הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון שמסביר על הקשר בין מספר חזרות, מספר סטים ועצימות

צר לי, הטבלה הזאת לא מסבירה כלום. במקור, זו טבלה של משקולנים רוסיים מוזרקים שפיתח פרילפין בתור מדד לכמות עבודה אופטימלית באחזים הכתובים שם כדי לשמור על מהירות/טכניקה סבירה.
בקיצר, אקסטרפולציה של זה לכל אוכלוסיה פרט למשקולנים רוסים מוזרקים היא די בעייתית.

אה, והבחור שם חרטטן מטורף.

• פותח/ת השרשור
צר לי, הטבלה הזאת לא מסבירה כלום. במקור, זו טבלה של משקולנים רוסיים מוזרקים שפיתח פרילפין בתור מדד לכמות עבודה אופטימלית באחזים הכתובים שם כדי לשמור על מהירות/טכניקה סבירה.
בקיצר, אקסטרפולציה של זה לכל אוכלוסיה פרט למשקולנים רוסים מוזרקים היא די בעייתית.

אה, והבחור שם חרטטן מטורף.

חצי מהאנשים פה מוזרקים (אפילו שאוריאו וחלב חוקיים), אז אנא ממך...

בבקשה .הוא מציין בוידאו שיש לו ניסיון עם הטבלה גם באימון מתחילים ,נוער וספורטאים .

גם ככה רוב הפורום פה רוסים (לפחות לפי הצבע של הנעליים שהזמינו) אז נעשה עניין מאיזה מזרק קטן של 10CC ?

המספרים בטבלה הם תוצאה של בדיקה מה אנשים עושים וחישוב ממוצע, להסיק ממנה משהו על מה כדאי לעשות זה בעייתי מאוד, גם לOL ובטח שלתרגילים אחרים. אני גם לא חושב שהיא מאוד רלבנטית לדברים שהם לא OL, אני חושב שבתרגילי כוח אפשר וכדאי לעשות יותר חזרות בסט ממה שהטבלה מראה.

אתה מתכוון שאפשר לעשות יותר חזרות ופחות סטים לכל אחוז מהמשקל המקסימלי ?

ומה דעתכם לגבי סך החזרות הכולל ?

אתה מתכוון שאפשר לעשות יותר חזרות ופחות סטים לכל אחוז מהמשקל המקסימלי ?

ומה דעתכם לגבי סך החזרות הכולל ?

אני מתכוון שאפשר לעשות יותר חזרות בסט ממה שהוא מדבר עליו. לדוגמה, 2-4 חזרות בסט ב80-90 אחוז זה הגיוני אם מדובר בהנפה או דחיקה, אבל בתרגילים אחרים אפשר וכדאי לעשות יותר חזרות עם המשקל הזה.

לגבי סך החזרות הכולל אני חושב שצריך להסתכל על כל התוכנית, אימון אחד לא עומד בפני עצמו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית