ייעוץ צריך עזרה בקשר לSS

shahafa1

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
137
146
0
אני מתאמן בSS כבר כמה שבועות והגעתי למשקלים מכובדים יחסית לגודל שלי.. עכשיו יש מאמן במכון שהוא מאמן שמבין עניין ואני תופס ממנו ממש הוא פאור ליפטר והוא מבין מאוד. עכשיו דיברתי איתו על הSS והוא אומר שדד ליפט וסקוואט באותו אימון מוריד מהמשקלים אחד מהשני ז"א שאם אני עושה בהתחלה סקוואט אני לא אצליח את המקסימום בדד ליפט שאני יצליח בלי סקוואט באותו אימון. בנוסף הוא אומר שאם אני נח יום אחד רק אחרי מילטרי פרס משקלי העבודה שלי יפגעו עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים ...

אני מתאמן בSS כבר כמה שבועות והגעתי למשקלים מכובדים יחסית לגודל שלי.. עכשיו יש מאמן במכון שהוא מאמן שמבין עניין ואני תופס ממנו ממש הוא פאור ליפטר והוא מבין מאוד. עכשיו דיברתי איתו על הSS והוא אומר שדד ליפט וסקוואט באותו אימון מוריד מהמשקלים אחד מהשני ז"א שאם אני עושה בהתחלה סקוואט אני לא אצליח את המקסימום בדד ליפט שאני יצליח בלי סקוואט באותו אימון. בנוסף הוא אומר שאם אני נח יום אחד רק אחרי מילטרי פרס משקלי העבודה שלי יפגעו עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים ...

שהוא חושב שאתה כוסית\רומז לך לפצל\רומז לך להוריד את הסקוואט,דדליפט,פרס או את כולם

מה משקלי העבודה שלך?

אין ספק שמשקלי העבודה שלך בדדליפט יהיו נמוכים לאחר שלושה סטים של סקוואט.אבל מה זה משנה,מדובר בתוכנית שמעלים את המשקל מאימון לאימון.המטרה היא לא MAX EFFORT של הדדליפט

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא הוא לא רמז לי כלום הוא פשוט אמר לי שאין זמן התאוששות מספיקה ונראה לי שיש משהו בדבריו
סקוואט: 105
דד ליפט: 107.5
בנץ: 70
מילטרי: 40

בן 16 77 קילו.

אז מה אפשר לעשות ?

לא הוא לא רמז לי כלום הוא פשוט אמר לי שאין זמן התאוששות מספיקה ונראה לי שיש משהו בדבריו
סקוואט: 105
דד ליפט: 107.5
בנץ: 70
מילטרי: 40

בן 16 77 קילו.

אז מה אפשר לעשות ?

לשם שינוי,אני מציע לך להמשיך את התוכנית,קל וחומר אם אתה מתקדם בה כמו שצריך.

don't fix what ain't broken

אחרי שתמצה את SS תוכל לעבור לתוכנית בהתקדמות שבועית

שלא תהיה כאן טעות,המאמן שלך צודק.רוב הסיכויים שאם לא היית עושה את הסקוואט משקלי העבודה בדדליפט היו גבוהים יותר באותו אימון.בקשר לפרס אני לא כ"כ בטוח.אבל זה פשוט לא משנה.

נערך לאחרונה:
אם תנוח יום אחד אחריפרס איפה משקלי העבודה שלך יפגעו? בבנץ'?
זה לא אמור לפגוע אם אוכלים כמו שצריך.

סקוואט זה לא מה שיהרוג סט עבודה של דדליפט, הרבה מתאמנים ככה ומתקדמים יופי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית