הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לאבקת חלבון

luabrankatz

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
תמיד אני רואה אנשים שאומרים שאבקת חלבון זה רק בשביל תוספת לתפריט....
הכוונה היא שאם בוא נגיד אני צריך לאכול 200 ג' חלבון ביום ז"א שעם האבקה זה יהיה 224?
אני לא יכול לאכול נגיד 176 ואת ה-24 הנותרים לשתות מהשייק?
אם כן אז למה??? בגלל שאני צריך להיות שבע או מה? כי הרי זה חלבון ממש בריא...

תודה לעוזרים!

מה חלבון ממש בריא ? חלב ? אנחנו יודעים

כדי להגיע ל 2.5 גרם לכל קילו שאתה שוקל 80-110 קילו זה קצת קשה לאכול כל היום
ואפקה זה זול, טעים וקל לצרוך, לכן מתספים בה

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל זאת לא השאלה שלי....
השאלה שלי היא כזאת.. תיקרא שוב.
הרבה אנשים אומרים שהאבקה נועדה לא בשביל להחליף ארוחה אלא רק כדי להיות תוספת.
אם אתה צריך 200 חלבון ליום ואתה לא מגיע לזה מהאוכל אלא מהאבקה ז"א שזה בעצם מחליף לך ארוחה...
אז זה בעצם סותר את מה שאמרת

אופציה שנתת היא בסדר. אם אתה אוכל כמו בנאדם אבל עדיין מתקשה להגיע למטרה או שיותר נח לך שייק בזמנים מסוימים זה "תוספת לארוחות" וזה בסדר. מה שמנסים למנוע זה אנשים שלא מנסים בכלל לאכול כמו שצריך ומסתמכים על מספר שייקים ביום כדי "לסדר" אותם מבחינת חלבון. אוכלים אורז, לחם, קורנפלקס ועוגיות אבל לפחות שותים 4 סקופים של חלבון. זה חרא.

• פותח/ת השרשור
כן אבל למה זה חרא?
מבחינת שובע? מבחינה בריאותית? או מאיזה בחינה??
יש לך תשובה בשבילי? כי זאת בעצם השאלה שלי

---------- התגובה התווספה ב 07:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:08 ----------

כי אני בחיטוב לפי RFL ואין מצבבב שאני מגיע לכמות חלבון שאני צריך בלי איזה 2-3 שייקים

זה חרא כי זה מוצר מזון תעשייתי מעובד. יש בו מעט מאוד תזונה (ויטמינים, מינרלים) מעבר לחלבון. גם מבחינת שובע זה לא להיט כי זה נוזלי וזה עוד יותר חשוב בחיטוב כי אתה תשתגע בלי אוכל.
אם זה חיטוב מהיר של מספר ימים או שבועות בודדים, אז לך על זה. זה לא כזה משנה. אבל בתור שיטה לאורך זמן זה לא משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית