הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בבית דאמבלים

MonkeyZeAch

משתמש מתחיל
40
4
נק' מוניטין:
-9
40
4
החלטתי לעזוב את המכון.
אני כל הזמן on/off נוכח נפקד - הסחות דעת, לחכות בתור למכשירים, לא בשבילי.

אני רוצה להתמיד אבל להתאמן בשעות שנוח לי עם מינימום הסחות דעת, בלי לחכות למכשירים והכי חשוב... את האפשרות להתאמן בבוקסר.

אני מכוון לתוכנית היפרטרופיה בשביל המטרה העיקרית: פיתוח גוף.

רציתי לקנות בנץ + משקולות אוניברסליות NOU אבל המחיר שלהם לזוג 3300 שקל ל32 קילו.

הדגמים האחרים לא מצאו חן בעיני.

במקום אני יכול לקנות משקולות מתברגות.
הבעיה במתברגות היא החלפת הצלחות, חצי מהאימון מתבזבז על זה.
חשבתי אולי לקנות 4 מוטות קצרים 50 אולימפיים + צלחות אולימפיות 90 קילו ולפצל את המשקלים - לעשות נגיד מוטות עם משקלים כבדים (מורכבים) משקלים קלים (מבודדים) שיהיו לי שני סוגים שיהיה נוח לעשות Progressive overload.

מה דעתכם...

הספה שאני חושב לקנות: ספת כושר מקצועית - ספסל אימון מקצועי
מוט: מוט אולימפי - מוט משקולות 50 ס"מ - כושר נשיאה גבוהה

צלחות: עדיין מתלבט בין אולימפיות גומי קשיח לבאמפר.

• פותח/ת השרשור
מתברג זה קוטר 30 ממ, אולימפי זה קוטר 50
לפי מה שקראתי באתר כל הסוגרים שלהם למוטות אולימפיים, חשבתי לקנות עוד זוג למוטות הרגילים 30 כדי להחליף את הסוגר פרפר המתברג שאני לא סובל.

מה לגבי ספה, יש המלצה?

לפי מה שקראתי באתר כל הסוגרים שלהם למוטות אולימפיים, חשבתי לקנות עוד זוג למוטות הרגילים 30 כדי להחליף את הסוגר פרפר המתברג שאני לא סובל.

מה לגבי ספה, יש המלצה?
לחפש מציאה ביד 2, בתקציב של אזור ה500-700 שקל כל ספה חדשה שתקנה תהיה זבל.

המוטות והפלטות יצאו לי בערך 1600-700 נשאר לי 1300 לספה.
בתקציב כזה עם מספיק סבלנות אתה יכול למצוא ספה מעולה ביד 2 שבחיים לא תרגיל צורך להחליף. כמו שכבר אמרתי קודם - הספות שאני באמת מוכן להמליץ עליהן עולות צפונית ל2000 חדשות, אבל בד״כ ביד 2 אפשר למצוא אותן ב800-1300 שקל אם מחכים בסבלנות מספיק.

• פותח/ת השרשור
בתקציב כזה עם מספיק סבלנות אתה יכול למצוא ספה מעולה ביד 2 שבחיים לא תרגיל צורך להחליף. כמו שכבר אמרתי קודם - הספות שאני באמת מוכן להמליץ עליהן עולות צפונית ל2000 חדשות, אבל בד״כ ביד 2 אפשר למצוא אותן ב800-1300 שקל אם מחכים בסבלנות מספיק.
אין ספה נורמלית ב1300 שקל?

הספה הזאת שוקלת 20 קילו. אין פה מספיק ברזל כדי שהיא תהיה יציבה או שהיא תחזיק מעמד לאורך זמן. הריפוד רגליים מתוכנן מזעזע, ההתרחבות הזאת מונעת ממך אפשרות לשים את הרגליים שלך בצורה נוחה על הרצפה.
הנה למשל הab3100 של חברת רפ.
זה הספסל המתכוונן הכי ״לואו קוסוט״ שפופולרי בארצות הברית למשל, והוא ההמלצה לאם אתה רוצה ספה שתחזיק מעמד אבל עדיין לא תהיה יקרה מדי. היא שוקל 32 קילו. הספה ששלחת שוקלת בקושי חצי מזה.
ספסלים יותר רציניים מגיעים גם ל60-70 קילו אגב.

אז כשאני רואה ספה ששוקלת כמו צעצוע, הריפוד של הרגליים מפריע לשים רגליים אני אגיד לך מצטער אחי, מדובר הצעצוע.

• פותח/ת השרשור
הספה הזאת שוקלת 20 קילו. אין פה מספיק ברזל כדי שהיא תהיה יציבה או שהיא תחזיק מעמד לאורך זמן. הריפוד רגליים מתוכנן מזעזע, ההתרחבות הזאת מונעת ממך אפשרות לשים את הרגליים שלך בצורה נוחה על הרצפה.
זה הספסל המתכוונן הכי ״לואו קוסוט״ שפופולרי בארצות הברית למשל, והוא ההמלצה לאם אתה רוצה ספה שתחזיק מעמד אבל עדיין לא תהיה יקרה מדי. היא שוקל 32 קילו. הספה ששלחת שוקלת בקושי חצי מזה.

אז כשאני רואה ספה ששוקלת כמו צעצוע, הריפוד של הרגליים מפריע לשים רגליים אני אגיד לך מצטער אחי, מדובר הצעצוע.
אז לחפש משו בערך 130 אורך, 40 גובה, רוחב מושב לפחות 30 ומשקל 30 ומעלה בלי שטויות מקדימה.

בab3100 לא אהבתי את הרווח שיש שם בין הראש לשאר הספה, לא נראה נוח במצב שטוח.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה אתה אומר? ספת כושר מקצועית AX1028 - ₪1,350 זו ספה של קנדה אתלטיקה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@yanivgoft שתי הספות הכי טובות שמצאתי:

1. ספסל כושר מקצועי מתכוונן “EDTEC” – Solfit
2. ספות כושר - Claysport ספת כושר מקצועית CL55 claysport

איזו עדיפה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קניתי את כל הציוד.

אני מתכוון להתאמן 3 פעמים בשבוע.

מכל סוגי התכניות שראיתי הכי טוב לכמות כזאת של אימונים תכנית מבוססת על fbw.

שהייתי מתאמן fbw עם 9-10 תרגילים היה לוקח לי שעתיים לסיים אימון.

כדי להוריד את כמות הזמן, אני חושב לעשות פיצול בסגנון a1 a2.

זו התכנית (היפרטרופיה למטרת פיתוח גוף):

FBW1-
גובלט סקוואט 3X8-12
בנץ' פרס 3X8
חתירה 3x6
דדליפט רומני 3x8-10
הנפות כתפיים צידיות 3X8-12
כפיפת מרפקים 3x10
לחיצה צרפתית 3x10

FBW2-
לאנצ' בולגרי 3X8
בנץ' שיפוע חיובי 3X10
פול אובר 3x12
הנפות כתפיים צידיות 3X8-10
דדליפט רומני 3X10-12
פטישים 3X8
לחיצה צרפתית 3X8

זו תכנית טובה מבחינת תרגילים, סדר, סטים, חזרות? אם לא מה לשפר בה? @OA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית