הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר שאלות על תזונה אימונים ומה שביניהם

נהוראי ראובני

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי לכולם יש לי כמה שאלות 1 על אימון האם פול באדי מומלץ או שצריך לעשות הפרדה תמיד בכול אימון אני מאוד אוהב להתאמן בפול באדי על כול הגוף ככה אני מרגיש שזה יותר עוזר לי אבל שואל בשביל לדעת ועם יש איזה שהם תרגילים אני נורא אשמח לשמוע ו2 לגבי הגוף אני רואה שאני מתקדם בצורה טובה וממש מחמיאים לי השרירים בידיים מתפתחים ואני יורד במשקל רשמתי פה בהתחלה שאני 85 עכשיו ירדתי ל83.1 אני מתאמן מה6.5 כזה ממש לפני חודש וחצי כזה שבוע אחרי שהשתחררתי סתם זה לשיתוף כללי ו3 לגבי פחמימות כעיקרון אני משתמש בפחמימות נטו לאנרגיה תפוחי אדמה פסטה ללא גלוטן (אמא שלי צליאקית) יודע שזה משמין בטירוף קמח אורז ותירס אבל אכלתי את זה לפני אימון בעיקר בערך 200 גרם פסטה לפני אימון וזה עזר לי או שעדיף לאכול לחם מלא קנו לי עכשיו לחמניות מקמח מלא והאם אפשר לאכול יותר מסוג פחמימה אחת ביום כאילו נגיד סנדוויץ' חביתה עם ירקות בבוקר ובערב עוף עם תפוחי אדמה בלי שזה יפגע ויהרוס סליחה על החפירה ותודה לכול מי שקרה והגיב אני מעריך מאוד

1 זה לא משנה איך אתה מחלק את האימונים במשך השבוע
2 אין שאלה?
3 זה לא "משמין בטירוף", יש לזה כמות קלוריות מסויימת ופה זה נגמר. וכן, אפשר לאכול יותר מסוג פחמימה אחת ביום.

תנסה להבא לכתוב יותר מסודר - אתה מבקש עזרה מאחרים, תנסה לעזור להם לעזור לך, אל תעשה חיים קשים למי שבא לעזור לך

היי לכולם יש לי כמה שאלות 1 על אימון האם פול באדי מומלץ או שצריך לעשות הפרדה תמיד בכול אימון אני מאוד אוהב להתאמן בפול באדי על כול הגוף ככה אני מרגיש שזה יותר עוזר לי אבל שואל בשביל לדעת ועם יש איזה שהם תרגילים אני נורא אשמח לשמוע ו2 לגבי הגוף אני רואה שאני מתקדם בצורה טובה וממש מחמיאים לי השרירים בידיים מתפתחים ואני יורד במשקל רשמתי פה בהתחלה שאני 85 עכשיו ירדתי ל83.1 אני מתאמן מה6.5 כזה ממש לפני חודש וחצי כזה שבוע אחרי שהשתחררתי סתם זה לשיתוף כללי ו3 לגבי פחמימות כעיקרון אני משתמש בפחמימות נטו לאנרגיה תפוחי אדמה פסטה ללא גלוטן (אמא שלי צליאקית) יודע שזה משמין בטירוף קמח אורז ותירס אבל אכלתי את זה לפני אימון בעיקר בערך 200 גרם פסטה לפני אימון וזה עזר לי או שעדיף לאכול לחם מלא קנו לי עכשיו לחמניות מקמח מלא והאם אפשר לאכול יותר מסוג פחמימה אחת ביום כאילו נגיד סנדוויץ' חביתה עם ירקות בבוקר ובערב עוף עם תפוחי אדמה בלי שזה יפגע ויהרוס סליחה על החפירה ותודה לכול מי שקרה והגיב אני מעריך מאוד
היי אחי, דבר ראשון מזל טוב שאתה מתאמן ויורד במשקל ורואה תוצאות המשך כך, התוצאות הכי טובות מגיעות רק מעקביות. יישר כוח.

לגבי השאלות:
1. אני התאמנתי רוב החיים שלי פול באדי וזה עבד לי מצויין, מכיר אנשים שמחלקים וזה עובד להם, תעשה תכלס מה שמתאים ועובד לך ואתה רואה תוצאות. זה פחות קריטי אם תחלק או לא, אם אתה רואה התקדמות ואתה מודד את המשקל שלך ורואה גם את השינויים במראה. המשך כך, מתי שזה מפסיק לעבוד תשקול לנסות לשנות דברים.
2. פחמימות באופן כללי, לא משמינות יותר או פחות הכול תלוי מה אתה אוכל. בסופו של דבר אני מניח שאתה עוקב אחרי מה שאתה אוכל עם תוכנות כמו myfitnesspal או chronometer. אם אתה יודע כמה קלוריות אתה מכניס ואיזה מאקרו אז אתה מסודר. בשבילי אני אוכל דיאטה שמשתדל שמרבית האוכל בה הוא אוכל מלא (דגנים מלאים, ירקות, פירות, קטניות וכו') ונמנע מדברים מעובדים וכל מיני זבל ארוז של חטיפים או דברים כאלה. כעיקרון, כל עוד אתה אוכל דיאטה מלאה ומגוונת ויודע שאתה בחוסר קלורי (אתה תרד שומן ובמשקל).

מקווה שזה עזר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית