הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשימה בסקוואט

romma953

משתמש מתחיל
175
8
נק' מוניטין:
8
175
8
אני רוצה לשאול אתכם
איך אתם נושמים בסקוואט?בזמן אחרון וואלה ממש לי לנשום בסקוואט אולי בגלל חורף אולי בגלל שאני חולה קצת אני תמיד לקחתי מלא אוויר לבטן החזקתי אותו ואז הוצאתי בסוף
בזמן אחרון אני לא מצליח אני נחנק באמצע או שפשוט לא מצליח להחזיק
מישהו פה התמודד עם זה?

קשה לי להבין איך אפשר להכשל בלהחזיק אוויר במשך שניה שלמה, יכול להיות שהבעיה יותר עמוקה מהטכניקה / צורת נשימה.

אני אישית לוקח אוויר מהאף, מנפח את חלל הבטן 360 מעלות ומחזיק לכל אורך התנועה.

קשה לי להבין איך אפשר להכשל בלהחזיק אוויר במשך שניה שלמה, יכול להיות שהבעיה יותר עמוקה מהטכניקה / צורת נשימה.

אני אישית לוקח אוויר מהאף, מנפח את חלל הבטן 360 מעלות ומחזיק לכל אורך התנועה.
לוקחים אוויר מהפה עד כמה שידוע לי,לא?

לוקחים אוויר מהפה עד כמה שידוע לי,לא?

כולם יכולים לקחת אוויר בצורה מספקת דרך הפה, אבל מהאף? מה אם לבן אדם יש מחיצה עקומה / נזלת אלרגית ועוד דברים שיש בצורה די רצינית באוכלוסייה? (מי שרוצה שיחפש אחוזים בגוגל יש בשפע) הם יכולים לנשום ביום יום כרגיל אבל לקחת אקסטרה אוויר לתרגילים רציניים עלול להיות מאתגר. אני אישית מתאמן ונושם דרך האף עד שזה מגיע לתרגיל כמו סקוואט שאני צריך את האקסטרה אוויר שאולי אני לא יכול לקבל (או שכן יכול לא ניסיתי את האמת) סך הכל ההיגיון אומר תכניס את האוויר גם מהתחת (לול) אם זה ישמור על כיווץ חזק.

זה באמת לא משנה מאיפה אתה נושם, העיקר שזה יהיה יחסית מהר, כדי שתוכל לכווץ את הסרעפת כמה שיותר. המהירות דרושה לכיווץ מהיר וסגירה של דרכי האוויר לפני שהלחץ בתוך בטני ידחוף חזרה את הסרעפת למעלה ותאבד אוויר וכיווץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית