הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בכוח אלא במוח

PowerPoint

משתמש קבוע
1,488
874
נק' מוניטין:
1,094
1,488
874
אהלן חברים
לאחרונה אני בפזה אחרת בחיי האימונים..
עובד יותר על היפרטרופיה אך משלב גם כח במורכבים.
בחירת משקל עבודה לחזרות הוא 75-85%.

הבעיה שלי(כמו תמיד) היא במורכבים,אני עושה 3x5 ומנסה להתקדם ב5קג בכל שבוע.
מתישהו ניהיה קשה..
איך עלי להתקדם?

תודה רבה

תלוי באיכות של המאמן. אני מצפה ממאמן שגם ילמד אותי, שיהיה גם מורה. זה כבר עניין של תיאום ציפיות מול איש מקצוע.
נכון, אבל זה עניין של הרבה מאוד זמן, עד שאתה מתחיל לקלוט דברים, וגם אז לא בטוח שתהיה לך את התמונה המלאה, לעומת זאת הספר הנ"ל מציג את השיטה בצורה מסודרת ומקיפה

נכון, אבל זה עניין של הרבה מאוד זמן, עד שאתה מתחיל לקלוט דברים, וגם אז לא בטוח שתהיה לך את התמונה המלאה, לעומת זאת הספר הנ"ל מציג את השיטה בצורה מסודרת ומקיפה
הפוך. איך אתה לומד לנגן יותר מהר, עם ספר לבד או עם מורה? איך אתה לומד שפה חדשה יותר מהר, עם ספר לבד או עם מורה?

הפוך. איך אתה לומד לנגן יותר מהר, עם ספר לבד או עם מורה? איך אתה לומד שפה חדשה יותר מהר, עם ספר לבד או עם מורה?
לא דוגמה טובה, המאמן קודם כל מנסה להפוך אותך לחזק, על הדרך אתה לומד ממנו המידה והוא טוב, הוא לא יעביר לך שיעורים כמו מורה בכיתה, אי לכך ובהתאם לזאת עדיף ללמוד מהספר

לא דוגמה טובה, המאמן קודם כל מנסה להפוך אותך לחזק, על הדרך אתה לומד ממנו המידה והוא טוב, הוא לא יעביר לך שיעורים כמו מורה בכיתה, אי לכך ובהתאם לזאת עדיף ללמוד מהספר
כשאתה לומד שפה אתה מדבר והוא מלמד אותך תוך כדי. כשאתה לומד לנגן אתה מנגן והוא מלמד אותך תוך כדי. אין הבדל בין ספורט לאף תחביב/מקצוע אחר.

• פותח/ת השרשור
@איתמר .ק.
אח שאלה שחשבתי עליה היום..
גם אם יש לי את המאמן הטוב בעולם,ואת התוכנית הטובה בעולם..
יש לי עדין את הגוף שלי,והגיל שלי והתאוששות שלי,איך זה יכול להשתנות?
מקווה שהצלחת להבין אותי

יש לי עדין את הגוף שלי,והגיל שלי והתאוששות שלי,איך זה יכול להשתנות?
זה לא יכול להשתנות, ברור שככל שההתאוששות טובה יותר כך אפשר להתקדם יותר (א"א להשוות ילד בגיל 20 למישהו בין חמישים...), אבל למזלנו זה לא יותר חשוב מעבודה נכונה וקבועה (לאורך זמן) ראה לדוגמה את אליהו הנקין פעם ראשונה שדרך בחדר כושר הייתה בגיל 31, בגיל 36 הוא דופק 285 קילו סקוואט בברכיים חשופות.
גם בגיל שבעים הגוף מסתגל, היום שהגוף מפסיק להסתגל נקרא אצלנו "ייארצייט"....

• פותח/ת השרשור
היה ואני עושה פוש אפס(למישהו כבד כמוני זה השיג 😃
נניח 4x10
אז כל עוד שלא אתקדם בחזרות,זה נקרא שאני בניוטרל?

היה ואני עושה פוש אפס(למישהו כבד כמוני זה השיג 😃
נניח 4x10
אז כל עוד שלא אתקדם בחזרות,זה נקרא שאני בניוטרל?
אם תמיד זה אותו דרגת קושי לאותם חזרות, זה סימן שאתה לא מתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית