הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ויטמינים

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,
הגיעה ה 10 לחודש וזה הזמן להעמיס עגלת קניות !

לפי משהנתי אני צריך לשלב כמה ויטמינים בתפריט היומי.

מולטי ויטמין
כדור ויטמין C של 500-1000 מ"ג
אבץ ומגנזיום

השאלה שלי היא מאיפו ואיזו חברה לקנות? ( לא חייב מחנויות בארץ.)

תודה.

אני אוהב לקנות בבודי בילדינג כי שם מקבלים פייפל ישראלי.. לא יודע יותר נוח לי.
למרות שיש הרבה אנשים שאוהבים לקנות בויטה קוסט כי הם יותר זולים קצת..

בכיין. תנסה קרלסון. אם גם זה מגעיל אותך, אז יש לך טעם מפונק של ילדה בת 4.
עוד אני מפונק, מדבר זה שמטגן לי כל היום אסאדו בשמן קוקס מעושר באקסטרה שומן רווי שחס וחלילה לא יתחמצן.
לא קונה יותר חרא נוזלי, בולע כדורים, לא פתחתי עדיין את הקרלסון כדורים שהזמנתי אני עדיין עובד על האלו מקוסקו עוד מעט נגמרת החבילה.

עוד אני מפונק, מדבר זה שמטגן לי כל היום אסאדו בשמן קוקס מעושר באקסטרה שומן רווי שחס וחלילה לא יתחמצן.
לא קונה יותר חרא נוזלי, בולע כדורים, לא פתחתי עדיין את הקרלסון כדורים שהזמנתי אני עדיין עובד על האלו מקוסקו עוד מעט נגמרת החבילה.
הלו הלו עד לשמן קוקוס. קבלתי אותו אתמול והיום עשיתי איתו לחם מטוגן ויצא מעולה. ממליץ לקנות מויטה- זה הכי זול שאפשר למצוא.

אגב, הציפוי של הכדורים של האומגה של NSI הוא בטעם תות 😃 זה מגניב עד שמתפוצץ לך בטעות כדור בפה.

נערך לאחרונה:
לא קונים אותו בגלל הטעם. יש לו אותו טעם כמו כל שמן אחר.
ושמן זית לדעתי ממש מגעיל ככה שאל תסמוך על חוש הטעם שלי.
ותודה.

הלו הלו עד לשמן קוקוס. קבלתי אותו אתמול והיום עשיתי איתו לחם מטוגן ויצא מעולה. ממליץ לקנות מויטה- זה הכי זול שאפשר למצוא.

אגב, הציפוי של הכדורים של האומגה של NSI הוא בטעם תות 😃 זה מגניב עד שמתפוצץ לך בטעות כדור בפה.

איזה אומגה הזמנת? אני קניתי את ה- MEGA EFA ולא היה להם טעם של תות. :(

מקוסקו זה הרגילים אני מסיים אותם זו הייתה חבילה של 400 כדורים לקח לי כמה חודשים

קניתי קופסה אחת מהחרא הזה שפירסמו פה 800/400 משהו כזה
http://www.multipharmacy.com/shop/customer/Omacor-Soft-Capsules-28-Capsules-pid-11408.html

בקפסולה אחת וקניתי גם תחרא הזה
http://www.nordicnaturals.com/en/Products/Product_Details/98/?ProdID=1428#

ויש לי גם את הקרלסון מויטה

הכדורים במינון גבוה פשוט יקרים בארץ ודורשים מרשם- ככה שזה לא כזה רלוונטי. מה גם שעדיף לחלק את האומגה במשך היום אם אפשר. כמה יש בקרלסון? יותר זול מNSI?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית