הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה במקום פאוורקלין

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אפשרי לעשות חתירה במקום פאוור קלין? או לפחות להתחיל איתה עד שנגיע למצב שאפשר לעשות פאוור קלין טוב?

כן אבל אין לי במכון. אפשר אולי לקנות אותה? כמה היא עולה הרבה?

בטמבור - שרשרת מתכת דקה שקושרים איתה אופניים + מנעול. עלה לי 40 ש"ח ואפשר היה להסתפק גם בשרשרת פחות ארוכה שהייתה עולה פחות (צריך למדוד שם איזה אורך אתה צריך).
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בטמבור - שרשרת מתכת דקה שקושרים איתה אופניים + מנעול. עלה לי 40 ש"ח ואפשר היה להסתפק גם בשרשרת פחות ארוכה שהייתה עולה פחות (צריך למדוד שם איזה אורך אתה צריך).
בהצלחה.

אוקיי והמתח עצמו באמת עדיף על חתירה? ואפשר קבוע מאשר פאוור קליו?
ועוד שאלה, איך אפשר למדוד ולדעת מה טוב בשבילי?
תודה 😃

מתח עדיף על חתירה משלוש סיבות:
1. טווח תנועה יותר גדול בלטיסימוס (הרחב הגבי).
2. פחות אפשרויות לצ'יטים.
3. היתרון העיקרי של חתירה על מתח זה שחתירה מפעילה גם את הפוסטריור צ'יין (הגב התחתון). אבל - אתה עושה דדליפט. אין לחתירה שום יתרון או ערך מוסף על פני השילוב של דדליפט עם מתח.

אפשר גם קבוע במקום פאוור קלין. רצוי ללמוד במקביל פאוור קלין וכשתשתלט על הטכניקה לעשות את שניהם.
גש לחנות טמבור - יש להם גלגל כזה שהשרשרת כרוכה סביבו. פשוט תתחיל למדוד וכשתגיע לאורך של היקף הבטן שלך + אורך נדרש כדי לקשור אותה + אורך נוסף שצריך כדי לנעול שם פלטות יחתכו לך עם קאטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית