הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב psmf

Kilogram

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-173
35
0
אני רוצה לעשות חיטוב psmf שמעתי שניתן לרדת באחוזי שומן במהירות רבה בחיטוב psmf
אז אני צריך מידע מה עושים בחיטוב כזה כמה אוכלים וכו' לא מצאתי באתר שום מידע על זה

תקרא RAPID FAT LOSS זה דומה בעקרונות ומתאים לכולם מחולק לפי קטגוריות אבל זו דיאטה קשה...
😣😣

אתה ממליץ לקרוא ספר שאתה בעצמך לא קראת? זה אותו הספר שפותח האשכול מדבר עליו וזה מופיע ב 5 שורות הראשונות של הספר.
protein sparing modified fast (PSMF)

😣😣

אתה ממליץ לקרוא ספר שאתה בעצמך לא קראת? זה אותו הספר שפותח האשכול מדבר עליו וזה מופיע ב 5 שורות הראשונות של הספר.
protein sparing modified fast (PSMF)
ה RAPID FAT LOSS גירסא יותר מעודכנת ל PSMF תשים לב... לייל מדבר על זה

אתה רציני? הבנת בכלל מילה ממה שרשום בספר? או שלא קראת אותו והסתכלת רק בעמודים שמוסבר איך לעשות את הדיאטה?
THE RAPID FAT LOSS = PSMF
PSMF = protein sparing modified fast
משמע לאכול רק חלבון (ושומן שמתלווה אליו + אומגה 3) ולהמעיט (לגמרי) בדברים שהגוף לא נדרש להם מבחינה פיזיולוגית (שומן רווי, פחמימות וכו')

אתה רציני? הבנת בכלל מילה ממה שרשום בספר? או שלא קראת אותו והסתכלת רק בעמודים שמוסבר איך לעשות את הדיאטה?
THE RAPID FAT LOSS = PSMF
PSMF = protein sparing modified fast
משמע לאכול רק חלבון (ושומן שמתלווה אליו + אומגה 3) ולהמעיט (לגמרי) בדברים שהגוף לא נדרש להם מבחינה פיזיולוגית (שומן רווי, פחמימות וכו')
בהתחלה לייל הוציא ספר בשם PSMF שזה כמו שאמרת PROTEIN SPARING MODIFIED FAST שדגלה בלאכול רק חלבון אך הוא דגל בכמות מסוימת של פחמימה בנוסף לחלבון, אחר כך הוא הוציא את הספר של RAPID FAT LOSS שזה בעצם אותו דבר כמו PSMF עם עידכונים + שינה את החלוקה לקטגוריות לפי נתונים + הוריד את הקצת פחמימה שהיה בPSMF הראשוני

אשמח לקבל קישור לספר של לייל PSMF, אתה ליצן צמרת משהו אבסורדי אוראל לך למחלקה לפסיכיאטרים אתה גם מזיין עכשיו תשכל על ספרים שלא קראת, אני מכיר את הספר הזה בעל פה קראתי אותו לפחות 3 פעמים וקבל ציטוטים מהספר כדי להבין שיצאת עכשיו טיפש:

the diet described in this book is
simply a slightly modified protein sparing modified fast (PSMF), a very low calorie diet consisting of lean
proteins (amounts varying depending on specific circumstances), a small amount of fat and
carbohydrate, a more or less unlimited amount of no calorie vegetables (and other zero-calorie foods),
some basic supplements, and nothing else.
For those of you familiar with such diets, a
PSMF is essentially a ketogenic diet without the dietary fat
By providing protein intake, the liver was now using dietary protein instead of body protein to
make glucose, sparing the loss of LBM that had been occurring. This approach was called a protein
sparing modified fast or PSMF.

עמוד 22

What I’m going to propose in this booklet is actually a modified PSMF (no, I won’t call it a
mPSMF or something dumb like that
).
אני לא מאמין שאני בכלל משקיע מאמץ להגיב לאנורקס כמוך חסר עתיד, מתי אתה מתאשפז?

תופעת המסבירים באתר - מסבירים ללא כיסוי.

אסור למאסל האוס לקבל מהם צ'קים אחרת יצטרך לפנות להוצאה לפועל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית