הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ייצגתי את ישראל באליפות אירופה EPF/IPF

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
אז אתמול התחריתי באליפות אירופה בייצוג ישראלי גאה, תחרות מטורפת שלא הלכה כמו שתכננתי, ובכל זאת הצלחתי להחשיד את ארגון הסימום העולמי לערוך לי בדיקת שתן.

המסכנים היו צריכים לשבת איתי שעתיים עד שהאדרנלין ירד ואוכל להשתין.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/C4hsj4WIV0o/?igsh=ZHF0MnQ5bHY4dzlr

וואוו כל הכבוד!!!
למה כ"כ נמוך מהמשקל של הקטגוריה ועוד אחרי ארוחת בוקר?
מה הקטגוריה הנמוכה יותר?
השקילה קרובה מאד לתחרות עצמה?

• פותח/ת השרשור
וואוו כל הכבוד!!!
למה כ"כ נמוך מהמשקל של הקטגוריה ועוד אחרי ארוחת בוקר?
מה הקטגוריה הנמוכה יותר?
השקילה קרובה מאד לתחרות עצמה?
הקטגוריה הנמוכה יותר 83.
כשהייתי בארץ שקלתי 92.5, ואני גרוע בייבושים אז חשבתי שאשאר על המשקל הזה.

כשנחתתי בקרואטיה, כנראה שאכלתי טיפה פחות, אולי המשקל שלי בארץ לא היה מדויק, גם סבלתי קצת משילשולים כנראה מהסטרס.
בוקר התחרות אני עולה על המשקל של המלון ורשום 91, אמרתי לעצמי טוב, אני אוכל.
הגעתי לשקילה שנעשה שעתיים לפני התחרות, אני אחרי ארוחת בוקר ואיכשהו שוקל 89.92.
אז אני לא לגמרי מבין את כל הסיפור, אבל נראה לי שתחרות הבאה אצטרך להישקל 95 כשאני יוצא מהארץ, או לרדת ל83 באמת.

הבעיה שכל תחרות מכניסה מקצה אחר ביום שונה, למזלי ה93 היו ביום חמישי ולא בשבת, אבל אם מכניסים את ה93 לשבת או יום שישי אפילו, אצטרך לרדת ל83 באמת, שעכשיו למדתי שאני מסוגל לזה.

ובכל זאת הצלחתי להחשיד את ארגון הסימום העולמי לערוך לי בדיקת שתן.
מי כמוני מכיר את התחושה של לתת שתן לארגונים כדי להוכיח להם שאני סוחב גנטיקה עילאית אתה מכיר אותי. בדרך כלל אני אוהב לייבש אותם יותר משעתיים.

מטורף אלחנן. עד לתחרות הבאה 🤞

• פותח/ת השרשור
מי כמוני מכיר את התחושה של לתת שתן לארגונים כדי להוכיח להם שאני סוחב גנטיקה עילאית אתה מכיר אותי. בדרך כלל אני אוהב לייבש אותם יותר משעתיים.

מטורף אלחנן. עד לתחרות הבאה 🤞
הקטע שגם נתתי לIpf שם לא נכון, כשאני מתחרה בחו"ל אני תמיד רושם את השם אלי כדי שלא ישברו שיניים על הח' בשם שלי.
בנתיים איגוד הסימום אומרים שאי אפשר לעשות בדיקה לספורטאי בשם אלחנן כשהIpf רשמו אלי.
המארגנים של הIpf היו ממש לחוצים על הטעות שלהם.
אם אתה רוצה להציק לגרמני, פשוט תגרום לסדר המופתי שלהם להשתמש, קשה לתאר את הסרט שהם אכלו בזמן שאני צוחק וחושב שקרה כאן טעות מצחיקה, הם עם הבאה סופר רצינית כאילו שיש ניסיון רמאות ממדרגה ראשונה, לא ניסיון רמאות שלי גם, ניסיון של איגוד הIPF לא פחות.

אנשים מוזרים.

אם אתה רוצה להציק לגרמני, פשוט תגרום לסדר המופתי שלהם להשתמש, קשה לתאר את הסרט שהם אכלו בזמן שאני צוחק וחושב שקרה כאן טעות מצחיקה, הם עם הבאה סופר רצינית כאילו שיש ניסיון רמאות ממדרגה ראשונה, לא ניסיון רמאות שלי גם, ניסיון של איגוד הIPF לא פחות.

אנשים מוזרים.
הגרמנים תמיד היו אנשים מאוד נחמדים וסובלניים שמקבלים כל אדם באשר הוא יהודי אלחנן או אלי. לפעם הבאה תן לגויים קצת לשבור את השיניים עם הח' מה יש? או שתגיד להם שיתנו לך לדבר עם איזה הולנדי יש להם מספיק ח'.

הקטגוריה הנמוכה יותר 83.
כשהייתי בארץ שקלתי 92.5, ואני גרוע בייבושים אז חשבתי שאשאר על המשקל הזה.

כשנחתתי בקרואטיה, כנראה שאכלתי טיפה פחות, אולי המשקל שלי בארץ לא היה מדויק, גם סבלתי קצת משילשולים כנראה מהסטרס.
בוקר התחרות אני עולה על המשקל של המלון ורשום 91, אמרתי לעצמי טוב, אני אוכל.
הגעתי לשקילה שנעשה שעתיים לפני התחרות, אני אחרי ארוחת בוקר ואיכשהו שוקל 89.92.
אז אני לא לגמרי מבין את כל הסיפור, אבל נראה לי שתחרות הבאה אצטרך להישקל 95 כשאני יוצא מהארץ, או לרדת ל83 באמת.

הבעיה שכל תחרות מכניסה מקצה אחר ביום שונה, למזלי ה93 היו ביום חמישי ולא בשבת, אבל אם מכניסים את ה93 לשבת או יום שישי אפילו, אצטרך לרדת ל83 באמת, שעכשיו למדתי שאני מסוגל לזה.
אני פשוט מגיע מתחום שחותכים 10 ולפעמים 15 ק"ג לתחרות אז נשמע לי פשוט מוזר.
לדעתי התחרת לפחות בקטגוריה אחת מעל, מה שעוד יותר מעצים את ההישג, כל הכבוד!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני פשוט מגיע מתחום שחותכים 10 ולפעמים 15 ק"ג לתחרות אז נשמע לי פשוט מוזר.
לדעתי התחרת לפחות בקטגוריה אחת מעל, מה שעוד יותר מעצים את ההישג, כל הכבוד!
לחתוך 10 ק"ג נשמע קשוח ביותר, איזה ספורט זה? אולי אתה מדבר על תחום שאתה נשקל יום או יומיים לפני התחרות.
במקרה שלי, אנחנו נשקלים שעתיים או שעה וחצי לפני התחרות, קשה לי לדמיין לחתוך יותר מ2 ק"ג.
שמעתי על אחד שחתך 7 ק"ג אצלינו, מסתבר שזה קיים התופעה.
אני חושב שעם חומרים אסורים אולי אפשר לחתוך יותר משקל, בתחרות מנוטרת סימום מאוד קשה לדעתי.

לחתוך 10 ק"ג נשמע קשוח ביותר, איזה ספורט זה? אולי אתה מדבר על תחום שאתה נשקל יום או יומיים לפני התחרות.
במקרה שלי, אנחנו נשקלים שעתיים או שעה וחצי לפני התחרות, קשה לי לדמיין לחתוך יותר מ2 ק"ג.
שמעתי על אחד שחתך 7 ק"ג אצלינו, מסתבר שזה קיים התופעה.
אני חושב שעם חומרים אסורים אולי אפשר לחתוך יותר משקל, בתחרות מנוטרת סימום מאוד קשה לדעתי.
זה היה כשהייתי צעיר בהרבה 😃
קיקבוקס ואיגרוף תאילנדי.

אז אתמול התחריתי באליפות אירופה בייצוג ישראלי גאה, תחרות מטורפת שלא הלכה כמו שתכננתי, ובכל זאת הצלחתי להחשיד את ארגון הסימום העולמי לערוך לי בדיקת שתן.

המסכנים היו צריכים לשבת איתי שעתיים עד שהאדרנלין ירד ואוכל להשתין.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/p/C4hsj4WIV0o/?igsh=ZHF0MnQ5bHY4dzlr

נו ועברת את הבדיקה?

• פותח/ת השרשור
נו ועברת את הבדיקה?
אין מה לעבור, התוסף היחיד שאני לוקח כרגע, זה אבקת חלבון.
אני אפילו בלי קפאין, רק לתחרות חרגתי מהרגלי ולקחתי 400 מ"ג קפאין כשאני בחיים לא שותה קפה.
הם ישמרו את השתן שלי שנים קדימה, וככל שישתדרגו הבדיקות, יבדקו אותו שוב ושוב, ואם ימצאו משהו עוד 20 שנה גם ישללו ממני את ההישגים שלי, אבל בהצלחה להם, מיץ גזר זה טבעי😂

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית