עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טרן גורם לכזה גודל וורידים? הבולדנון נותן מראה וסקולרי יותר מטרןדווקא ניראה כמו טיפונת טרן .. מינון נמוך של טרן
התמונות שנתת זה מלפני שהוא בכלל התחיל עם חומרים (טסט 250) וקוראים לזה חיטוב יא שמןזה יוטיובר הוא יכול להגיד שכל זה ממיץ קוקוס שהוא שותה איך הגעתם למסקנה שהוא דובר אמת?
בדיקות דם לא מוכיחות כלום אפשר לשחק עם זה
@Navira
@שים
@frozen
עדיין לא הצלחתי לגלות מה החומר שגורם למראה הוורידי הזה
מסטרון לא גורם למראה כזה חזק כנ"ל טרן
בולדנון אני כרגע בסייקל הוורידים התחילו לבלוט אבל לא מתקרב בכלל למה שיש לבחור.אולי יש חומר אחר שנסתר ממני?
לאהבולדנון נותן מראה וסקולרי יותר מטרן
מה המינון לדעתך?לא
אבל זה ניראה כמו טסט וטרן במינון חמוד מאוד .. טרן במינון נמוך הוא יותר וסקולרי מטרן במינון גבוה קשה לי להסביר את זה ..
אבל ראיתי את זה פעמיים בחיי וזה הספיק לי 😁 לקבוע את ה"עובדה" הזאת .
(נחשב כמותי או איכותני ?! 😛)
לשבוע?בין 50 - 100מ"ג טרן וטסט נמוך
לא
אבל זה ניראה כמו טסט וטרן במינון חמוד מאוד .. טרן במינון נמוך הוא יותר וסקולרי מטרן במינון גבוה קשה לי להסביר את זה ..
אבל ראיתי את זה פעמיים בחיי וזה הספיק לי 😁 לקבוע את ה"עובדה" הזאת .
(נחשב כמותי או איכותני ?! 😛)
אולי הוא הצליח לשים את הידיים על dhb
החומר הזה ממש מסקרן אותי .
מה המינון לדעתך?
ואני חשבתי שאני בבעיה מכמה חומרים בודדים:blush:@renne מה אתה מופתע מ50 מ"ג טרן בשבוע ? 😄
אני לא יודע מה אתה עברת אבל תן לסייקליסט שאף פעם לא ניסה טרן, 50 מ"ג בתוך הסייקל שלו ותיראה מה קורה לו .. נגנב לו הראש 🤯
קודם כל הוא חטוב בטירוף אחוז שומן מאוד נמוך בגלל זה המראה הווסקולורי שלו גבוה יותר משלך , דבר שני תשעים אחוז שהוא על מסטרון טרן וטסט 500 מג לפחות וממש לא 250 מג אני אישית לקחתי בטיארטי 250 מג הטוטאל טסט שלי הגיע ל45 , מעריך ששלו הרבה יותר ולך תדע מה הוא מוסיף חוץ מזה פריוורקאוט למיניהם , בארהב הם משוגעים בראש .זה יוטיובר הוא יכול להגיד שכל זה ממיץ קוקוס שהוא שותה איך הגעתם למסקנה שהוא דובר אמת?
בדיקות דם לא מוכיחות כלום אפשר לשחק עם זה
@Navira
@שים
@frozen
עדיין לא הצלחתי לגלות מה החומר שגורם למראה הוורידי הזה
מסטרון לא גורם למראה כזה חזק כנ"ל טרן
בולדנון אני כרגע בסייקל הוורידים התחילו לבלוט אבל לא מתקרב בכלל למה שיש לבחור.אולי יש חומר אחר שנסתר ממני?
לקתחי טרן 5 חודשים ברציפות באחד הסייקלים ויותר מפעם אחת השתמשתי בטרן, חומר עצבני בטירוף מעלה מסה נקייה ורידים פצצתי התוצאות הכי טובות שהשגתי בחיים שלי, אבל המצבי רוח מטורפים הזעות לא ידידותי בשיט לא ממליץ ולא אגע יותר בחיי.לא נסיתי טרן
אולי אני אנסה בעתיד נראה לאן זה יוביל אותי
איך שרדת את זה? מה המינון שלקחת?לקתחי טרן 5 חודשים ברציפות באחד הסייקלים ויותר מפעם אחת השתמשתי בטרן, חומר עצבני בטירוף מעלה מסה נקייה ורידים פצצתי התוצאות הכי טובות שהשגתי בחיים שלי, אבל המצבי רוח מטורפים הזעות לא ידידותי בשיט לא ממליץ ולא אגע יותר בחיי.
מה המינונים שלקחת?בהחלט חומר חזק ולא למתחילים מסקרן אותי מאוד אבל אישית כרגע אני לא במצב הזה . למרות שהציעו לי להתחיל אם אסטר קצר ומינונים מאוד נמוכים אבל אני מוותר על חומר עם כאלה תופעות לוואי. אגב לגבי ורידים המסטרון בשילוב עם ויני עשה אותי וסקולארי ברמה שלא הכרתי את עצמי ככה... אני מדבר בלי פאמפ
של המסטרון והוינסטרול בפעם הראשונה השתמשתי במסטרון בסייקל אחרי שימוש בNpp השתמשתי במסטרון 0.5 כל יום אחר ופעם השניה שלי איתו כבר העלתי ל גרם אחד כל יום אחר וארבע שבועות אחרונים לסייקל הוספתי וינסטרול 30 מגמה המינונים שלקחת?