כיצד אתם שומרים על מוטיבציה בשגרת האימונים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
115
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
130
105
115
כיצד אתם שומרים על מוטיבציה בשגרת האימונים.png

היי לכולם.
נשמח לשמוע מכם – כיצד אתם מצליחים לשמור על מוטיבציה ולהתמיד בשגרת האימונים שלכם?
מה מניע אתכם להמשיך ולהתאמן בצורה קבועה?
האם יש שיטות או טריקים מסוימים שאתם משתמשים בהם כדי לשמור על המוטיבציה לאורך זמן?

כפאוורליפטר, הולך לתחרות, זה תמיד מזריק מוטיבציה.
מציב יעד מעניין חדש, כמו להגיע למספר עגול בהרמה מסוימת על חשבון הרמה אחרת, זה תמיד מרגש.
או מחליט לבצע תוכנית פסיכופתית לתרגיל בודד, כמו סמולוב. השדים בורחים ממני כשאני מורעל עם tunnel vision על מטרה כזאת. בתוכנית כזאת היעד הוא לא המטרה, ההישרדות היא המטרה, זה סוג מוטיבציה אחרת למצבים שונים.

אבל לפעמים, זה בסדר שאין מוטיבציה, להוריד הילוך ולחכות שיחזור זה תקין לחלוטין וחוויתי את זה הרבה פעמים.

מוטיבציה זה לבנות...
לגברים יש דיכאון ושנאה עצמית🤣

אני אישית מתאמן בדגש על אימוני התנגדות כי זה משפר לי את המצב רוח והאנרגיה ובכלל מעניק תחושה של סיפוק.
נכון שלא תמיד יש כוח/חשק וכו' להתאמן,
אבל המחשבה על להפוך לבטטת כורסה שיושב כל ערב וצופה ב"מאסטר שף" /"הכוכב הבא לארוויזיון" /"פטריק" /"בקרוב אצלי" ולמחרת מדבר במשרד על הפאקינג "פרק מדהההים" שהיה או "המנה המהממת שהכינו" או "ההיא שהדיחו למרות שלא הגיע לה ללכת..."
תמיד דוחפת אותי למכון / להתאמן ובכללי לשמור על אורח חיים בריא.

מוטיבציה זה לבנות...

אני אישית מתאמן בדגש על אימוני התנגדות כי זה משפר לי את המצב רוח והאנרגיה ובכלל מעניק תחושה של סיפוק.
אבל המחשבה על להפוך לבטטת כורסה שיושב כל ערב וצופה ב"מאסטר שף" /"הכוכב הבא לארוויזיון" /"פטריק" /"בקרוב אצלי" ולמחרת מדבר במשרד על הפאקינג "פרק מדהההים" שהיה או "המנה המהממת שהכינו" או "ההיא שהדיחו למרות שלא הגיע לה ללכת..."
דווקא את פטריק לא הייתי שם באותה שורה עם הטראש שמנית שם.
אל תדאג מתי שהוא יחזירו את נינג'ה ישראל התכנית היחידה שמעודדת אנשים במדינה להזיז את עצמם

מוטיבציה זה לבנות...

בישביל פטריק דווקא הייתי מפספס אימון.

ולנושא.
אין מוטבציה. 0 רצון להתאמן. אני כרגע בכלל פצוע יחסית קשה בכתף ככה שבכלל אין שום חשק לאימון כלשהו ושלא לדבר על לשמור על תזונה. אבל... גם כשלא הייתי פצוע לא הייתה שום מוטיבציה. רוב הזמן עייף גמור. נטו מכריח את עצמי להתאמן.

בישביל פטריק דווקא הייתי מפספס אימון.

ולנושא.
אין מוטבציה. 0 רצון להתאמן. אני כרגע בכלל פצוע יחסית קשה בכתף ככה שבכלל אין שום חשק לאימון כלשהו ושלא לדבר על לשמור על תזונה. אבל... גם כשלא הייתי פצוע לא הייתה שום מוטיבציה. רוב הזמן עייף גמור. נטו מכריח את עצמי להתאמן.
חיה רעה

לרוב אני מתבודדת בחד"כ (מגיעה בשעות מתות) , אבל אני מגיעה מידי פעם בשעות שיותר עמוס ולא ריק אז זה נותן לי מוטיבציה לראות עוד אנשים מתאמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית