הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
בסוף מסתבר שאני צריך לעבור ניתוח בקרוב, שאחריו אסור יהיה לי להתאמן במשך 6 שבועות.
כך שבין כה לא אוכל להתחיל כמו שציפיתי.
אני כן מחכה שהציר יתאושש, ולהתחיל חיטוב ולרדת ל98-100 לפני הניתוח.
אם החשש זה הרעילות של הדיבול אז אולי אקח טסט דקה בולדנון, מה אומר? פשוט הבנתי שדיבול סטרואיד חזק מאוד, ולהריץ אותו ל4 שבועות לא נשמע לי כזה נורא, בשביל הקיק הראשוני.
וכן, יודע שדקה עלול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות. אני חושש בעיקר מהעצבים על דקה, היות והוא משחק חזק על הרצפטורים האנדרוגניים וכך משפיע באופן ישיר על המוח.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אימון היום.
לא התאפקתי, ועשיתי אימון כבד.
פולי עליון 100 קילו : 4x8, קל יותר מפעם האחרונה שמשכתי 100 מלמעלה, אבל עדיין לא קל.
חתירה 90 קילו: 4x10. הרגיש קל. בגלל שהיה קל נתתי דגש חזק על קשר מוח שריר, הקפדתי חזק על הטכניקה והיה ממש חזק. בעזרת השם אימון כבד הבא אעשה חתירה 100 קילו
פולאובר השלמת נפח: 5x12
מיליטרי פרס: 70x2x5, 72.5x2x5(משמאל לימין בהתאמה: משקל, סטים, חזרות).
2 הסטים של הפרס של ה70 עלו בקלות. ה72.5 עלה בגריינד אבל עלה.
כפיפת מרפקים כנגד מוט 10 קילו כל צד: 6x10-12.
כפיפת מרפקים כנגד פולי השלמת נפח: 4x12-15
ישנה התחזקות בגב ובכתפיים (כוח).
מבחינת נפח, איבדתי קצת גודל. לא יודע אם זה בגלל שהנוזלים שעלו לי מתחילים לרדת, או בגלל שהפסקתי עם החומרים.
בסך הכל אני מרוצה. שברתי PR היום ובעזרת השם אנסה להמשיך להתקדם.
אימון חזק מאוד מבחינתי, ברוך השם
ברכת שבת שלום!

הדיכאון יחסית עבר. ציפלרקס לא מאמין שיתנו לי גם אם אבקש
מבחינת קנאביס: חזרתי לגור אצל אימא שלי, וכידוע לגראס יש ריח חזק ודומיננטי... אם אעשן ירוק, אימא שלי תדע מזה, וזה פחות מתאים.
@אלכס28 @McGregor , מעריך ומכבד את הדעות של שניכם.
אתה כותב שכמעט איבדת את הכבד ואתה עדיין שוקל אוראלים....
רד מאוראלים
תעשה סייקל של שמנים
טסט + npp+ בולד סיפ אם יש בהישג יד ואם אתה רוצה משהו יותר חזק אז טסט וטרן

תנסה לקחת חומרים קצרים,נכנס מהר יוצא מהר ,זמן בין הסייקל לםיסיטי קצר משמעותית ושליטה בתופעות לוואי באסטרים ארוכים תצטרך לספוג הרבה חרא עד שהחומר ייצא מהגוף והתופעות לוואי יעלמו,במיוחד אם יש לך רגישות לאקנה
נ.ב כל החומרים שהמלצתי אינם נגזרת dht בשונה למשל ממסטרון ווינסטרול וכו ולכן הסיכון לאקנה נמוך משמעותית בסייקל וגם אם יוצא - אם אסטר קצר תיגש לפיסיטי מהר

אתה כותב שכמעט איבדת את הכבד ואתה עדיין שוקל אוראלים....
רד מאוראלים
תעשה סייקל של שמנים
טסט + npp+ בולד סיפ אם יש בהישג יד ואם אתה רוצה משהו יותר חזק אז טסט וטרן

תנסה לקחת חומרים קצרים,נכנס מהר יוצא מהר ,זמן בין הסייקל לםיסיטי קצר משמעותית ושליטה בתופעות לוואי באסטרים ארוכים תצטרך לספוג הרבה חרא עד שהחומר ייצא מהגוף והתופעות לוואי יעלמו,במיוחד אם יש לך רגישות לאקנה
נ.ב כל החומרים שהמלצתי אינם נגזרת dht בשונה למשל ממסטרון ווינסטרול וכו ולכן הסיכון לאקנה נמוך משמעותית בסייקל וגם אם יוצא - אם אסטר קצר תיגש לפיסיטי מהר
סבבה, רשמתי
טסט וטרן קצת בעייתי במסה כי ממילא אני שוקל הרבה וחילוף החומרים עף לשמיים על הטרן... בסייקל הראשון שלי לא הצלחתי לעלות מתישהו במשקל עם טרן ושקלתי 104...
מבחינת האוראלים, צודק.
מה דעתך על טסט דקה ובולד?

עדכון:
התחלתי להרגיש עצבים במהלך היום. נזכרתי בדברים מפעם והתחרפנתי עליהם מעצבים עם עצמי, ולא היה לי שקט, וחיפשתי על מה לריב, לקחתי את הנעליים החדשות שלי עם המדרסים (יש לי פלטפוס) שעלו 1100, וזרקתי לפח. כבר לקחתי את השקית לזרוק לפח הגדול אבל אימא שלי ראתה את זה ולקחה את הנעליים ממני. נכנסתי לתסביכים עם כל העולם. אחרי זה, התחלתי להרגיש דיכאון. הרגשתי שאין טעם לחיים, שלא מעניין אותי כבר האימונים, לא אכפת לי משום דבר. הרגשתי שאין לי בשביל מה לחיות.
זו הרגשה נוראית.
גם עכשיו אני בדיכאון
חוץ מזה, הדילר שלי מסרב למכור לי עוד כלומיד/ טמוקסיפן (נשאר לי עוד כדור אחד למחר וזהו), מהסיבה שהפסקתי את הPCT, והוא אמר שלא הקשבתי לו, וכשאני אחליט להקשיב לו (להמשיך להזריק) הוא ימכור לי דברים.
באותו משפט, גם אמר שהוא עם השירות הכי טוב שיש, ושהוא חבר לפני הכל. כמה אירוניה וטמטום/ חוסר מודעות בהקלטה קולית אחת, זה לא ייאמן.
הדיכאון הוא לא פשוט. גם עכשיו, לא בא לי לעשות כלום. אני פשוט מדוכא. אני מבואס, לא יודע מה אני רוצה מעצמי. עכשיו אני מתחיל להבין באמת את המשמעות של הPCT ועל אילו נפילות אנשים מדברים... PCT זו תקופה קצרה יותר מהסייקל, אבל היא פי כמה קשה ממנו (לפחות מה שהיה לי). המצב הנפשי שלי קופץ מקצה לקצה, אתמול בערב והיום בבוקר הייתי שמח. בצהריים, בום, התחילו העצבים, והמשיך לדיכאון.
אני מתחיל לשקול ברצינות באמת שימוש בכדורים או בקנאביס...
אני שוקל להזמין שקית של 10 גרם של אינידקה הולנדי/ סאטיבה תל אביב (שני הקנאביס הכי טובים שעישנתי בחיים שלי. תל אביב השפיע עליי טוב יותר), ללכת לבית מלון ללילה אחד עם מצית, הפלאפון שלי, ולעשן פייסל נקי, כמה שאצטרך. למרות שאחרי שלא עישנתי חודשיים+ אני אפול אחרי 2-3 שאכטות. לצפות בטלוויזיה במלון, להיות בפלאפון, להזמין אוכל (שייכנס בערכים שלי, למרות שהאוכל יהיה קצת יותר "מלוכלך" אבל מבחינת ערכים זהה, כמה שיותר) ולצאת מזה.
אני חייב באמת להירגע.
ברכת שבוע טוב לכולם.

נערך לאחרונה:
אומר לך מהמקום הכי מבין שאני יכול, אם זה נמשך (גם כשאתה לא על דברים שיכולים להשפיע לך על המצב רוח) - שקול ללכת לטיפול. אין בזה בושה ולדבר על דברים ולפרוק קצת עוזר הרבה. אני בטוח שאתה גם לא רוצה לגרום צער לאמך.

אומר לך מהמקום הכי מבין שאני יכול, אם זה נמשך (גם כשאתה לא על דברים שיכולים להשפיע לך על המצב רוח) - שקול ללכת לטיפול. אין בזה בושה ולדבר על דברים ולפרוק קצת עוזר הרבה. אני בטוח שאתה גם לא רוצה לגרום צער לאמך.
אין בזה בושה, אבל כשאני לא בpct או על חומרים אני סבבה.
רק למען להבהיר כמה דברים ביומיום לא משפיעים עליי כמו החומרים, אחשוף את השנה וחצי האחרונות בחיי.
למעשה, זו יכולה להיות אחלה פריקה, כמו שתיארת... אז אפרוק פה.
מראש אני אומר, אין בזה שום דבר מצחיק. לצחוק זה נחמד, אבל לדעת איפה.
מי שלא רוצה לקרוא, שלא יקרא. לא לקרוא ואז להתלונן למה קראתם.
כל מה שהולך להיות כתוב בשורות הבאות אמת:
גרתי חודשיים ברחוב, לא התקלחתי ימים שלמים, המשפחה המסריחה של האקסית שלי הלכו ללכלך עליי (הם זרקו אותנו מהבית), ולא הרגשתי ככה. עמדתי איתן. למרות שהם התקשרו למשטרה ואמרו שאנסתי אותה, שהרבצתי לה, שקיללתי אותה. למרות ששמו עליי אזיקים והייתי כמעט בדרך לאבו כביר (עד ברגע ששאלו את האקסית שלי והיא אמרה שלא היה ולא נברא).
כמו כן, כאשר המשפחה של האקסית שלי הטרידה אותנו והזמינה לי משטרה הביתה (גרתי עם האקסית שלי בשכירות), ולמרות שלא עשיתי לאקסית שלי כלום, והיא יודעת את זה, מול השוטרים היא פשוט שכחה לדבר ואמרה לשוטר "אני לא רוצה לדבר איתך". הסיבה לכך הייתה "לא רציתי להפיל את אימא שלי, שלא תצא שקרנית" (הרי הזמינה לנו משטרה הביתה). שינתה גרסה (מולי כמובן, לא מול השוטרים, הטיעון שאמרה לשוטר הוביל אותי לתחנה) כשראתה שאני לא אוהב את הטיעון המטומטם הזה שינתה אותו ואמרה שהיא לא יודעת איך לדבר.
כמו כן, כשגרנו בשכירות רק אני שילמתי עליה, והבאתי 10,000 בחודש הביתה, והיא ישבה בבית, לא עשתה כלום. לא בישלה, לא ניקתה. רק העלתה נגדי פוסטים בפייסבוק (מאחורי הגב שלי) שאני נרקיסיסט שלא אכפת לו מאף אחד.
אני שילמתי עליה הכל, כמובן. עזרתי לה להשיג את הקצבה מביטוח לאומי+ רטרו. אני הגשתי את כל הטפסים מא' עד ת', הלכתי איתה לבדיקות, הכל.. כדי שייכנס לה הכסף, והיא תגיד לי "זה כסף שלי" ושלא אקבל שקל ממנו... למרות ששנה לפני כן אמרה לי שהיא לא רוצה להיות מעורבת בעניינים הכלכליים בכלל. לא שיקים, לא אשראי, לא חוזים.. קיבלתי את זה... אבל הנה, הגיע לך רטרו של 70 אלף שקל. אם את לא רוצה להיות מעורבת כמו שאמרת, תעבירי לי אותם.
זה היה השלב שהיא אמרה שעכשיו היא רוצה להיות מעורבת. זה גם היה השלב שהעפתי אותה קיבינימט מהבית שלי (הרי היא לא חתומה על חוזים).
כשראתה שאני זורק אותה הסכימה להעביר לי, ואחרי שעתיים לא, ואחרי שעה כן, ו20 דקות לפני שהיא צריכה להפקיד לי היא אומרת שלא מעבירה לי כלום. זה השלב שצרחתי עליה כל כך חזק עד שהיא נבהלה, ארזה את הדברים שלה והלכה. כשהיא יצאה טרקתי לה את הדלת בחזקה בפנים ונעלתי. היא הבינה ששום דבר לא יעזור. שאם לא תעביר לי את הכסף אין לה לאן לחזור, לא משנה מה. לכן, וזו הסיבה היחידה בלבד, היא הסכימה להעביר לי כסף ופתאום "איבדה" את הת.ז (היא בבנק הדואר, מפקידה כסף מול פקידה* למרות שיכולה גם באתר, אבל זה לא נוח לה לטענתה), והיא אמרה לי שרוצה להעביר אבל לא יכולה. אמרתי לה שאלך איתה לדואר, שאני אדבר איתם. מצאתי צילום ת"ז שלה בפלאפון שלי. הצלחתי לשכנע את המנהלת של הבנק לתת לי סכום כלשהו, היא נתנה 7. לאקסית שלי עמדו הדמעות בגרון, זה נראה כאילו קרוב משפחה שלה נפטר מרוב שנראה שכואב לה ש7 אלף ילכו אליי.
לקחתי את ה7 וכיביתי שריפות. שילמתי חשמל, מים, ועד בית (שהצטברו לחצי שנה ויותר) ושכירות. ככה נגמר הכסף.
היה עוד חוב של 4200 לארנונה. ועוד כמה חובות. היא סירבה לתת כל שקל נוסף. האמת היא, שגם את ה7 היא לא התכוונה לתת. היא חשבה שלא יסכימו לתת לנו בלי ת.ז פיזי.
היא לא הייתה חתומה על חוזה מול בעל הדירה, נשארה עם 63 אלף שקל ביד, הלכה והשאירה אותי להתמודד לבד עם הבלאגן.
רבתי עם בעל הדירה והסכים לשחרר אותי מהחוזה, קיבל חודש פיצויים ופינוי הדירה בתוך כמה ימים. רק כדי לצאת מהבית הזו. כולל הובלה שילמתי בערך 10 אלף שקל. שילמתי את כל הארנונה לבד.
וכמובן המשיכה להעלות נגדי פוסטים בפייסבוק, ואני אשם. אני נרקסיסיט.
אנחנו מדברים פה על רטרו של 70 אלף+ קצבה חודשית כל חודש למשך שנתיים+ שנה שפרנסתי וכלכלתי אותה, וכל זה, כשהיא רק מבלבלת את המוח, משקרת לי מאחורי הגב, ומשיבה לי רעה תחת טובה.
זו הייתה הפרידה שלנו. מאז, היא התחננה לחזור, שלחה אנשים, הודעות, הבטיחה שתביא לי את כל הכסף (בזבזה הכל) בעבודה קשה... שכרגע אין לה, אבל זה לא עזר לה.
מי שיטען שזה כסף שלה, צריך להבין שהאקסית סירבה לחתום על כך מסמך שמכניס אותה למחויבות כלשהי. סירבה לחתום על חוזים מול בעלי דירות, סירבה להוציא שיקים או אשראי, לטענתה כי היא "לא רוצה להיות מעורבת כלכלית בכלל".
למעשה, היא לא הביאה כמעט שקל הביתה. אז כל החובות נפלו עליי. ברגע שהגיעו הזכויות, רציתי אותם. והיא אומרת לי שזה כסף שלה, שהיא לא תביא לי אותו. לא עניין אותה שאין מה לאכול בבית כבר, מהסיבה שהיא פשוט נסעה עם אימא שלה להרצליה לשבוע.
האמת העצובה היא, שהאקסית שלי הייתה מספרת לכולם שאני מרביץ לה, שאני אנסתי אותה, שאני מתעלל בה. סיפרה לאנשים שהיא לא מנקה את הבית כי אני משפיל אותה ומתעלל בה. אבל האמת מאוד פשוטה:
לא אנסתי, לא הרבצתי. למעשה, היא הייתה אלימה בקשר במהלך הקשר, ובאותו יום שהיא "לא רצתה להפיל את אימא שלה" או נזכרה שהיא מטומטמת ולא יודעת לדבר, נפתח לה תיק במשטרה על אלימות כלפיי. היו עליי סימנים של שריטות, אי אפשר היה לפספס את זה.
מה שאני בא להגיד זה:
אל תדאג, הכל טוב.
ניצחתי האשמות שווא של אונס ואלימות.
ניצחתי אקסית שקרנית, נצלנית, מגעילה שהייתה מוכנה לגור איתי ברחוב אבל מוכנה שאעזוב אותה רק בשביל שהכסף יישאר אצלה ושקל לא ילך אליי.
ניצחתי את המשפחה שלה, שניסו לפגוע בי בהמון דרכים.
ניצחתי את המוות. כמעט איבדתי את הכבד שלי, ולא בטוח שהייתי מוצא השתלה.
ברגע שהתקופה הזו תעבור, מצבי הרוח האלה יעברו.
בעזרת השם יהיה בסדר. הכל טוב.

נערך לאחרונה:
עדכון:
היום לא לקחתי טמוקסיפן ולא כלומיד.
אבל, מצאתי דילר אחר לקנות ממנו. קבעתי לקחת ממנו כלומיד מחר.
מבחינת מצבי רוח אני מתהפך מקצה לקצה בפנים, אבל שומר את זה בפנים ולא מוציא החוצה כי יודע שעוד כמה שעות אני אבין שאני טעיתי.
אימון אתמול:
בנץ' פרס: 100x4x5
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 35x3x10
פרפר השלמת נפח: 5x15
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון: 6x10-12
אני מרגיש שחזר לי הכוח ברוך השם. האימון הזה מאוד שעמם אותי.
קשה לי כבר לעבוד במשקלים נמוכים. עוד שבוע מתכנן לעשות בדיקות דם, ובהנחה ומדדי הכבד והכליות יהיו בנורמה התקינה, אבקש רשות ממי שמדריך אותי כרגע לחזור לעבוד כבד.
מבחינת תזונה ושינה - אתמול ושלשום הייתי במכללה והיה לי קורס עזרה ראשונה+ המון מטלות שהייתי צריך לעשות עם השותף שלי לקורסים (בלי קשר לקורס של העזרה הראשונה).
לכן:
שלשום ב8 בערב הגעתי למכללה, עשינו קורסים מקוונים עד 1 וחצי בערך בלילה
ואתמול, עשינו קורסים מקוונים מ12 עד 8
אז, אכלתי מה שהיה לי. הגעתי אתמול לבערך 100 חלבון ו3,000 קל'. הייתי שקוע עמוק בלימודים, ולא הייתה לי אופציה להגיע לחלבון גבוה יותר, לצערי. כי עד מחר אין לי שקל בחשבון (עקב עזיבת הדירה סגרתי הרבה חובות ועניינים אז כל מה שהרווחתי מהעבודה הלך לשם, נשארתי בלי שקל).
ושינה... הלכתי לישון כמעט ב3 לפנות בוקר שלשום, התעוררתי ב7 וחצי, אז שינה לא הייתה הרבה... ואימון גם לא כי סיימתי גמור אתמול ברמות, והגעתי לבאר שבע אחרי 22:00.
היום ישנתי כל היום, ותכף אקום לאימון. חוזר לתזונה אימונים ושינה חזק היום. היום משלים את האימון של אתמול (היום אמור היה להיות יום מנוחה).

נערך לאחרונה:
עדכון:
היום קניתי שקית קנאביס של דיזל דריפט, וכן קניתי כלומיד מדילר חדש.
מצבי רוח מתהפכים, מצב לא נעים... מקווה שהכלומיד יסדר לי את הציר.

נערך לאחרונה:
תקשיב אחי, אתה צריך ללכת לקורס כתיבה יוצרת או משהו (אולי איזה קבוצה שכותבת). יש לך המון מה לכתוב, אתה אוהב לכתוב, ואתה מתנסח יפה. זה יכול להיות אחלה פורקן ולעשות לך טוב ומי יודע אולי תפרסם כמה סיפורים בפייסבוק או אפילו מעבר לכך. אני נהנה לקרוא את האמת שלך והאמוציות שלך. רק הצעה קטנה מצופה מהצד.

תקשיב אחי, אתה צריך ללכת לקורס כתיבה יוצרת או משהו. יש לך המון מה לכתוב ואתה מתנסח יפה. זה יכול להיות אחלה פורקן ולעשות לך טוב ומי יודע אולי תפרסם כמה סיפורים בפייסבוק או אפילו מעבר לכך. אני נהנה לקרוא את האמת שלך והאמוציות שלך. רק הצעה קטנה מצופה מהצד.
שמח לקרוא את זה!
תודה גבר

שנייה אחרי בנץ', סתם תמונה:
התמונה אכן מייצגת את איך שהגוף שלי נראה נכון להיום.
מבחינתי, אני מרוצה.
רפוי.
הפנים אדומות ככה זה כי סיימתי סט חחח

קבצים מצורפים

• 1114.PNG
    1114.PNG
    KB 17 · צפיות: 80
נערך לאחרונה:
החלטתי לעשן היום...
נתתי 2 שאכטות ונפלתי לסטלה חזקה. הלכתי לישון. שעה וחצי אחרי, אני ער שוב, עדיין קצת בסאטלה... ממשיך לעשן

לא מפריע לך להתאמן?
יש התפרצות רעב לאוכל/מתוק?
ושאלת תם:
העישון לא פוגע בשריר/בהליך בניית השריר?

לא מפריע לך להתאמן?
ושאלת תם:

על כל אחד זה משפיע אחרת, לי זה כן מפריע להתאמן ובגלל זה אני מעשן רק בלילות שעה-שעתיים לפני השינה.
לגבי הרעב - לומדים להתגבר על זה, עליי כבר לא משפיע

לא מפריע לך להתאמן?
ושאלת תם:
אני לא מעשן קבוע. לא עישנתי מחודש פברואר. היו לי עצבים רציניים ומצבי רוח הפכפכים וקיצוניים, הקנאביס אתמול הרגיע את זה.
בזמן שעישנתי לא התאמנתי, אז אני לא יודע אם זה פוגע באימונים
לגבי שריר או בניית שריר לא יודע
מצטער שאין לי תשובות...
חשוב לי לציין שאני לא מעשן עם טבק, אלא ירוק נקי.
היה חשק עז למתוק. הכנתי דברים מבעוד מועד, ושילבתי את זה בתפריט שלי.
תיעוד מאתמול:

עדכון, אימון אתמול והיום.
אתמול:
בנץ' פרס: 80x4x10
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 30x3x12
פרפר השלמת נפח: 5x15
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 6x10-12
אימון קל.
אימון היום:
פולי עליון: 80x4x8
חתירה כנגד פולי: 80x4x10
מיליטרי פרס: 60x4x5
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3x12
שראגס השלמת נפח: 3x12
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 6x10
אימון קל. מקווה שבוע הבא להעלות משקלים כבר, אחרי שבדיקות הדם יראו שמדדי הכבד והכליות תקינים לגמרי... בעזרת השם
שבת שלום 😃

קבצים מצורפים

• 20230420_170628.mp4
    32.9 MB
נערך לאחרונה:
נא לא להספים את הלוג. להבא בבקשה, עדיף שתכתוב לו בפרטי או במקום אחר.
אחי תרגע מה יש לך לעזאזל
זה פורום לא משנה אם זה לוג שלך או לא משנה זה פורום ציבורי
יש פה בן אדם שצריך עזרה אז הוא ענה לו
אתה יותר עצבני ממני ואני בכלל על טרן
מה הלוז איתך

אחי תרגע מה יש לך לעזאזל
זה פורום לא משנה אם זה לוג שלך או לא משנה זה פורום ציבורי
יש פה בן אדם שצריך עזרה אז הוא ענה לו
אתה יותר עצבני ממני ואני בכלל על טרן
מה הלוז איתך
נראה שהטרן שלך באמת עובד
אני רגוע לגמרי... על אילו עצבים אתה מדבר?
השאלות הללו, והתגובות הללו לא במקום. הלוג נועד בשביל גרף התקדמות. לא בשביל שאלות ותשובות.
בשביל זה יש את הפורום המתאים.
ומה קשור פורום ציבורי? אתה עושה צחוק? לפי מה שאתה אומר אפשר לפתוח בפורום "סטרואידים ותרופות" שרשורים של "איך להירשם לייעוץ באתר", "אבקת חלבון זה בריא?", ו "חברים פתחתי לוג תעקבו".
גם סניפים של ביטוח לאומי זה מקום ציבורי. אז בוא תיכנס בלי לעבור בידוק בכניסה, תשתין על המאבטחים, תעלה לחדר של הוועדות הרפואיות, תיכנס פנימה ותשב במקום של הרופא ותיתן אחוזי נכות ואובדן כושר עבודה לכולם.
זה שהפורום הוא פורום ציבורי, לא אומר שאין בו כללים.
אל תעשה צחוק.
150 מ"ג טרן וכבר אתה מאבד את זה? החומר הזה לא בשבילך, גבר
אם כל כך חשוב לך, אתה מוזמן לשלוח פה קישור ללוג שלך ולתת להם לדון שם.
מוזמן.
אני מבקש, לא להגיב תגובות מיותרות בלוג.
פתחתי את הלוג בשביל לחלוק, לשתף, לעזור. נא לא לערבב זאת עם גורמים זרים.
אם קשה לך, פשוט אל תעקוב אחרי הלוג.
חג שמח לכולם! 😃

נערך לאחרונה:
נראה שהטרן שלך באמת עובד
אני רגוע לגמרי... על אילו עצבים אתה מדבר?
השאלות הללו, והתגובות הללו לא במקום. הלוג נועד בשביל גרף התקדמות. לא בשביל שאלות ותשובות.
בשביל זה יש את הפורום המתאים.
ומה קשור פורום ציבורי? אתה עושה צחוק? לפי מה שאתה אומר אפשר לפתוח בפורום "סטרואידים ותרופות" שרשורים של "איך להירשם לייעוץ באתר", "אבקת חלבון זה בריא?", ו "חברים פתחתי לוג תעקבו".
גם סניפים של ביטוח לאומי זה מקום ציבורי. אז בוא תיכנס בלי לעבור בידוק בכניסה, תשתין על המאבטחים, תעלה לחדר של הוועדות הרפואיות, תיכנס פנימה ותשב במקום של הרופא ותיתן אחוזי נכות ואובדן כושר עבודה לכולם.
זה שהפורום הוא פורום ציבורי, לא אומר שאין בו כללים.
אל תעשה צחוק.
150 מ"ג טרן וכבר אתה מאבד את זה? החומר הזה לא בשבילך, גבר
אם כל כך חשוב לך, אתה מוזמן לשלוח פה קישור ללוג שלך ולתת להם לדון שם.
מוזמן.
אני מבקש, לא להגיב תגובות מיותרות בלוג.
פתחתי את הלוג בשביל לחלוק, לשתף, לעזור. נא לא לערבב זאת עם גורמים זרים.
אם קשה לך, פשוט אל תעקוב אחרי הלוג.
חג שמח לכולם! 😃
בוא אהיה איתך כנה עד מוות כי לא מעניין אותי, יש לך בעיות רציניות לפי מה שאני רואה.
הטרן עובד אחלה אבל מבחינת עצבים כמו שהיו לך ? לא. במצבים מסוימים יש לי פתיל קצר יותר אבל זהו. העצבים שכל אחד שמגיב לך בלוג אתה מבלבל בשכל "לך תגיב במקום אחר", נשמה שלי - כל הפורום פה כולל הלוג שלך זה פורום ציבורי. אם מישהו כאן ומסתכל ורוצה לשאול שאלה שישאל. אם אתה רוצה מקום שתוכל להגיב רק אתה אז תפתח בלוג ואתה תוכל להחליט מי מגיב לך ומי לא.
"הלוג הזה נועד בישביל גרף התקדמות" - אחדש לך משהו כי אתה לא יודע כנראה, כל הגרף + כל עדכון מופיע לך בסקירה כללית אם אני לא טועה + גרף ב"גרף התקדמות". אז הטענה שלך של "שאלות ותשובות" לא רלוונטי כי כאן זה "דיון" בתוך הלוג הספציפי שלך !!!!! דיון יכול לכלול גם שאלות וגם תשובות ! היית מאמין ?
פורום ציבורי - כל אחד יכול להגיב איפה שהוא רוצה ומה שהוא רוצה (כל עוד עומד בחוקים של הפורום) ולכן, השאלה של הבחור הנ"ל לא עוברת על שום חוק ושאלה שהיא בסדר גמור !
כל שאר הדברים שהכנסת כדוגמא למקום ציבורי גם לא תופס כי אין קשר.
אני ממש לא מאבד את זה, תסתכל לפי התגובות שלך מה קורה כאן. אתה זה שמאבד את זה ולא מעניין אם אתה בPCT. בן אדם תשלוט בעצמך ותבין את המצב.
בינתיים על 150 ואני הולך לעלות ל200 ובינתיים החומר עובד עליי מצויין !
פתחת את הלוג בישביל לחלוק, לשתף ולעזור ? אתה לא רוצה שיגיבו למרות שזה "דיון"? לך תפתח בלוג.
אני לא עוקב אחרי הלוג שלך בלי קשר.
עכשיו לפני שאתה מגיב לתגובה שלך בעצבים או לוקח ללב, תפנים מה אני רושם פה ותבין באמת שאתה יוצא מהכלים כאן.
אתה כותב כאן דברים כאילו אתה מר יודע הכל. אתה בסהכ עשית סייקלים לא הגיוניים כי השפיעו עלייך לרעה אז זה לא אומר שאתה יודע מה טוב לאנשים ומה לא.
היית על מינון כפול ממני בטרן אם אני זוכר נכון או יותר ומן הסתם התופעות לוואי יהיו חמורות יותר אצלך(תלוי מאוד בבן אדם אבל בכל זאת). אצלי התופעות לוואי ממש ממש לא מורגשות ואני רוצה לעלות מינון לראות איך הגוף שלי יגיב על 200.
**שכחתי להוסיף - אתה יכול לבקש יפה לא לשאול כאן אבל מאוד יכולים לא לכבד את הבקשה שלך כי בסופו של יום לפי שרשום למעלה יש לך 3 אפשרויות בלוג שלך:
1) "סקירה כללית"
2) "דיון"
3) "גרף התקדמות"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית