הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
עדכון חיים אישיים:
בשבוע האחרון אכלתי חרא בכמויות. האמריקאית ההיא חזרה, כדי לפגוע בי, בדרך מסוימת. לא אציין מהי, כי זה עלול להכניס אותי לתסביכים, כמו מה שעברתי בשבוע האחרון.
עכשיו הכל בסדר, ברוך השם. היא מחוץ לחיי באופן מוחלט. רחוק מרשעים ישועה, כך כתוב.
שלשום התחלתי PCT. היום זה היום השלישי.
הPCT מתבצע על פי הפרוטוקול הקלאסי:
טמוקסיפן - 40/40/20/20 (למשך חודש)
כלומיד - 50/50/25/25 (למשך חודש)
HCG - מזריק היום זריקה ראשונה (2500IU), ועוד שבוע זריקה שנייה (2500 IU).
ירדתי 7 קילו במשקל. שוקל 105 וקצת... די מאכזב, אם לומר את האמת. מה שכן, אני חטוב יותר מסוף סייקל קודם, וגדול יותר, וכן בזמן הPCT.
אין שום ספק שהוספתי בסייקל הנוכחי כמה קילוגרמים של שריר... הייתי מהמר 3-4 קילו. אני נוטה לייחס את העלייה המהירה במסת השריר לשימוש בסטרואידים מאוד אנאבוליים, שבונים מסה חזק, כמו טסט, ננדרולון, סופרדרול.
אני חזק יותר מסוף סייקל קודם, נראה טוב יותר מסוף סייקל קודם, הן מבחינת מסה והן מבחינת חיטוב.
@Or-- אתה ראית אותי אתמול. מאחר ולא שאלתי אותך אתמול, האם אתה מסכים עם הנאמר לעיל?

עדכון חיים אישיים:
בשבוע האחרון אכלתי חרא בכמויות. האמריקאית ההיא חזרה, כדי לפגוע בי, בדרך מסוימת. לא אציין מהי, כי זה עלול להכניס אותי לתסביכים, כמו מה שעברתי בשבוע האחרון.
עכשיו הכל בסדר, ברוך השם. היא מחוץ לחיי באופן מוחלט. רחוק מרשעים ישועה, כך כתוב.
שלשום התחלתי PCT. היום זה היום השלישי.
הPCT מתבצע על פי הפרוטוקול הקלאסי:
טמוקסיפן - 40/40/20/20 (למשך חודש)
כלומיד - 50/50/25/25 (למשך חודש)
HCG - מזריק היום זריקה ראשונה (2500IU), ועוד שבוע זריקה שנייה (2500 IU).
ירדתי 7 קילו במשקל. שוקל 105 וקצת... די מאכזב, אם לומר את האמת. מה שכן, אני חטוב יותר מסוף סייקל קודם, וגדול יותר, וכן בזמן הPCT.
אין שום ספק שהוספתי בסייקל הנוכחי כמה קילוגרמים של שריר... הייתי מהמר 3-4 קילו. אני נוטה לייחס את העלייה המהירה במסת השריר לשימוש בסטרואידים מאוד אנאבוליים, שבונים מסה חזק, כמו טסט, ננדרולון, סופרדרול.
אני חזק יותר מסוף סייקל קודם, נראה טוב יותר מסוף סייקל קודם, הן מבחינת מסה והן מבחינת חיטוב.
@Or-- אתה ראית אותי אתמול. מאחר ולא שאלתי אותך אתמול, האם אתה מסכים עם הנאמר לעיל?
לילה טוב, כן בהחלט ...האמת לא נראה שירדת במשקל אתה נראה גדול עם הרבה מסה עלייך...במיוחד איזור הכתפיים והחזה שלך נראים ממש גדולים לא נראה שירדת או משהו ההפך...

לילה טוב, כן בהחלט ...האמת לא נראה שירדת במשקל אתה נראה גדול עם הרבה מסה עלייך...במיוחד איזור הכתפיים והחזה שלך נראים ממש גדולים לא נראה שירדת או משהו ההפך...
ברוך השם, מצויין. תודה על חוות הדעת.

עדכון pct:
הטמוקסיפן והכלומיד הכניסו אותי לדיכאון עמוק וכבד.
לא רוצה לתאר לכם כמה.
מעכשיו, הטמוקסיפן יורד למינון של 20 מ"ג ביום במקום 40, והכלומיד יילקח יום כן יום לא.

אני לא הולך לפגוע בעצמי, אין בי רצון או שאיפה קונקרטית לעשות זאת. מה שכן, כן יש בי רצון מסוים למות, לוותר על העולם הזה, כי פשוט אין לי פה כלום.
כל מי שאוהב אותי - אני מתרחק ממנו, וכל מי שבא לנצל אותי, אני מקרב אליי. זהו חלק ממנגנון יצר ההרס העצמי שלי.
אני מודה לאלוקים שפקח לי את העיניים לרדת מהטרן, כי אם הייתי ממשיך לקחת אותו, הייתי מתחרפן. הטסט והננדרולון, לפי הרגשה אישית, לא פוגעים בי. מניסיון שלי עם סטרואידים, מה שפוגע בי, אני מרגיש את זה. כך שמבחינת הסייקל כרגע אני סבבה. למעשה, אני מרגיש גברי יותר, ונהיה לי קול גבוה יותר. ביטחון עצמי גבוה. אני מייחס את זה לשימוש בטסטוסטרון.
מה יהיה? אני לא יודע. ה' יעזור.

אני רוצה להתאשפז כדי להפסיק לרצות למות. מיום ליום המחשבות מחמירות, והפחדים בלילה שהיו לי אחרי שאיחלתי לעצמי מוות כל היום נעלמו, ואתמול בלילה באמת קיוויתי. אין לי כוונות אובדניות, אבל אני לא בטוח כמה אני רוצה להמשיך לחיות. כרגע אני בסאטלה, מרגיש סבבה, דווקא בא לי לחיות קצת.

אני זקוק לחום ואהבה כל כך, חום אימהי, וכל הטריגרים מתפוצצים לי בפנים, דברים שקרו לי בילדות
תגיד לא הגיע הזמן להפסיק לגמרי חומרים?
אתה לא רואה מה זה עושה לך?

תגיד לא הגיע הזמן להפסיק לגמרי חומרים?
אתה לא רואה מה זה עושה לך?
ראשית, אני מעריך את דאגתך.
אני לא משתמש כעת בסטרואידים כלל.
וכשאחזור, לא אריץ חומרים קשים כמו טרן. טסט ננדרולון בנו לי מסה מספיק מכובדת.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

היום התחלתי ליטול ציפרלקס במינון של 10 מ"ג ליום.
חבר אמר לי שתוך 4 שבועות התחיל להרגיש את החומר עובד. נמתין.
ברוך השם, אתמול בלילה עישנתי כמה שאכטות של קנאביס, והמוח שלי נרגע מאוד. אני כמעט 12 שעות בלי מחשבות טורדניות קשות... באמת המוח רגוע. ברוך השם

נערך לאחרונה:
אל תשלב ssri עם קנאביס.
רוצה להירגע, קח קלונקס, אסיוול, לוריוון, קסנקס...
לשינה קח בונדורמין או סטילנוקס.
כמובן בייעוץ של רופא משפחה / פסיכיאטר
ממליץ גם על מדיטציה, מקלחות קרות...
אחי דואגים לך👍

אל תשלב ssri עם קנאביס.
רוצה להירגע, קח קלונקס, אסיוול, לוריוון, קסנקס...
לשינה קח בונדורמין או סטילנוקס.
כמובן בייעוץ של רופא משפחה / פסיכיאטר
ממליץ גם על מדיטציה, מקלחות קרות...
אחי דואגים לך👍
תודה על הכל.
למה לא לשלב ssri עם קנאביס?

עדכון חיים אישיים:
רימיתי ועישנתי קנאביס בשילוב של צירפלקס במשך יומיים. בעזרת השם החלטתי לרדת ממנו.
מצב טוב יותר משמעותית. המחשבות הטורדניות כמעט ולא קיימות יותר...
מבחינת אימונים:
בנץ' פרס יש לי 130 ל5x5
בנץ' דאמבלים 50 כל דאמבל 5x8
פרס: 75 5x5

עדכון חיים אישיים:
רימיתי ועישנתי קנאביס בשילוב של צירפלקס במשך יומיים. בעזרת השם החלטתי לרדת ממנו.
מצב טוב יותר משמעותית. המחשבות הטורדניות כמעט ולא קיימות יותר...
מבחינת אימונים:
בנץ' פרס יש לי 130 ל5x5
בנץ' דאמבלים 50 כל דאמבל 5x8
פרס: 75 5x5
ירדת מהקנאביס?

כן. זהו נגמר.
מעולה.. קאנביס זה צמח טוב.
אבל לחלק מהאנשים הוא יכול לגרום לפרנויות, הגברת חרדה ואי שקט ובמקרים קיצונים גם לפסיכוזה...
במיוחד שאתה לא יודע איזה זן אתה מעשן בדיוק וכמה אחוז THC פעיל יש בו..

מעולה.. קאנביס זה צמח טוב.
אבל לחלק מהאנשים הוא יכול לגרום לפרנויות, הגברת חרדה ואי שקט ובמקרים קיצונים גם לפסיכוזה...
במיוחד שאתה לא יודע איזה זן אתה מעשן בדיוק וכמה אחוז THC פעיל יש בו..
כן.. נכון.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית