הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה יומי

• פותח/ת השרשור .iDo.
  • פורסם בתאריך

.iDo.

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
4
34
0
תוכנית תזונה לעלייה במסה.
משקל: 66.5 ק"ג
יעד: 75 ק"ג
גובה: 1.83

ארוחת בוקר
-שתי ביצים/חביתה
-קוטג' שתי כפות ויותר
-לחם אחיד-4 פרוסות
ביניים
-קורנפלקס+חלב 3%
צהריים
-אורז או פירה או פסטה
-חזה עוף או בשר כלשהו בסביבות ה-150 גרם למנה.
-סלט ירקות -100 גרם.
ביניים
-בננה
ערב
-קופסה טונה
-לחם אחיד-5 פרוסות
-חומוס
(קראתי באינטרנט שלא טוב לאכול יותר מ-4
קופסאות טונה בשבוע,אז עוד תפריד לערב ליום אחד בשבוע.)
ביניים
-יוגורט 3%

בקשר לשישי ושבת הארוחות קצת משתנות,שבת אוכלים מה שרוצים
26kz.gif

ושישי רק מהצהריים זה משתנה (אתם יודעים קידוש וכל זה)

סה"כ קלוריות:2377 קלוריותסה"כ חלבון:156.7 גרםסה"כ שומן:77.3 גרםסה"כ פחמימות:260.4 גרםסה"כ כולסטרול:573 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:7.3 גרם

אשמח לקבל תגובות על התפריט מה כדאי להוריד מה להוסיף וכ"ו.
26kz.gif

• פותח/ת השרשור
לא,אני רוצה לחטב אבל הבנתי שאני צריך קודם כל מסה אז זה מה שאני עושה? מה אתה מציע?

אני מציע שתקרא קצת מאמרים בפורטל, אתה לא ממש בכיוון.
מאסה = הוספת שריר (ושומן) תוך עליה במשקל
חיטוב = הורדת שומן (ירידה במשקל) תוך כדי ניסיון לשמור על כמה שיותר מסת שריר.

לא,אני רוצה לחטב אבל הבנתי שאני צריך קודם כל מסה אז זה מה שאני עושה? מה אתה מציע?
מסה = מאזן קלוריות חיובי + אימונים.
אם אתה תיהיה על מאזן קלוריות חיובי בלי אימונים פשוט תעלה בשומן ולא במסת שריר.

*קח כל מה שאני אומר בערבון מוגבל, זה מה שהבנתי מהמאמרים שקראתי*

אתה רוצה לחטב? O_ם
אתה עצום בגובה ושוקל כל כך מעט, יש לך ממה לחטב בכלל? 😛

תתעמל תאכל כמה שיותר ואח"כ תדאג לחיטוב, לדעתי

אם אתה מחפש לחטב עם נתונים כאלה אתה פשוט skinnyfat נטול שריר, כך שלמראית עין אתה חושב שאתה צריך חיטוב

תעמיס על עצמך 15 קילו קודם

כמובן שאתה צריך להתאמן

• פותח/ת השרשור
נו אז תראו מה אתם עושים מצד אחד אתם באים אלי בטענות ומצד שני אתם מציעים לי בדיוק את מה שאני עושה.
בניתי לעצמי תפריט כדיי לעלות במשקל /מסה תקראו לזה איך שאתם רוצים. אני צריך להגיע למינימום 75 קילו בשביל להראות יותר "טוב" ואז לחטב. אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק אני צריך לעשות והאם התפריט שהכנתי יכל להביא אותי לתוצאה הזאת ותוך כמה זמן בערך?

נו אז תראו מה אתם עושים מצד אחד אתם באים אלי בטענות ומצד שני אתם מציעים לי בדיוק את מה שאני עושה.
בניתי לעצמי תפריט כדיי לעלות במשקל /מסה תקראו לזה איך שאתם רוצים. אני צריך להגיע למינימום 75 קילו בשביל להראות יותר "טוב" ואז לחטב. אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק אני צריך לעשות והאם התפריט שהכנתי יכל להביא אותי לתוצאה הזאת ותוך כמה זמן בערך?

להעלות במשקל בלי להתאמן זה אומר שתעלה בעיקר שומן. וזה לא מה שאתה מחפש.
אתה צריך להתאמן ולאכול. התפריט שבנית בסדר תתחיל איתו ולהתאמן ותבדוק שאתה עולה במשקל (נגיד כל 5 ימים). ותתאמן.

• פותח/ת השרשור
להעלות במשקל בלי להתאמן זה אומר שתעלה בעיקר שומן. וזה לא מה שאתה מחפש.
אתה צריך להתאמן ולאכול. התפריט שבנית בסדר תתחיל איתו ולהתאמן ותבדוק שאתה עולה במשקל (נגיד כל 5 ימים). ותתאמן.

איך אתה מציע לי להתאמן בדיוק? אתה יכל להגיד לי איזה סוג פעילות וכמה מכל דבר וכמה פעמים בשבוע.

זה ממש דחוף וחשוב!

תודה!

ולאיזה משקל אתה חושב שאני צריך להגיע?

איך אתה מציע לי להתאמן בדיוק? אתה יכל להגיד לי איזה סוג פעילות וכמה מכל דבר וכמה פעמים בשבוע.

זה ממש דחוף וחשוב!

תודה!

ולאיזה משקל אתה חושב שאני צריך להגיע?

נראה לי שאתה קצת מבולבל.
אני לא חושב שום דבר על המשקל שלך. ואני לא יודע כלום על איך אתה נראה וזה גם לא ממש משנה לי.

בוא נתחיל מהתחלה - מה בדיוק אתה רוצה? מה המטרה שלך? למה נרשמת לפורום הזה? אולי אז נוכל להמליץ לך מה אתה צריך לעשות.
ואלא אם כן גורל העם היהודי היושב בציון תלוי בתוכנית התזונה/אימונים שלך, אני לא ממש יכול לראות איך זה יכול להיות דחוף. אז אתה כבר יכול להירגע.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה קצת מבולבל.
אני לא חושב שום דבר על המשקל שלך. ואני לא יודע כלום על איך אתה נראה וזה גם לא ממש משנה לי.

בוא נתחיל מהתחלה - מה בדיוק אתה רוצה? מה המטרה שלך? למה נרשמת לפורום הזה? אולי אז נוכל להמליץ לך מה אתה צריך לעשות.
ואלא אם כן גורל העם היהודי היושב בציון תלוי בתוכנית התזונה/אימונים שלך, אני לא ממש יכול לראות איך זה יכול להיות דחוף. אז אתה כבר יכול להירגע.

אוקיי אז קודם כל. אני רוצה להתחיל לפתח גוף. זה עד כדיי כך קשה להאמין? אתה יודע קצת לאוסיף נפח קצת לפתח שרירים ריבועים גם לא יזיקו המטרה היא אך ורק להיראות טוב ולא שחיף וגם בריאות אתה יודע.. סתם בולשיט.
הנתונים שכרגע אני יכל לתת לך עליי הם הגובה והמשקל שלי שכתובים בהודעה הראשונה שכתבתי.
וזהו.

מה אתה מציע לי לעשות שלב אחר שלב . מה קודם אני צריך לעשות בשביל להגיע לתוצאות שאני רוצה להגיע?

אוקיי אז קודם כל. אני רוצה להתחיל לפתח גוף. זה עד כדיי כך קשה להאמין? אתה יודע קצת לאוסיף נפח קצת לפתח שרירים ריבועים גם לא יזיקו המטרה היא אך ורק להיראות טוב ולא שחיף וגם בריאות אתה יודע.. סתם בולשיט.
הנתונים שכרגע אני יכל לתת לך עליי הם הגובה והמשקל שלי שכתובים בהודעה הראשונה שכתבתי.
וזהו.

מה אתה מציע לי לעשות שלב אחר שלב . מה קודם אני צריך לעשות בשביל להגיע לתוצאות שאני רוצה להגיע?

תקרא את המדריך למסה באתר קילוגרם.
"מאסה" או "מסה" זה שלב בפיתוח גוף בו מתאמנים בחדר כושר ואוכלים תזונה שתומכת בהעלאת מסת שריר. כלומר אתה צריך לאכול יותר ממה שאתה שורף כדי לעלות במשקל, ואתה צריך להתאמן בחדר כושר כדי שמה שתעלה יהיה שריר ולא שומן.
לגבי תוכנית אימון - הפורום ממליץ בחום על SS שהיא תוכנית פשוטה ומתאימה למתחילים. חפש עליה חומר באתר קילוגרם או באינטרנט היא נקראת starting strength.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית