ארוחות ביום, 2 כאלה ויש לי מיל פרפ מהבית של חזה עוף ואורז כארוחה שלישית שזה סוגר לי את הערכים

רופא?
זה פשוט משמרות של 24 שעות אז אני אוכל 3 ארוחות ביום, 2 כאלה ויש לי מיל פרפ מהבית של חזה עוף ואורז כארוחה שלישית שזה סוגר לי את הערכים

אם זה מתאים לך לערכים ואתה שבע אז אין בעיה, מה שמקפיץ פה את הקלוריות זה הטיגון של השניצלים עם הפירורי לחם

• פותח/ת השרשור
רופא?

אם זה מתאים לך לערכים ואתה שבע אז אין בעיה, מה שמקפיץ פה את הקלוריות זה הטיגון של השניצלים עם הפירורי לחם
לא, אני דובר כחלק מהשירות הצבאי שלי וזה כן משביע ומתאים לי לערכים למרות השניצל אז לבינתיים אמשיך עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית