הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סדנה ללימוד טכניקה בתרגילים העיקריים

מצב
השרשור נעול
אם זה יהיה באזור המרכז ובשעות אחה"צ-ערב, אני שם.

אני חושב שאם זה יוצא לפועל,ויהיה יחסית קהל רב,צריך לחלק את זה במספר מצומצם של ישובים,או פשוט לעשות את זה במקום מרכזי ונוח להגעה.

אם זה למשל באזור של קריות ,יש לי 2 מכוני כושר שאני יכול לברר שזה יכול להיות האמת מאוד רלונטי .

אם המכון שלך יהיה מוכן לארגן, ויהיה קהל.
יש סיכוי שזה אפשרי.

בתכלס אין בעיה לבדוק, אבל המכון עצמו די קטן
המכון לא מרוויח על זה נכון?
עריכה:
יש אצלנו שתי מאמנים + כמה מתאמנים שישמחו אם יהיה אצלהם המכון הסבר על הSS והם בטח יבואו.

נערך לאחרונה:
באיזור ירושלים אני אשמח לבוא.

• פותח/ת השרשור
שכל אחד יברר במכון שלו וישלח לי מייל או הודעה פרטית עם תשובה, לא אכפת לי מאיפה אתם.

משה אתם צריכים שהמכון יהיה רק בשבילנו? כי זאת קצת בעיה לא?

אני מוכן לברר במכון כושר שלי בקרית מוצקין מקום חדש שנפתח הכל חדש יש מספיק משקל ויש כלוב ומוטות והכל .
הקטע הוא שצריך לבוא מסודרים להנהלה אחרת לא שווה צריך לבוא מוכנים אם הוא אשאל שאלה מה אני אמור לענות לו ? ,
צריך לבוא עם דף מוכן עם פרטים נגיד מספר אנשים כמה שעות באיזה שעות וכו' .
לפי דעתי אם כבר עושים משהו זה בשעות הצהריים כי אחרת בערב מלא כבר ובבוקר לא נראלי שמישהו יתעורר חח

אני מעוניין+עוד מאמן מהמכון שלי+כנראה אריאל(כרגע לפחות 3-4 אנשים)

אני אברר במכון שלי השאלה באיזה שעות נוח לכם, יש לי במכון הפסקה מ1-4 אפשר לעשות את זה בשעות האלה

העניין היותר בעייתי זה שכולם פה ישראלים ואומרים "אהההה זה שטויות אני רק בא לתחביב" ומי שבאמת רציני בודק באינטרנט ככה שזה לא ניראה לי משתלם..

העניין היותר בעייתי זה שכולם פה ישראלים ואומרים "אהההה זה שטויות אני רק בא לתחביב" ומי שבאמת רציני בודק באינטרנט ככה שזה לא ניראה לי משתלם..

יצאת פיתה

סקר שאולי לא יצא ממנו כלום אבל אולי כדאי לשאול.

נגיד ונצליח לארגן מכון כושר עם כמה מוטות ואולם/מקום ל 10-15 אנשים ונדרוש 80-100 ש"ח מכל אחד על 2-3 שעות להרצאה + למידת טיפים על טכניקה ב: סקוואט, דדליפט, פרס, לחיצת חזה ופאוורקלין (יכול להיות שישהיה מורכב מכמה פגישות).

כמה אנשים יהיו מעוניינים בדבר שכזה ואם כן תרשמו מאיזו עיר אתם.

אני היה מוכן ורוצה מאוד מאוד, אולי זה יפתור לי את כל הפציעות שלי....
אני מאריאל, בן 18+ אני מוכן לבוא לכל אזור,אני יגיע גם עם זה באיילת(לא באמת אם זה היה באיילת >_>)
נ.ב אני יברר במכון שלי- אין מספיק מקום אבל להנפות ל 15 אנשים......

יש לי שאלה אישית אלייך, איפה(עיר) אתה מתאמן? - יש מצב שיום אחד אני מגיע אלייך ואתה עוזר לי בטכניקה (אני מוכן לשלם אפילו) 🙄

נערך לאחרונה:
אני היה מוכן ורוצה מאוד מאוד, אולי זה יפתור לי את כל הפציעות שלי....
אני מאריאל, בן 18+ אני מוכן לבוא לכל אזור,אני יגיע גם עם זה באיילת(לא באמת אם זה היה באיילת >_>)
נ.ב אני יברר במכון שלי- אין מספיק מקום אבל להנפות ל 15 אנשים......

יש לי שאלה אישית אלייך, איפה(עיר) אתה מתאמן? - יש מצב שיום אחד אני מגיע אלייך ואתה עוזר לי בטכניקה (אני מוכן לשלם אפילו) 🙄

אתה מודע לזה שעברו שנתיים?

ושמשה גר בארה"ב?
אפילו כתוב את זה באשכול אם אני לא טועה

חלאס עם הליצנות. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית