- פותח/ת השרשור
לא חוזר לשום דבר, אל תדאג. אני אדם חזק. אני לא אוותרכמו שאמרתי וצדקתי
ההחמרה בפיסיטי בפצעים מתגברת מאוד ולכן ממליץ לך לקחת ריקוטאן כבר מעכשיו ותחסוך לעצמך הרבה סבל בעתיד,כדור של 20 מג יומית יעשה את העבודה ,לגבי הדיכאון אין מה לעשות יש נחיתה מטורפת לאחר החומרים אולי תשקול לקחת זמנית ציפרלקס אם זה ממש קיצוני ,מה שכן יש רצון תמיד לברוח חזרה לטסט כדי לא להתמודד עם תופעות הלוואי אל!
לקחת את התרופה שציינת היא תקינה במהלך הPCT? האמת, אין לי מושג. זה הPCT הראשון שלי... (סייקל קודם לא עשיתי, לא הייתה לי אפשרות)
כן אחי מקווה שיהיה בסדר
שמח לשמוע שאני לא היחיד...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אין כמוך <3שמן/רזה/חטוב/רופס
זה לא משנה..
העיקר ש140 עלה
כל הכבוד
זה מה שרציתי לשמוע, מהסיבה הפשוטה שזה מה שמעניין אותי. לא אחוזי שומן.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אתה צריך להבין שהביקורת הזו לא מעניינת אותי, כי לא באמת אכפת לי מאחוזי שומן.קח את הביקורת הזאת בקטע טוב. אני יודע איך זה להיות בPCT וכל החרא שמתלווה עם זה.
תעבור את זה, תתחיל את החיטוב שרצית ותתן בראש.
חג שמח
לא אכפת לי אם אתם חושבים שאני 15%, 25%, או 40%.
אין לזה שום משמעות עבורי.
ולא, לא נפגעתי.
ולא, לא העליתי את המכנסיים בכוונה. יש לי הרגל כזה מאז שאני קטן להיות עם מכנסיים תמיד למעלה. גם כשאני בבית אני עושה את זה. גם כשאני עם בוקסר (כמה שאפשר).
ודעתך לגבי אחוז השומן שלי לא רלוונטית עבורי, באמת שלא אכפת לי, באמת שלא. נראה לך 25%, זה כמו שתדבר אליי סינית ותצפה שאבין משהו. ודיברת על בריאות... כי סטרואידים זה בריא? מטרת העל שלי היא כוח עצום, גם אם זה יכריח אותי להיות על 30% שומן. הפורום הזה חייב לצאת מהתפיסה של אחוזי השומן, זו פשוט טעות. אגב, לפני שחזרתי להתאמן (זאת אומרת, מה שאתה רואה עכשיו, בתוספת שומן, ו5-7 קילו של שריר פחות) הייתי 24% לפי בדיקת DEXA מקצועית ששילמתי עבורה כסף. ולפני שחזרתי להתאמן שקלתי 110).אבל התגובות האלה צפויות כי לפורום הזה יש תפיסה מעוותת לגבי איך גוף האדם אמור להיראות, ושכולם צריכים להישאר לפי הסטנדרטים שלכם. זה די כואב להגיד את זה, אבל זה נכון. פעם בפורום כל מי שהיה פותח שרשור לגבי תוכנית אימונים למתחילים, כפו עליו את הSS, ומי שסירב, היה ביזיון ובושה בעיני הפורום. היום, הפורום הזה דוגל בלעלות 200 גרם בשבוע (לא נכנס לעניינים של מה כדאי ומה לא כי זה לא הנושא), ואחוזי שומן נמוכים, ומי שלא שומר על אחוזי שומן נמוכים הופך להיות בדיחה בעיני הפורום. פה חוסר הסובלנות שיש בפורום נכנס כבר שנים. אף אחד לא אומר לכם להיות על 20%, אל תגידו לי על כמה להיות, או מה בריא... לא ביקשתי, לא שאלתי.המטרות שלי הן רק שלי, לא שלכם.אני לא מעוניין שאף אחד יעריך לי את אחוז השומן שלי, או יגיד לי כמה כדאי לי להיות, מהסיבה הפשוטה:זה לא עונה על המטרות שלי.
תלמדו מהי סובלנות.
ואל תטען שכל הקטע התחיל רק ששיערתי את אחוז השומן שלי (ואני עומד על המילה שלי עדיין, ברגע שהגוף שלי יתאזן ויחזור למשקל האמיתי, שהוא 105, בתקווה, הנוזלים ירדו ואז אחוז השומן האמיתי יתבהר, אבל זה כבר יישאר אצלי, אלא אם כן חשוב לך לראות, ואז אני אשלח לך בפרטי. זה יישאר אצלי על מנת להימנע מביקורות של אחוזי שומן, גם אם אחוז השומן הוא 15%, או 50%, כי, כפי שראית, מעורר תגובות) כי זה התחיל גם לפני כן. "אחוזי השומן" הוזכרו חזק לא פעם ולא פעמיים, לפני שדיברתי מילה אחת על אחוז שומן. בלי שציינתי אם אחוז שומן מעניין אותי או לא, או מה המטרה שלי מבחינת החיטוב.
ברגע שאני מרגיש שמן מדי אני מחטב, ברגע שאני מרגיש שאני יכול לעלות במסה אני עולה.
זה הכל.
מצטער אם אני תקיף, אבל הדברים נובעים מעומק לבי. תחשוב שאתה הולך לחד"כ בשביל להעלות מסת שריר ובאים אליך אצנים ומסבירים לך שעדיף יותר לרוץ. שעדיף לך לא לגדול במסת השריר ולהיות רזה, כי ככה תוכל לרוץ מהר יותר. שמסת שריר גדולה מפריעה לרוץ, וזה לא מתאים. ואז אתה תגיד להם שריצה לא מעניינת אותך, שאכפת לך אך ורק להפוך להיות הענק הירוק, שאתה רוצה להיות מפלצת מסה, שלא אכפת לך מריצה. ואז יבואו אליך עוד אצנים, ויציקו לך, ויגידו לך לקחת את הביקורת באופן טוב, ויגידו לך שאתה במצב לא טוב כי אתה שוקל כבר 90 קילו, ואתה צריך לשקול 50... איך תרגיש? אני מבטיח לך שאתה תרגיש שאתה לא מבין מה רוצים ממך ומה מדברים איתך.
לא מעניין אותי אחוזי שומן. לא אכפת לי מזה. אני מתאמן כדי להפוך להיות מפלצת כוח בעיקר! לשם זה אני מתאמן! לא אכפת לי משומן, לא אכפת!
אבל, אני יודע שעל מנת לבנות כוח ושריר בצורה אידיאלית, כדאי להתחיל סייקל מאחוז שומן נמוך יותר, וזה באמת לא בריא להיות עם הרבה שומן, לכן, אני עושה את החיטוב, עד הגבול שמתאים לי, ועושה מסה כשמתאים לי.
כל אחד קובע לעצמו את המטרות שלו.
אני מעריך שכתבת את הדברים בצורה יפה 😃
ובלב שלם כתבתי את כל הדברים האלה, לא מכעס, אלא כדי שתבין מה עובר לי בראש, מההערות הללו).
נערך לאחרונה: