הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון חומר אפקטיבי

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
יש נושא לא ברור והמון שאלות של
"האם מינון נמוך של כך וכך טסט אפקטיבי"
לא מצאתי משהו יציב או מחקר מיוחד לגבי זה
אביא שאלה לדוגמא

טסט פרופ150 בשבוע/אנתת 250 בשבוע
העלייה במסה תיהיה מורגשת?
בחיטוב זה יספיק לשמור על המסת שריר הקיימת?

אה ראיתי את כל הסירטון ..
סתם יש לך ריגשיי נחיתות .. אני לא דיברתי נגדך בשום תגובה בפוסט הזה.
אני מבין אותך ומבין את פרוזן .. כאילו שניכם צודקים .
אני דווקא מאלה ששנים מסביבי דוגל בכמה קרובים אפשר להיות ל250 בשבוע ולהרוויח .
בסירטון דווקא חתמת לי את זה ✌️

אני סך הכל רציתי להגיד לך .. אז מתי אתה מתחיל את הסייקל ראשון 250 ושתעלה לוג מעקב ותוכיח לכולם כמה זה שווה או לא .
למרות היו טיובר הזה הציר שלו משותק לגמריי , זה ניראה לי באמת כמו בן אדם שכרגע בקרוז ..
שעבר כבר בלאסט

נערך לאחרונה:
כן הוא נתן בדיקות דם היה טסט 40 מה יש לך להגיד עכשיו?
מה יש לי להגיד? שאם אתה חושב שאפשר לעלות 15 קילו בחודשיים ושבוע,חסרה לך הבנה מאוד בסיסית באיך עובד גוף האדם

אה ראיתי את כל הסירטון ..
סתם יש לך ריגשיי נחיתות .. אני לא דיברתי נגדך בשום תגובה בפוסט הזה.
אני מבין אותך ומבין את פרוזן .. כאילו שניכם צודקים .
אני דווקא מאלה ששנים מסביבי דוגל בכמה קרובים אפשר להיות ל250 בשבוע ולהרוויח .
בסירטון דווקא חתמת לי את זה ✌️

אני סך הכל רציתי להגיד לך .. אז מתי אתה מתחיל את הסייקל ראשון 250 ושתעלה לוג מעקב ותוכיח לכולם כמה זה שווה או לא .
למרות היו טיובר הזה הציר שלו משותק לגמריי , זה ניראה לי באמת כמו בן אדם שכרגע בקרוז ..
שעבר כבר בלאסט
לא מתכוון להתחיל להזריק לפחות עד שלא ימכרו רפואי

הבחור בסרטון נתן גם בדיקות דם לפני שהוא התחיל את הסייקל

"לא דיברתי נגדך"
נתת מוניטין שלילי על זה
"כן הוא נתן בדיקות דם היה טסט 40 מה יש לך להגיד עכשיו?"
מה יש לי להגיד? שאם אתה חושב שאפשר לעלות 15 קילו בחודשיים ושבוע,חסרה לך הבנה מאוד בסיסית באיך עובד גוף האדם
צודק להתעלם מהעובדות זו הדרך

לא מתכוון להתחיל להזריק לפחות עד שלא ימכרו רפואי

הבחור בסרטון נתן גם בדיקות דם לפני שהוא התחיל את הסייקל

"לא דיברתי נגדך"
נתת מוניטין שלילי על זה
"כן הוא נתן בדיקות דם היה טסט 40 מה יש לך להגיד עכשיו?"

צודק להתעלם מהעובדות זו הדרך
יש לפי דעתי פרטים שמעלימים פה ואין לסמוך על זה... לוקח הכל בערבון מוגבל

איזה פרטים?
אני חושב שהידע שלך דל בנושא בגלל שאתה לא "חווה" את זה. ניקח דוגמא בסיסית אולי אני טועה? הבחור יכול באמת להיות על 250 לשבוע ולהוסיף אוראלי כולשהו או חומר אחר במינון מכובד? אגב הסימני השאלה מכוונים לחבר'ה שמבינים אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את חוות הדעת שלך. אגב חבר מה המטרה שלך להוכיח פה? ש250 בשבוע זה מספיק לפיתוח גוף?

אני חושב שהידע שלך דל בנושא בגלל שאתה לא "חווה" את זה. ניקח דוגמא בסיסית אולי אני טועה? הבחור יכול באמת להיות על 250 לשבוע ולהוסיף אוראלי כולשהו או חומר אחר במינון מכובד? אגב הסימני השאלה מכוונים לחבר'ה שמבינים אבל אשמח בכל מקרה לשמוע את חוות הדעת שלך. אגב חבר מה המטרה שלך להוכיח פה? ש250 בשבוע זה מספיק לפיתוח גוף?
מספיק בתור התחלה
אם תשמע את הסרטון תדע בדיוק מה הוא הוסיף בסקייל הנוכחי

העובדה היחידה שיש לך זה בן אדם שבחיים לא פגשת שטוען שהוא לוקח רק 250 לשבוע וזה מספיק לו בשביל לקבל כרטיס ifbb pro
הוא מביא בדיקות דם 40 מג כמו שאתה אמרת אולי תראה את הסרטון?

עזוב מה יש לו לשקר?

אם אתה עדיין חושב שהוא עלה קילו וחצי בשבוע למשך 9 שבועות,אני לא יכול להמשיך את הדיון איתך

אם אתה עדיין חושב שהוא עלה קילו וחצי בשבוע למשך 9 שבועות,אני לא יכול להמשיך את הדיון איתך
סבבה או לא משקר לגבי כמה טסט יש לו הוא לא משקר לגבי המינון אבל הוא משקר לגבי כמה משקל הוא עלה סבבה
סך הכל היגיון בריא יש לך

מספיק בתור התחלה
אם תשמע את הסרטון תדע בדיוק מה הוא הוסיף בסקייל הנוכחי
הבנתי... איני יודע מה התגובה של מתחיל ל250 פשוט לא נתקלתי במישהו שעושה סייקל על כמות כזו (מי שעל Trt לא נחשב)

הבנתי... איני יודע מה התגובה של מתחיל ל250 פשוט לא נתקלתי במישהו שעושה סייקל על כמות כזו (מי שעל Trt לא נחשב)
פשוט תצפה בסרטון ששלחתי ותבין מה כל כך קשה?
תגלה מה התגובה של מתאמן מתקדם ל250

פשוט תצפה בסרטון ששלחתי ותבין מה כל כך קשה?
תגלה מה התגובה של מתאמן מתקדם ל250
תשמע לא רוצה להישמע פאשיסט או וואט אבאר אבל בכל הנושא של החומרים ביוטוב כל עוד מה שלא נחסם אני מקשיב לרוסים שבאמת יש להם הוחכות. נוטה לא להאמין לדוברי אנגלית אבל אני אצפה בסרטון אין בעיה

תשמע לא רוצה להישמע פאשיסט או וואט אבאר אבל בכל הנושא של החומרים ביוטוב כל עוד מה שלא נחסם אני מקשיב לרוסים שבאמת יש להם הוחכות. נוטה לא להאמין לדוברי אנגלית אבל אני אצפה בסרטון אין בעיה
תעדכן אחרי שראית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית