הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלוריות בחיטוב

מצב
השרשור נעול

gavriel1234

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי יש לי שאלה אני בן 20 שוקל 74 אני אחרי מסה ועושה עכשיו חיטוב, לפי המחשבון ה - BMR = 1720
לא כולל האימונים והקלוריות שמתווספות באותם ימים

אם אני עושה תזונה של 1800 קלוריות וביום של אימון הוספה של בערך 300 קלוריות זה בסדר?

מה הכוונה ב"זה בסדר?". אם אתה שואל האם תרד עם במשקל באמצעות האסטרטגיה שהצעת, אז כנראה שכן. הוספה של 300 קלוריות בימים של אימון היא די מיותרת, פשוט תלך על סך קלורי יומי מסוים וזהו. אתה יכול לעשות גם כמו שהצעת, אין בזה משהו רע, אבל לדעתי זה מוביל להתעסקות מיותרת.

ו-BMR לא מייצג את כל ההוצאה הקלורית היומית שלך. אתה מוציא קלוריות גם בפעילות גופנית יזומה ולא יזומה, ולכן צריך לקחת גם את זה בחשבון. לא רשמת במה אתה עובד, איך אתה מתאמן וכו', אבל לאדם הממוצע במשקל שלך כנראה שהסך הקלורי השבועי (1,800 בימים ללא אימון ו-2,100 בימי אימון) שהצעת יכול להתאים

תעבור על האשכולות הקודמים ותבצע חיפוש בפורום. עניתי על כמה שאלות דומות ממש לא מזמן. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית