הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדידת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור john_sh
  • פורסם בתאריך

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום לכולם,
רציתי לדעת מהי הדרך המדויקת ביותר, הזמינה לבחור הממוצע, למדידת אחוזי שומן?
תודה ושיהיה ערב טוב.

קאליפר, יש מקצועיים ויש של ליצנים, תלוי כמה כסף אתה מוכן לבזבז.
אפשרות #2 לשלם 400 ש"ח לערך וללכת להימדד ב BOD POD בוינגייט (גם הכי מדוייק)
אפשרות #3 לעלות תמונה לפורום

• פותח/ת השרשור
כמה כסף יכול לעלות קאליפר טוב? יש המלצה על איזשהוא בראנד מסוים?
בכל מקרה תודה, כל הפורטל הזה באמת אחלה, לומדים המון.

ככ חשוב לך לדעת את אחוז השומן שאתה רוצה לקנות קליפר ???

תעלה תמונה לפורום - חלק מהחברה פה בדרכ מאוד מדייקים - במקרה שלי הם קלעו בול (אחרי 3 בדיקות אצל 3 אנשים בקליפר)

הקאליפר הכי טוב זה הקאליפר שבצורת אקדח. כל הדיגיטליים ואלה שקופצים להם, לא משהו בכלל

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך...האמת שזה באמת יקר, העניין הוא שעד עכשיו הייתי במעקב אצל תזונאי ספורט. הוא באמת עשה לי תכניות איכותיות לעלייה וחיטוב. העניין שבאמת עליתי רמה בהרבה בחינות באימונים באופן כללי ואחרי שקראתי פה את המאמרים על התזונה, הרגשתי שאני רוצה לקחת את העניינים לידיים שלי. רוצה להבין למה וכמה...אז קודם כל אני רוצה להבין איזה אחוז שומן אני (אני מאמין שבסביבות ה16). ואז להתחיל לפי הפרמטרים שכתבתם להתחיל לשחק בין עשר ל-15 אחוז ובשביל זה אני חושב שצריך להיות במעקב מתמשך. השאלה אם לצורך זה אפשר להעלות תמונות לאתר ובאיזו תדירות?
תודה רבה

אולי יש דיאטניות שמחזיקות קאליפר ?!?!...
לא מכיר כאלה ...
יהיה נחמד להכיר ...
מישהוא מכיר ?
מישהוא מוכן לקחת סיכון ולהכיר לי אחת כזו ?
😃

הבנתי אותך...האמת שזה באמת יקר, העניין הוא שעד עכשיו הייתי במעקב אצל תזונאי ספורט. הוא באמת עשה לי תכניות איכותיות לעלייה וחיטוב. העניין שבאמת עליתי רמה בהרבה בחינות באימונים באופן כללי ואחרי שקראתי פה את המאמרים על התזונה, הרגשתי שאני רוצה לקחת את העניינים לידיים שלי. רוצה להבין למה וכמה...אז קודם כל אני רוצה להבין איזה אחוז שומן אני (אני מאמין שבסביבות ה16). ואז להתחיל לפי הפרמטרים שכתבתם להתחיל לשחק בין עשר ל-15 אחוז ובשביל זה אני חושב שצריך להיות במעקב מתמשך. השאלה אם לצורך זה אפשר להעלות תמונות לאתר ובאיזו תדירות?
תודה רבה
איפה בדיוק הוא למד שהוא תזונאי ספורט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית