הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פול אובר

תעשה את זה בכבל לא בדאמבל, זה יתן לך טווח תנועה יותר יעיל (כי עם דאמבל רק בתחתית יש התנגדות) ובכללי פוזיציה יותר נוחה לטעמי.
דבר שני תשקיע בקשר מוח שריר, זה תרגיל שדי קל בו להשתמש בזה וזה מה שיעשה לך כבר את השינויים בטכניקה שצריך בשביל להדגיש את השריר הרצוי.

• פותח/ת השרשור
תעשה את זה בכבל לא בדאמבל, זה יתן לך טווח תנועה יותר יעיל (כי עם דאמבל רק בתחתית יש התנגדות) ובכללי פוזיציה יותר נוחה לטעמי.
דבר שני תשקיע בקשר מוח שריר, זה תרגיל שדי קל בו להשתמש בזה וזה מה שיעשה לך כבר את השינויים בטכניקה שצריך בשביל להדגיש את השריר הרצוי.
אין לי כבל, אני מתאמן בבית. משתדל לעשות בדיוק איך שהבחור בסרטון הסביר ובאמת ה lats שלי מתפוצצים אבל גם החזה מורגש ולכן אני לא סגור מה שריר המטרה בתרגיל הזה. אגב, מה הבעיה שרק בתחתית תיהיה התנגדות? הרי מהתחתית ועד שהדאמבל עולה יש התנגדות. דווקא בגלל שאני גבוה (כמעט 2 מטר), יש לי טווח תנועה יותר ארוך שבא לטובתי, לא?

אין לי כבל, אני מתאמן בבית. משתדל לעשות בדיוק איך שהבחור בסרטון הסביר ובאמת ה lats שלי מתפוצצים אבל גם החזה מורגש ולכן אני לא סגור מה שריר המטרה בתרגיל הזה.
שריר המטרה הוא הגב, פשוט תנסה להדגיש יותר את הגב עם מיינד מאסל קונקשיין. בכל מקרה אם מה שמגביל אותך הוא הגב אתה בכיוון הנכון.
אגב, מה הבעיה שרק בתחתית תיהיה התנגדות? הרי מהתחתית ועד שהדאמבל עולה יש התנגדות.
כי זה גורם לטווח תנועה מאוד קטן ולחלק מהתרגיל להיות מיותר ולבזבז אנרגיה על להרים את הדאמבל בלי סיבה. בסוף החלק החשוב הוא באמת התחתית, אז זה לא נורא אם אין לך כבל. תנסה אותי לקצר את הטווח תנועה בחלק העליון ולראות איך זה מרגיש לך.
דווקא בגלל שאני גבוה (כמעט 2 מטר), יש לי טווח תנועה יותר ארוך שבא לטובתי, לא?
בגדול כן

• פותח/ת השרשור
שריר המטרה הוא הגב, פשוט תנסה להדגיש יותר את הגב עם מיינד מאסל קונקשיין. בכל מקרה אם מה שמגביל אותך הוא הגב אתה בכיוון הנכון.

כי זה גורם לטווח תנועה מאוד קטן ולחלק מהתרגיל להיות מיותר ולבזבז אנרגיה על להרים את הדאמבל בלי סיבה. בסוף החלק החשוב הוא באמת התחתית, אז זה לא נורא אם אין לך כבל. תנסה אותי לקצר את הטווח תנועה בחלק העליון ולראות איך זה מרגיש לך.

בגדול כן
שמע ניסיתי לקצר את טווח התנועה בחלק העליון וזה אכן הרבה יותר קשה. הלאטס פשוט ממשיכים להיות מכווצים כי אני לא משלים את התנועה
עד הסוף בחלק העליון. הבעיה שבחלק מהחזרות אני שוכח לעשות את זה 😒 אבל אני מניח שזה עיניין של תירגול כי אני רגיל לסיים את התנועה. בכל אופן, אחלה תרגיל שסוגר פינה בבית בנוסף לחתירה. תודה לך איש יקר!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית