הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ barbrll press

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
זה קריטי אם אני אעשה את זה בישיבה במקום בעמידה?
התקרה נמוכה בחד"כ.. :🙁

כן זה קריטי. פרס עושים בעמידה.

כמה נמוכה התקרה? נראה לי קצת לא הגיוני שאי אפשר למתוח ידיים באוויר..עוד מעט תגיד שמתאמנים עם בלון חמצן צמוד כי אין מספיק אוויר לכולם...

כמה נמוכה התקרה? נראה לי קצת לא הגיוני שאי אפשר למתוח ידיים באוויר..עוד מעט תגיד שמתאמנים עם בלון חמצן צמוד כי אין מספיק אוויר לכולם...

חחחח.... תתפלא ראיתי פעם מכון כזה
הביאו ציוד סופר חדיש, אבל מה, המקום בתוך סוג
של בונקר\מחסן. רק נכנסתי לראות, הייתה לי תחושה
של חנק ברחתי משם.

התבלבלת. פרס דופק את הכתפיים. זה די מסובך לדפוק את הגב עם לחיצות.

רואים שאתה לא מבין כלום! 🤡

אם אתה צריך אני מכיר כמה מדריכי חד"כ שיכולים להסביר לך כמה דברים מעניינים 😵‍💫🥊😵‍💫🥊

התבלבלת. פרס דופק את הכתפיים. זה די מסובך לדפוק את הגב עם לחיצות.

לא לא.. זה דוםק את הגב כי זה לוחץ את החוליות אחת לתוך השנייה.. שתאל את המאמן מהחדר כושר הקודם שלי.. הוא ס1ס

• פותח/ת השרשור
עוד שבועיים נגמרו לי המנוי במכון הנוכחי אז אולי אני אעבור לאחד אחר..
השאלה שלי האם SS באמת שווה את זה..
למרות כל הדברים אני עדיין לא סגור על עצמי.. כאילו איך כל כך הרבה מאמנים לא מבינים\לא שמעו על זה בכלל?

איך כל כך הרבה אנשים לא מבינים ששומן רווי זה לא רע ושאין כמעט קשר לצריכת כולסטרול מהאוכל לבין כמות הכולסטרול בגוף. או איך כל כך הרבה מאמנים לא יודעים מה זה סקוואט. אתה חי במדינה (וגם עולם) של בורים. אם לא תלמד בעצמך ותברר, לא תגיע רחוק.

עוד שבועיים נגמרו לי המנוי במכון הנוכחי אז אולי אני אעבור לאחד אחר..
השאלה שלי האם SS באמת שווה את זה..
למרות כל הדברים אני עדיין לא סגור על עצמי.. כאילו איך כל כך הרבה מאמנים לא מבינים\לא שמעו על זה בכלל?

תבדוק מה המשקלים של כל אחד מהמאמנים שלא מכירים את ה-SS בתרגילים הבסיסיים כמו סקוואט, דדליפט ובנץ' פרס. אני מבטיח לך שברוב המקרים לא יגיע למשקלים של האדם הממוצע שסיים את ה-SS.

רוב המדריכים פשוט מסיימים את הקורס שלהם בלי באמת לקרוא וללמוד מעבר לקורס, הקורס מספק להם את הבסיס של הבסיס(וגם זה לא בטוח) ,שום דבר מעבר לזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית