הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם הכיוון הוא פיתוח גוף עדיין כדאי לעבוד בתוכניות כוח?

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
אני יודע שאולי תחשבו שאני ליצן וכיו"ב
אבל אני מעוניין יותר בגוף מפותח(באדיבילדינג) מאשר להיות שמן עם טוטאל של 1000
אבל בכל זאת כדאי לי להתחיל עם תוכנית כוח שאני מתאמן מתחיל?לדוגמא SS?
כאילו להתחיל SS,ואחרי זה לבחור כיוון להתמקד בו?או ישר להתחיל לעבוד עם תוכניות באדיבילדינג...
וכן ראיתי את הנעוץ של משה וראיתי איך אנשים נראו אחרי תוכנית כוח אבל אני רק רוצה לדעת
אנא להימנע מקטילה טוטאלית,לא כולם עם דרך חשיבה כמוכם ואשמח עם תתחשבו בי

אז לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק? אם לא השתכנעת עד עכשיו לעשות תכנית כח אז אל תעשה, זה לא מטריד אף אחד...

אני עושה הכל גם כוח גם פיצולים, מגוון. בטאכלס, זה לא משנה בכלל על איזו תוכנית תעבוד, העיקר שתאכל טוב ותקפיד על מנוחה בין האימונים.✌️

כמו שכבר אמרתי,
בתוכנית פ*צ1ל אפשרי להגיע לסקוואט 140 לחזרה ב-4~ שנים

פיצול, זה שיטת אימון שהומצאה ע"י בודיבילדרים בשביל בודיבילדרים. היא לא מתאימה למישהו שמטרתו להגיע למשקל מסויים בתרגיל מסויים, בשביל זה יש תוכניות כוח.😃

פיצול, זה שיטת אימון שהומצאה ע"י בודיבילדרים בשביל בודיבילדרים. היא לא מתאימה למישהו שמטרתו להגיע למשקל מסויים בתרגיל מסויים, בשביל זה יש תוכניות כוח.😃
צודק.
אני בטוח שמי שהסקוואט שלו קטן מ-100 ק"ג, סביר שיהיו לו רגליים ענקיות.
לכן לרוני קולמן יש סקוואט ודדליפט של 40KG

הבעיה שהבסיס שלה מוטעה
הבסיס שלה הוא שם תעבוד על שריר מסויים בנפח גדול יום/יומיים בשבוע הוא יגדל יותר כיוון שיקבל גירוי יותר גדול

ואילו תהליך ההיפרטרופיה מתרחש עד 48-72 שעות לאחר האימון ככה שכדאי להתאמן על כל השרירים כל יומיים-שלושה ולא פעם בשבוע

צודק.
אני בטוח שמי שהסקוואט שלו קטן מ-100 ק"ג, סביר שיהיו לו רגליים ענקיות.
לכן לרוני קולמן יש סקוואט ודדליפט של 40KG

לא הבנתי, מה אתה רוצה להגיד :120ag: ? מה אתה משווה בכלל אנשים כמו רוני קולמן, שמזריקים כל החיים שלהם למתאמן רגיל בחדר כושר.😆 אגב רוני קולמן עושה גם אימוני כוח, שהוא נבדל בזה מרוב הבילדרים המקצועיים. ואם אתה כבר מתחיל להשוות משקל על מוט בסקווט עם גודל רגליים, אז אני אגיד לך שאני מכיר לא מעט מתאמנים שעושים סקווט עם יותר מ-100 ק"ג (120, 140, 180) שרגליים שלהם לא גדולים כל כך, לחלק אפילו פחות משלי.

לא הבנתי, מה אתה רוצה להגיד :120ag: ? מה אתה משווה בכלל אנשים כמו רוני קולמן, שמזריקים כל החיים שלהם למתאמן רגיל בחדר כושר.😆 אגב רוני קולמן עושה גם אימוני כוח, שהוא נבדל בזה מרוב הבילדרים המקצועיים. ואם אתה כבר מתחיל להשוות משקל על מוט בסקווט עם גודל רגליים, אז אני אגיד לך שאני מכיר לא מעט מתאמנים שעושים סקווט עם יותר מ-100 ק"ג (120, 140, 180) שרגליים שלהם לא גדולים כל כך, לחלק אפילו פחות משלי.

אולי הקוואדס
לא ההמס והגלוט

לא הבנתי, מה אתה רוצה להגיד :120ag: ? מה אתה משווה בכלל אנשים כמו רוני קולמן, שמזריקים כל החיים שלהם למתאמן רגיל בחדר כושר.

נו, אתה כמעט שם, תן פוש אחרון. נראה אם תצליח להבין לבד למה מה שאתה אומר לא תופס...

נראה לי שזו פעם ראשונה שאני רואה כוכב אדום...

אם הרוב אומר לך שאתה טועה ומתנפל עליך ומעוות את כל מה שאתה אומר, אתה באמת חושב שזאת סיבה להילחץ. מי אמר שמי שקובע לך את המוניטין בפורום הזה יש לו יותר ניסיון והוא יודע יותר ממך ? 😆

מה אתם רוצים ממנו.....
הם אומר שפיצולים זה יותר טוב....שימשיך ככה ושיהנה....

..............................
בינתיים אנחנו נתקדם ונתחזק.

ממני המומר הממורמר

מה אתם רוצים ממנו.....
הם אומר שפיצולים זה יותר טוב....שימשיך ככה ושיהנה....

בינתיים אנחנו נתקדם ונתחזק.

ממני המומר הממורמר

יכול מאוד להיות שהוא צודק. אני רק רוצה שיפסיק לפלוט שטויות לא קשורות למציאות.

אם הרוב אומר לך שאתה טועה ומתנפל עליך ומעוות את כל מה שאתה אומר, אתה באמת חושב שזאת סיבה להילחץ. מי אמר שמי שקובע לך את המוניטין בפורום הזה יש לו יותר ניסיון והוא יודע יותר ממך ? 😆

אני באמת לא רציתי להכנס לזה, אבל יש הוכחות בשטח מה מביא הכי הרבה תוצאות בהכי מעט זמן.
ואין מה לעשות, SS בנוי טוב בלבנות אותך טוב.

הכי כיף לנצח בוויכוח כשאתה מגדיר את הנתונים איך שבא לך, נכון? מלך!

אני מכיר את האנשים האלה אישית, והם מתאמנים ממש לפי הספר של ריפ, ומבצעים את כל התרגילים מעולה וגם אוכלים טוב.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

יכול מאוד להיות שהוא צודק. אני רק רוצה שיפסיק לפלוט שטויות לא קשורות למציאות.

מה בדיוק ?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:10 ----------

אני באמת לא רציתי להכנס לזה, אבל יש הוכחות בשטח מה מביא הכי הרבה תוצאות בהכי מעט זמן.
ואין מה לעשות, SS בנוי טוב בלבנות אותך טוב.

יכול להיות, אני לא עשיתי מחקר, לכן לא יכול להגיד בוודאות שזה עובד על כולם אותו דבר.
אחד מהמתאמנים שדיברתי פה, עושה עכשיו בדיוק את ה- SS, הוא עושה :
סקווט 140קג
דד 150-160 קג (לא יודע בדיוק כרגע,אבל לפני חודש עשה 140)
פרס 62.5 קג
חזה 90-95 קג
הבן אדם כבר לקראת סיום התוכנית.
והבן אדם הזה : יש לו חזה בנוי שבולט, כתפיים לא כ"כ רואים, את הרגליים שלו לא ראיתי, אבל ראיתי את הידיים שלו, ואין לא בייספס ולא טרייספס, כלומר לא רק שהם לא בולטים, אלא הם נראים לאה מפותחים כלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית