הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אם הכיוון הוא פיתוח גוף עדיין כדאי לעבוד בתוכניות כוח?

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
אני יודע שאולי תחשבו שאני ליצן וכיו"ב
אבל אני מעוניין יותר בגוף מפותח(באדיבילדינג) מאשר להיות שמן עם טוטאל של 1000
אבל בכל זאת כדאי לי להתחיל עם תוכנית כוח שאני מתאמן מתחיל?לדוגמא SS?
כאילו להתחיל SS,ואחרי זה לבחור כיוון להתמקד בו?או ישר להתחיל לעבוד עם תוכניות באדיבילדינג...
וכן ראיתי את הנעוץ של משה וראיתי איך אנשים נראו אחרי תוכנית כוח אבל אני רק רוצה לדעת
אנא להימנע מקטילה טוטאלית,לא כולם עם דרך חשיבה כמוכם ואשמח עם תתחשבו בי

הוא צריך להוסיף מתח בסופיניצה

ולגבי הטרייספס והכתפיים אין מה לעשות כיוון שהלחיצות שלו עדיין חלשות
זה יסתדר בהמשך (כנראה במעבר לתוכניות של מתאמן בינוני, לחיצות דורשות יותר נפח)

אני מכיר את האנשים האלה אישית, והם מתאמנים ממש לפי הספר של ריפ, ומבצעים את כל התרגילים מעולה וגם אוכלים טוב.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

מה בדיוק ?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:10 ----------

יכול להיות, אני לא עשיתי מחקר, לכן לא יכול להגיד בוודאות שזה עובד על כולם אותו דבר.
אחד מהמתאמנים שדיברתי פה, עושה עכשיו בדיוק את ה- SS, הוא עושה :
סקווט 140קג
דד 150-160 קג (לא יודע בדיוק כרגע,אבל לפני חודש עשה 140)
פרס 62.5 קג
חזה 90-95 קג
הבן אדם כבר לקראת סיום התוכנית.
והבן אדם הזה : יש לו חזה בנוי שבולט, כתפיים לא כ"כ רואים, את הרגליים שלו לא ראיתי, אבל ראיתי את הידיים שלו, ואין לא בייספס ולא טרייספס, כלומר לא רק שהם לא בולטים, אלא הם נראים לאה מפותחים כלל.

אז מצאת בן אדם שלא אוכל. מה הנקודה?

מה זה "תוכניות של מתאמן בינוני" ?
פרס 62.5 קג זה לדעתך חלש ?😳

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:31 ----------

אז מצאת בן אדם שלא אוכל. מה הנקודה?

אתה יודע לקרוא בתגובות קודמות שלי רשמתי שהוא מאלה שאוכלים טוב 😣

אני מכיר את האנשים האלה אישית, והם מתאמנים ממש לפי הספר של ריפ, ומבצעים את כל התרגילים מעולה וגם אוכלים טוב.

---------- התגובה התווספה ב 18:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

מה בדיוק ?

---------- התגובה התווספה ב 18:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:10 ----------

יכול להיות, אני לא עשיתי מחקר, לכן לא יכול להגיד בוודאות שזה עובד על כולם אותו דבר.
אחד מהמתאמנים שדיברתי פה, עושה עכשיו בדיוק את ה- SS, הוא עושה :
סקווט 140קג
דד 150-160 קג (לא יודע בדיוק כרגע,אבל לפני חודש עשה 140)
פרס 62.5 קג
חזה 90-95 קג
הבן אדם כבר לקראת סיום התוכנית.
והבן אדם הזה : יש לו חזה בנוי שבולט, כתפיים לא כ"כ רואים, את הרגליים שלו לא ראיתי, אבל ראיתי את הידיים שלו, ואין לא בייספס ולא טרייספס, כלומר לא רק שהם לא בולטים, אלא הם נראים לאה מפותחים כלל.

זה משקלים נחמדים, לילד.
ואני לא מצפה מבן אדם שעושה את ss להיות בהמה אלא ההפך בדיוק.
הוא מתאמן מתחיל למה אתה מצפה שהוא יראה כמו אחד שמתאמן כמה שנים ?

הלחיצות שנרשמו כאן לא חלשות. בטח לא בהשוואה למתאמני פיצולים 'רגילים'.
בסופו של יום ss כנראה אינה התוכנית הכי אופטימלית לפתח ביצפ/טריצפ וזה בסדר. זה גם לא תפקידה

בסופו של יום ss כנראה אינה התוכנית הכי אופטימלית לפתח ביצפ/טריצפ וזה בסדר. זה גם לא תפקידה

הן הרמות חלשות, אבל הן בסדר גמור לילד שהתחיל להתאמן.

62.5KG פרס זה חלש.
אני עובד עם המשקל הזה ל-3X5 בשבוע השישי ב-SS.
לא יודע מה איתך, אני עושה את התוכנית כמו שהיא ואוכל באמת כמו שצריך לאכול.
מי שלא מגיע למשקלים גבוהים בתוכנית NDTP.

זה משקלים נחמדים, לילד.
ואני לא מצפה מבן אדם שעושה את ss להיות בהמה אלא ההפך בדיוק.
הוא מתאמן מתחיל למה אתה מצפה שהוא יראה כמו אחד שמתאמן כמה שנים ?

"לילד", חחאא.. קלעת בול הוא בן איזה 16 או 18. אבל לא הבנת, אני לא מצפה שיראה כמו בהמה, הבאתי אותו כדוגמא למקרה כאשר -SS לא עזר בבניית ידיים וכתפיים. רשמתי את זה בתגובה לRhastago- שכתב ש-SS הוא אופטימלי לכולם בלבנות גוף טוב בפרק זמן קצר.

😣
62.5KG פרס זה חלש.

לא מסכים איתך, המשקלים והמסה כבר תלויים בגנטיקה.
אבל יש מינימום לתוכנית זה נקרא "רף השלד", זה ההישגים שאתה חייב להשיג גם עם הגנטיקה הכי פח זבל בעולם.

"לילד", חחאא.. קלעת בול הוא בן איזה 16 או 18. אבל לא הבנת, אני לא מצפה שיראה כמו בהמה, הבאתי אותו כדוגמא למקרה כאשר -SS לא עזר בבניית ידיים וכתפיים. רשמתי את זה בתגובה לRhastago- שכתב ש-SS הוא אופטימלי לכולם בלבנות גוף טוב בפרק זמן קצר.

זו אכן התוכנית האופטימלית למתאמן מתחיל, גם לכח וגם למסה.
הבעיה שהרבה חובבי פאמפ שלא קראו על התוכנית חושבים שהיא מייצגת את כל
מתאמני הכח- ושאמורים להתאמן רק איתה.

מה זה "תוכניות של מתאמן בינוני" ?
פרס 62.5 קג זה לדעתך חלש ?😳

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:31 ----------

אתה יודע לקרוא בתגובות קודמות שלי רשמתי שהוא מאלה שאוכלים טוב 😣

זה שאתה רשמת שהוא אוכל טוב לא אומר לי כלום. כל מי שמתאמן חושב שהוא אוכל טוב.

😣

לא מסכים איתך, המשקלים והמסה כבר תלויים בגנטיקה.
אבל יש מינימום לתוכנית זה נקרא "רף השלד", זה ההישגים שאתה חייב להשיג גם עם הגנטיקה הכי פח זבל בעולם.

רף שלד? להזכיר לך כמה השלד סיים את ה-SS הראשון שלו?

62.5KG פרס זה חלש.

חלש ביחס למי? אתה שוקל 90 ומשהו קילו אם אני לא טועה ואתה לא ילד ואתה מתאמן כבר זמן מסויים,60 פרס לילד ב SS או אפילו בסיום התוכנית זה משקל מכובד יחסית

לא משנה באיזה תוכנית תהיה ומה תעשה (טבעי) אתה לא יכול בכמה חודשים "לבנות ידיים וכתפיים" כמו שאתה רוצה

נערך לאחרונה:
יש דבר אחד שאתה מתעלם ממנו וזה התקדמות לאורך זמן.
אתה אומר לא עוזר לפתח כתפיים וידיים, איך הוא היה מקודם? יש הרבה פה שהתחילו בתור שחיפים מתים (אני אחד מהם), ואחרי סיום SS נכון, אני לא גדול מאוד, אבל ביחס למה שהייתי אני כן גדלתי הרבה. לא חוכמה להצביע על בחור שמראש היה בהמה לא קטנה לתת לו תוכנית ABCD לראות אותו עולה 3 ק"ג בחצי שנה ולהגיד תראה איזה גדול הוא.

62 קילו לפרס זה חלש
וגם 90 לבנצ'

אני לא מדבר על ילד בן 14, אלא על מתאמן קצת יותר בוגר שמתאמן SS ברצינות, אוכל טוב (כן גם הרבה חלב) וישן טוב, שממצה את התוכנית SS עד הסוף (וגם משמין קצת)

אחרי 3-4 חודשים ממצים אתה צריך להרים יותר
אם מסיבה כמו או אחרת בחרת להתאמן בקצב איטי יותר זה ליגיטימי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית