הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה..

אהודד

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום לכולם,
אשמח לתשובה מקצועית, מי שלא מבין שלא יגיב.

רציתי לשאול אם אפשרי לעשות העמסה מפחמימות פשוטות ?
אני כל השבוע עומד על 50 גרם פחמימות, עם העמסה כל 7 ימים, כל יום חמישי העמסה.(תקנו אותי אם זה טווח ימים קצר/ארוך מידי).

כל השבוע אני על פחמימות במינון מאוד נמוך ולא כ"כ בא לי איזה אורז ביום חמישי אלא שוקולד/גלידה/ עוגה/קורני/ממתק טוב..

אני יודע שזה מפריש המון אינסולין, שהוא האויב שלי בחיטוב- האם זה פוגע באיכות העמסה? האם אפשר למלאות את מאגרי הגילקוגן עם פחמימות פשוטות?
האם מפחמימות פשוטות אפשר להפיק את מלוא אפקטיביות ההעמסה כמו בפחמימות מורכבות? או שאני עושה טעות?

* חשוב לציין שאחת לשבועיים בהעמסה אני שותה קצת אלכוהול, האם זו גם פחמימה פשוטה? האם אפשר להכניס אותה בעמסה או שהיא פוגעת בה? (אני יכול לוותר על האלכוהול אם זה יפגע כ"כ)..

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
אפשר פחמימות פשוטות אבל רצוי לא להגזים עם זה וגם לשלב פחמימות כמו פסטה, אורז, פחמימות מורכבות וכו'. אני לא הייתי בונה את כל ההעמסה על פחמימות פשוטות, מה גם שבמה שציינת יש לא מעט שומן ועדיף לא להגזים בשומן בהעמסה.
לגבי אלכוהול - אם זה במידה לא צריכה להיות עם זה הרבה בעיה.

• פותח/ת השרשור
לא רצוי זה ברור..
ברור שעדיף פח' מורכבת מאשר פשוטה.
השאלה אם תיהיה אותה העמסה איכותית כמו מפח' מורכבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית