הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע במשקלי עבודה

Gal200910

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
בן 28 אני במסה, מתאמן כמה שנים, שוקל 80.5 התחלתי את המסה במשקל 73, גובה 1.77 לא מרגיש התקדמות כלכך משמעותית במבנה גוף וגם תקוע במשקלי עבודה כמעט חודש, עולה קילו וחצי בחודש ואוכל מינימום 160 חלבון ביום לא יודע אולי הגעתי לתקרה מבחינת משקלים כי אני מרים משקלים גדולים ביחס לגודל שלי (גוף לא מרשים), לוחץ חזה 110*5-6 עליון 37.5 ל8 כתפיים 35 ל 8, לא יודע מה לעשות, אולי התוכנית אימונים לא טובה, אולי עומס גדול מדי למרות שהעומס נראה רגיל מאוד, רוצה להתקדם ולגדול ומרגיש קצת תקוע מה ממליצים לעשות? הנה התוכנית-

AB ארבע פעמים.
A- חזה כתפיים אחורית
B - גב קדמית, ורגליים בנפרד(פחות מפריע לי הרגליים).
כל התרגילים שלי הם 3 סטים, והחזרות משתנה ביחס להתקדמות (חוץ מבנץ הכל 8-12]

A- חזה- בנץ, עליון, ופרפר בכבלים- בשבוע 18 סטים.

כתפיים- לחיצת כתפיים במשקולות, טרפזים, הרחקות וכתף אחורית- 3 סטים כל תרגיל

יד אחורית אימון אחד 2 תרגילים ואימון שני 3 - בשבוע 15 סטים
B- גב 22 סטים בשבוע
קדמית כמו היד אחורית.

סיכום נפח שבועי:
A
חזה - 18 סטים
כתפיים- (לא יודע אם לחשב טרפזים וכתף אחורית בנפח)
יד אחורית -15

B
גב 22 סטים
קדמית 15

בן 28 אני במסה, מתאמן כמה שנים, שוקל 80.5 התחלתי את המסה במשקל 73, גובה 1.77 לא מרגיש התקדמות כלכך משמעותית במבנה גוף וגם תקוע במשקלי עבודה כמעט חודש, עולה קילו וחצי בחודש ואוכל מינימום 160 חלבון ביום לא יודע אולי הגעתי לתקרה מבחינת משקלים כי אני מרים משקלים גדולים ביחס לגודל שלי (גוף לא מרשים), לוחץ חזה 110*5-6 עליון 37.5 ל8 כתפיים 35 ל 8, לא יודע מה לעשות, אולי התוכנית אימונים לא טובה, אולי עומס גדול מדי למרות שהעומס נראה רגיל מאוד, רוצה להתקדם ולגדול ומרגיש קצת תקוע מה ממליצים לעשות? הנה התוכנית-
היי, כמה נקודות שאולי יעזרו.

-אם העלת 7.5 ק"ג ואתה לא רואה התקדמות משמעותית במבנה גוף אז או שאתה עושה משהו לא נכון, או שהציפיות שלך גבוהות מידי.
-תקיעה במשקלי עבודה לא אומרת יותר מידי על היפרטרופיה.
-אתה מרים משקלים בהחלט לא רעים, אין קשר מחייב לכך שתגדל.
-יש לך מעקב היקפים / מדד אחר שיכול להצביע על גדילה?
-שווה לשקול להיוועץ באיש מקצוע שיכוון אותך כי ה7.5 ק"ג האלה יכלו כנראה לתת לך תמורה הרבה יותר טובה למסת שריר.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית