Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
בסרטון של הבנץ זה בהחלט נראה באיזור ה25
בסרטון של הבנץ' באתי אחרי שאכלתי באותו יום 5000+ קל'
הבטן שלי התפוצצה מאוכל.
חוץ מזה, כבר ציינתי שאחוז שומן פחות רלוונטי לי. אין צורך להיכנס להשוואות ולדון באחוז השומן שלי, וזה גם לא מכבד.
אם אבקש חוות דעת של אחוזי שומן, מוזמן להביע את דעתך... עד אז, בבקשה, לא להתעסק בזה.
ברכת חג שמח לכולם 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם כבר חוות דעות
אשמח לשמוע דעתכם על הבנץ', על הגב, על מסת השריר 😃

נערך לאחרונה:
מה לא מכבד? אתה מתעסק לפי מה שאתה אומר הרבה שנים בתחום, אני חושב שהמינימום זה להבין שהאחוז שומן שלך בפועל גדול כמעט ב100% ממה שאתה שיערת. לא מצפה שתדע אם אתה 17 או 18 אחוז אבל בין 15 ל25 אחוז שומן אני חושב שלא לדעת להבדיל בקילומטרז אימונים שלך זה חוסר הבנה חריגה
והתגובה שננתי מקודם ממש לא באה ממקום לא מכבד ואתה זה שציין את האחוז שומן שלו ראשון.. אחרת זה לא היה מעניין אף אחדאם אתה 9 אחוז או 35 אחוז

לפי הסרטון נראה שאתם גם על 30% שומן
לגבי הלחיצה מה המטרה?
אתה לא פוורליפטר גם הישבן באוויר ..

תשאוף ל 15 אחוז שומן באמת ולא נוזלים ושטויות

בסרטון של הבנץ' באתי אחרי שאכלתי באותו יום 5000+ קל'
הבטן שלי התפוצצה מאוכל.
חוץ מזה, כבר ציינתי שאחוז שומן פחות רלוונטי לי. אין צורך להיכנס להשוואות ולדון באחוז השומן שלי, וזה גם לא מכבד.
אם אבקש חוות דעת של אחוזי שומן, מוזמן להביע את דעתך... עד אז, בבקשה, לא להתעסק בזה.
ברכת חג שמח לכולם 😃

אם כבר חוות דעות
אשמח לשמוע דעתכם על הבנץ', על הגב, על מסת השריר 😃
מסת שריר יש 😃

מה לא מכבד? אתה מתעסק לפי מה שאתה אומר הרבה שנים בתחום, אני חושב שהמינימום זה להבין שהאחוז שומן שלך בפועל גדול כמעט ב100% ממה שאתה שיערת. לא מצפה שתדע אם אתה 17 או 18 אחוז אבל בין 15 ל25 אחוז שומן אני חושב שלא לדעת להבדיל בקילומטרז אימונים שלך זה חוסר הבנה חריגה
והתגובה שננתי מקודם ממש לא באה ממקום לא מכבד ואתה זה שציין את האחוז שומן שלו ראשון.. אחרת זה לא היה מעניין אף אחדאם אתה 9 אחוז או 35 אחוז
"מה לא מכבד?" - ההתעסקות באחוז שומן שציינתי שלא מעניינת אותי, שוב, ושוב, ושוב. אם הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אחוז שומן הייתי בא ומבקש. כל זמן שלא ביקשתי ממך דבר כזה אין לך את החוצפה לבוא ולהביע ביקורת בנושא.
"אתה מתעסק לפי מה שאתה אומר הרבה שנים בתחום" - לא, לא טענתי דבר כזה. מעולם. למעשה, עשיתי סייקל אחד בודד לפני כן
"ממה שאתה שיערת" - מה שאני שיערתי היה כששקלתי 105, לפני שהמשקל שלי התחרפן ועלה ל112, היום ל110, ומחר מי יודע כמה.
באמת שלא מעניין אותי התעסקות מיותרת כזו... ואין לי כוח לדיונים האלה...
חג שמח!

לפי הסרטון נראה שאתם גם על 30% שומן
לגבי הלחיצה מה המטרה?
אתה לא פוורליפטר גם הישבן באוויר ..

תשאוף ל 15 אחוז שומן באמת ולא נוזלים ושטויות

מסת שריר יש 😃
אבל רואים שאין לך מסת שריר אמיתית גדולה זה בעיקר אחוזי שומן דיי גבוהים
תודה חבר

"מה לא מכבד?" - ההתעסקות באחוז שומן שציינתי שלא מעניינת אותי, שוב, ושוב, ושוב. אם הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אחוז שומן הייתי בא ומבקש. כל זמן שלא ביקשתי ממך דבר כזה אין לך את החוצפה לבוא ולהביע ביקורת בנושא.
"אתה מתעסק לפי מה שאתה אומר הרבה שנים בתחום" - לא, לא טענתי דבר כזה. מעולם. למעשה, עשיתי סייקל אחד בודד לפני כן
"ממה שאתה שיערת" - מה שאני שיערתי היה כששקלתי 105, לפני שהמשקל שלי התחרפן ועלה ל112, היום ל110, ומחר מי יודע כמה.
באמת שלא מעניין אותי התעסקות מיותרת כזו... ואין לי כוח לדיונים האלה...
חג שמח!

תודה חבר
אל תנסה להרים משקלים כבדים "ולפצות"
את עצמך ולומר שעשית סייקל חזק ואתה חזק
תבוא בגישה של לאט לאט , התקדמות בתחום
של בניית כוח ושריר זה לוקח זמן וגם תלוי גנטיקה
יש לך רעב להצליח וזה מאוד חשוב
הדבר היותר חשוב זה לשמור על האש לאורך זמן
ולא חצי שנה , שנה להתאמן לעוף ואז לפרוש ולהשאר עם כלום ביד
אם תרצה להתייעץ או לדבר אני מאמן בעצמי
וגם מתחרה בבנץ' אונלי
אוכל לנסות לעזור לך

אל תנסה להרים משקלים כבדים "ולפצות"
את עצמך ולומר שעשית סייקל חזק ואתה חזק
תבוא בגישה של לאט לאט , התקדמות בתחום
של בניית כוח ושריר זה לוקח זמן וגם תלוי גנטיקה
יש לך רעב להצליח וזה מאוד חשוב
הדבר היותר חשוב זה לשמור על האש לאורך זמן
ולא חצי שנה , שנה להתאמן לעוף ואז לפרוש ולהשאר עם כלום ביד
אם תרצה להתייעץ או לדבר אני מאמן בעצמי
וגם מתחרה בבנץ' אונלי
אוכל לנסות לעזור לך
אני מעריך את ההצעה שלך, אבל אני לא מעוניין.
להעביר ביקורת זה לא קשה, לדעת איך - זה סיפור אחר.
אני פשוט לא מעוניין במאמן שקובע על דעת עצמו מה המטרות שלי (פאוורליפטר, לא פאוורליפטר) ומביע ביקורת בצורה די מזוויעה. אולי יש כאלה שיטענו אחרת, אבל היי, זה מה שחוויתי ממך. ובתור מאמן, אתה צריך לדעת שהצרכים של המתאמנים שלך הם מה שחשובים...
וזאת לאחר שביקשתי באופן מפורש לא להביע דעה לגבי אחוזי שומן, מהסיבה הפשוטה:
*זה לא מעניין אותי*.
חוץ מזה, שאני כבר בקשר עם מישהו שעוזר לי

אני מעריך את ההצעה שלך, אבל אני לא מעוניין.
להעביר ביקורת זה לא קשה, לדעת איך - זה סיפור אחר.
אני פשוט לא מעוניין במאמן שקובע על דעת עצמו מה המטרות שלי (פאוורליפטר, לא פאוורליפטר) ומביע ביקורת בצורה די מזוויעה. אולי יש כאלה שיטענו אחרת, אבל היי, זה מה שחוויתי ממך. ובתור מאמן, אתה צריך לדעת שהצרכים של המתאמנים שלך הם מה שחשובים...
וזאת לאחר שביקשתי באופן מפורש לא להביע דעה לגבי אחוזי שומן, מהסיבה הפשוטה:
*זה לא מעניין אותי*.
קודם כל אם נפגעת אני מבקש סליחה
ברגע שאתה מבצע סינגל ללא הכנה מוקדמת אין בו ממש טעם , אלה אם המטרה זה ללחוץ הרבה בבנץ פרס ואז עדיף כבר לבנות בלוק מסודר לפי הרמה שלך
מה המטרה שלך ?

לדעת איך לקבל ביקורת, זה גם סיפור בפני עצמו
אף אחד פה לא בא להוריד אותך ולהרים לעצמו את הבטחון האישי

חג שמח
אתה לא מוריד אותי, אתם פשוט גורמים לי לטחון מים.
אני מעלה את כל התמונות והסרטונים כי יש לי ביטחון, הרי מי שמתבייש בגוף שלו לא מעלה תמונות... ושים לב, רוב חברי הפורום לא חושפים תמונות, זה מובן וזה בסדר.
אני שלם עם עצמי ואני יודע איזה תהליך אני עושה, עובד מסודר ומחטב מתי שצריך בזמן שצריך, בהתאם למטרות שלי.
ברגע שמבקשים ממך לא להציק על משהו ואתה ממשיך ומציק, זה כבר מעיד על אופי אישי, בלי קשר לביקורת.
פשוט תבין, שלא כל אחד מעוניין בביקורות על דברים מסוימים (ולאו דווקא כי הוא פוחד מהם), אלא כי זה פשוט לא מעניין.
חג שמח.

קודם כל אם נפגעת אני מבקש סליחה
ברגע שאתה מבצע סינגל ללא הכנה מוקדמת אין בו ממש טעם , אלה אם המטרה זה ללחוץ הרבה בבנץ פרס ואז עדיף כבר לבנות בלוק מסודר לפי הרמה שלך
מה המטרה שלך?
אני אף פעם לא נפגע, אחרים לפעמים נפגעים ממני.
אבל זה לא הגיוני שאני מבקש לא לשמוע חוות דעת על אחוזי שומן ואז אתה בא ונותן חוות דעת למרות הבקשה שלי, זה נראה רע, זה לא מכבד, זה מגעיל ודוחה. להיות בן אדם חשוב יותר מהכל, תזכור את זה, ואני בכלל לא מדבר על פיתוח גוף, פאוורליפטינג או כל תחום אחר.
המטרה של הלחיצה הייתה השוואה בין הRM1 מתחילת הסייקל לבין הRM1 בסוף הסייקל, למרות שהסייקל ארך רק 10 שבועות.
במהלך הסייקל התקדמתי 5 קילו בנץ' שבועי לפי מתכונת של טקסס משודרגת משולבת עם תרגילי עזר, וזה הלך יפה. כשיהיו צורך בלוקים, יהיו בלוקים.
המטרה: 250 בנץ' עד אפריל 2025

אתה לא מוריד אותי, אתם פשוט גורמים לי לטחון מים.
אני מעלה את כל התמונות והסרטונים כי יש לי ביטחון, הרי מי שמתבייש בגוף שלו לא מעלה תמונות... ושים לב, רוב חברי הפורום לא חושפים תמונות, זה מובן וזה בסדר.
אני שלם עם עצמי ואני יודע איזה תהליך אני עושה, עובד מסודר ומחטב מתי שצריך בזמן שצריך, בהתאם למטרות שלי.
ברגע שמבקשים ממך לא להציק על משהו ואתה ממשיך ומציק, זה כבר מעיד על אופי אישי, בלי קשר לביקורת.
פשוט תבין, שלא כל אחד מעוניין בביקורות על דברים מסוימים (ולאו דווקא כי הוא פוחד מהם), אלא כי זה פשוט לא מעניין.
חג שמח.

אני אף פעם לא נפגע, אחרים לפעמים נפגעים ממני.
אבל זה לא הגיוני שאני מבקש לא לשמוע חוות דעת על אחוזי שומן ואז אתה בא ונותן חוות דעת למרות הבקשה שלי, זה נראה רע, זה לא מכבד, זה מגעיל ודוחה. להיות בן אדם חשוב יותר מהכל, תזכור את זה, ואני בכלל לא מדבר על פיתוח גוף, פאוורליפטינג או כל תחום אחר.
המטרה של הלחיצה הייתה השוואה בין הRM1 מתחילת הסייקל לבין הRM1 בסוף הסייקל, למרות שהסייקל ארך רק 10 שבועות.
במהלך הסייקל התקדמתי 5 קילו בנץ' שבועי לפי מתכונת של טקסס משודרגת משולבת עם תרגילי עזר, וזה הלך יפה. כשיהיו צורך בלוקים, יהיו בלוקים.
המטרה: 250 בנץ' עד אפריל 2025
אח יקר ללחוץ 250 לא בא ברגל זה יכול לקחת גם 10 שנים של אימונים אם בכלל
זה ממש יפה שאתה שואף לזה
אתה צריך לקחת דברים בהדרגה עם הזמן
לבנות התקדמות ולעבוד נפח ולצבור נסיון בתור לוחץ
אני יכול לומר לך שב 3 +שנים הגעתי ל157.5 ל 207.5

אח יקר ללחוץ 250 לא בא ברגל זה יכול לקחת גם 10 שנים של אימונים אם בכלל
זה ממש יפה שאתה שואף לזה
אתה צריך לקחת דברים בהדרגה עם הזמן
לבנות התקדמות ולעבוד נפח ולצבור נסיון בתור לוחץ
אני יכול לומר לך שב 3 +שנים הגעתי ל157.5 ל 207.5
יפה לך
אני זוכר. אני עוקב.
כמה זמן יקח לי להגיע ל250 זה אני לא יודע, וזה מה שמעניין אותי בתאכלס.
אני יודע שאתה חזק.
לא מבין מה נתקעו פה אנשים על האחוז שומן. אני מבין שבילדינג הולך חזק בפורום, אבל לא את כולם זה מעניין. חוץ מזה שעכשיו אני בpct ואסור לי לחטב. החיטוב יתחיל כשאסיים את הpct. אחותך ל98-100 קילו ואחזור למסה.
לי חשוב בעיקר שכאשר אני הולך ברחוב אני מקבל מבטים על החזה והגוף, ובחדר כושר אני נראה ענק ובולט, גם אם יש כרס קטנה.
ורידים חיתוכים שרטוטים לא מעניין לי את התחת.
כיף יותר לחיות כשאתה גדול וחזק, גם אם יש לך כרס קטנה... ככה אני רואה את זה

יפה לך
אני זוכר. אני עוקב.
כמה זמן יקח לי להגיע ל250 זה אני לא יודע, וזה מה שמעניין אותי בתאכלס.
אני יודע שאתה חזק.
לא מבין מה נתקעו פה אנשים על האחוז שומן. אני מבין שבילדינג הולך חזק בפורום, אבל לא את כולם זה מעניין. חוץ מזה שעכשיו אני בpct ואסור לי לחטב. החיטוב יתחיל כשאסיים את הpct. אחותך ל98-100 קילו ואחזור למסה.
לי חשוב בעיקר שכאשר אני הולך ברחוב אני מקבל מבטים על החזה והגוף, ובחדר כושר אני נראה ענק ובולט, גם אם יש כרס קטנה.
ורידים חיתוכים שרטוטים לא מעניין לי את התחת.
כיף יותר לחיות כשאתה גדול וחזק, גם אם יש לך כרס קטנה... ככה אני רואה את זה
הכי חשוב זה להתאמן לאורך זמן עם תכנון נכון כמה שאפשר הייתי תקוע כמה שנים ב 160 כי עבדתי עם בחור שלא ממש מבין בפוורליפטנג
אם תרצה לדבר או להתייעץ אז בשמחה(: חג שמח צדיק ❤

הכי חשוב זה להתאמן לאורך זמן עם תכנון נכון כמה שאפשר הייתי תקוע כמה שנים ב 160 כי עבדתי עם בחור שלא ממש מבין בפוורליפטנג
אם תרצה לדבר או להתייעץ אז בשמחה(: חג שמח צדיק ❤
תודה רבה חבר
חג שמח

אחי אתה מוציא דברים מהקשרם בקטע לא נורמלי.
אף אחד לא בא להוריד לך ואף אחד לא מעניין שאתה אחוז שומן גבוה. אתה טענת שאתה אחוז שומן נמוך אבל בדיעבד אתה רחוק מזה. אנחנו מביאים את הדעה שלנו לגבי האחוז שומן שלך שתדע מה המצב שלך וכן אתה יותר מ25% אחוז שומן. זה לא מעניין אותי ואין קשר לבילדינג, להיות אחוז שומן "בריא" זה באיזור ה15-20%, ככה רוב האוכלוסיה מתפקדת הכי טוב.
תנודות במשקל זה טוב ויפה אבל זה לא גורם לאחוז שומן שלך להשתנות בצורה דרסטית.
שוב פעם - נתקענו על האחוז שומן שלך כי טענת שאתה אחוז שומן נמוך. לכן, תיקנו אותך על מנת שתדע את המצב שלך ולא בישביל לפגוע בך חלילה או להוריד.
צריך לדעת לקבל ביקורת בהתאם. @Biggg בהחלט הביע את דעתו בצורה לגיטימית לחלוטית ולא בצורה מגעילה, אתה בחרת להיפגע מזה. בנוסף, אם לא מעניין אותך אחוז שומן אז למה בדיוק שאתה מצלם תמונה של הגב אתה מעלה את המכנס מעל הבטן שלא נראה את ה"צדדים"? שלא תבין לא נכון, גם לי יש אבל הכל טוב.
יש לנו גם אפשרות לבוא ולהביע את דעתנו על הנושא כי זה פורום ציבורי ולא פורום אישי

אחי אתה מוציא דברים מהקשרם בקטע לא נורמלי.
אף אחד לא בא להוריד לך ואף אחד לא מעניין שאתה אחוז שומן גבוה. אתה טענת שאתה אחוז שומן נמוך אבל בדיעבד אתה רחוק מזה. אנחנו מביאים את הדעה שלנו לגבי האחוז שומן שלך שתדע מה המצב שלך וכן אתה יותר מ25% אחוז שומן. זה לא מעניין אותי ואין קשר לבילדינג, להיות אחוז שומן "בריא" זה באיזור ה15-20%, ככה רוב האוכלוסיה מתפקדת הכי טוב.
תנודות במשקל זה טוב ויפה אבל זה לא גורם לאחוז שומן שלך להשתנות בצורה דרסטית.
שוב פעם - נתקענו על האחוז שומן שלך כי טענת שאתה אחוז שומן נמוך. לכן, תיקנו אותך על מנת שתדע את המצב שלך ולא בישביל לפגוע בך חלילה או להוריד.
צריך לדעת לקבל ביקורת בהתאם. @Biggg בהחלט הביע את דעתו בצורה לגיטימית לחלוטית ולא בצורה מגעילה, אתה בחרת להיפגע מזה. בנוסף, אם לא מעניין אותך אחוז שומן אז למה בדיוק שאתה מצלם תמונה של הגב אתה מעלה את המכנס מעל הבטן שלא נראה את ה"צדדים"? שלא תבין לא נכון, גם לי יש אבל הכל טוב.
הכל טוב אחי חחחחח
הכל טוב באמת
האמת לא קראתי כי ראיתי לאיפה זה הולך
אני פשוט לא במקומות האלה...
תודה לכל העוקבים והמגיבים!
תודה גם לך גבר
חג שמחח

הכל טוב אחי חחחחח
הכל טוב באמת
האמת לא קראתי כי ראיתי לאיפה זה הולך
אני פשוט לא במקומות האלה...
תודה לכל העוקבים והמגיבים!
תודה גם לך גבר
חג שמחח
קח את הביקורת הזאת בקטע טוב. אני יודע איך זה להיות בPCT וכל החרא שמתלווה עם זה.
תעבור את זה, תתחיל את החיטוב שרצית ותתן בראש.
חג שמח

ואוו ראיתי על מה אתה בסייקל,אתה הבן של גיי קאטלר או משהו? אנשים לוקחים רבע מהחומרים שאתה לוקח עם רבע מהמינון ומגיעים לתוצאות מעולות,איך בן אדם יכול לקחת טסט וטרן בסייקל ולהיות חוצפן מספיק כדי להוסיף עוד חומרים חח
אגב לטובתך האישית ממה שראיתי אתה מדבר על אקנה בגב כתוצאה מהסייקל ,להפסיק אותו אתה לא תסכים אז תעיף לפחות את המסטרון דחוף ותכין כמה חבילות ריקוטאן לשימוש לאחר ה pct כי שםהולך להחות שמח

תודה לכולם.
לצערי, מאז ליל החג אני נכנסתי לדיכאון עמוק.
היום בבוקר קמתי ולא הלכתי לבית הכנסת. לא התפללתי, לא אכלתי למעשה שום דבר עד עכשיו. לא בא לי לעשות כלום.
אני מייחס את זה לכלומיד.
נתתי לפני דקה זריקה של HCG. האשכים חזרו לגודלם המלא מלפני הסייקל.
הדיכאון שיש לי הוא קיצוני. גם על טרן הייתי קצת בדיכאון, אבל עכשיו זה רמה אחרת לגמרי.
הודעתי למנהלת שלי שמחר אני לא מגיע לעבודה, אמרתי לה שהמצב הרפואי שלי לא טוב. היא לא שאלה שאלות, מכירה אותי, יודעת שאני רציני.
לא יודע מה לעשות.
יש לי עוד 14 ימים עד סיום הPCT.
אם לא הייתי מריץ כל כך הרבה חומרים הייתי מוותר על הכלומיד, אבל לאור כל מה שהרצתי, ולאור התופעות האסטרוגניות שעדיין קיימות לי בגוף (פצעים פצעים פצעים... אם לא הטמוקסיפן והכלומיד כל הגוף שלי היה פצעים ברמה קיצונית, בטוח).
לא בא לי לעשות שום דבר. לא אכלתי היום כלום. לא זזתי מהמיטה. עשיתי קידוש בבוקר, הבדלה במוצאי החג וזהו זה.

כמו שאמרתי וצדקתי
ההחמרה בפיסיטי בפצעים מתגברת מאוד ולכן ממליץ לך לקחת ריקוטאן כבר מעכשיו ותחסוך לעצמך הרבה סבל בעתיד,כדור של 20 מג יומית יעשה את העבודה ,לגבי הדיכאון אין מה לעשות יש נחיתה מטורפת לאחר החומרים אולי תשקול לקחת זמנית ציפרלקס אם זה ממש קיצוני ,מה שכן יש רצון תמיד לברוח חזרה לטסט כדי לא להתמודד עם תופעות הלוואי אל!
אגב ריקוטאן מעלה פרולקטין ויכול להיות לזה השפעה על הדיכאון שאתה חווה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית