עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקפסולות של NSI אולי מחליקות אבל יש להן ריח מסריח
אין יותר גרוע מזהיותר מסריחות מהדוגלי של אופטימום? סליחה המולטי ויטמין של אופטי מן...
אם ככה, משה אמר לי להמליץ לך על אומגה 3 נוזלי בטעם לימון. תהנה.מה זה משנה איך זה מריח \ נראה, העיקר שזה עושה את העבודה.
חחחחחחחחח אהבתיאם ככה, משה אמר לי להמליץ לך על אומגה 3 נוזלי בטעם לימון. תהנה.
זה היה זוועה..
עוד אני מפונק, מדבר זה שמטגן לי כל היום אסאדו בשמן קוקס מעושר באקסטרה שומן רווי שחס וחלילה לא יתחמצן.בכיין. תנסה קרלסון. אם גם זה מגעיל אותך, אז יש לך טעם מפונק של ילדה בת 4.
הלו הלו עד לשמן קוקוס. קבלתי אותו אתמול והיום עשיתי איתו לחם מטוגן ויצא מעולה. ממליץ לקנות מויטה- זה הכי זול שאפשר למצוא.עוד אני מפונק, מדבר זה שמטגן לי כל היום אסאדו בשמן קוקס מעושר באקסטרה שומן רווי שחס וחלילה לא יתחמצן.
לא קונה יותר חרא נוזלי, בולע כדורים, לא פתחתי עדיין את הקרלסון כדורים שהזמנתי אני עדיין עובד על האלו מקוסקו עוד מעט נגמרת החבילה.
הלו הלו עד לשמן קוקוס. קבלתי אותו אתמול והיום עשיתי איתו לחם מטוגן ויצא מעולה. ממליץ לקנות מויטה- זה הכי זול שאפשר למצוא.
אגב, הציפוי של הכדורים של האומגה של NSI הוא בטעם תות 😃 זה מגניב עד שמתפוצץ לך בטעות כדור בפה.
גם אני. את זאת:איזה אומגה הזמנת? אני קניתי את ה- MEGA EFA ולא היה להם טעם של תות. :(
כדורים של 400 על 200 זה כדורים של חלשיםגם אני. את זאת:
http://www.vitacost.com/NSI-Mega-EFA-Omega-3-EPA-DHA-2-126-grams-per-serving-240-Softgels
והם הכניסו את זה רק לאחרונה. בקופסא הקודמת זה לא היה.
אם תסתכל טוב, בצד ימין למעלה על הקופסא יש ציור של תותים.
למה כמה המקסיקנים שלך?כדורים של 400 על 200 זה כדורים של חלשים