עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער אני די בטוח שאתה טועה הפעם אין קשר בין טכניקה לתוכנית אימוןהטכניקה שלו נראית פאוורלטרית למדי
לא צופה בהרבה תוכן שלו אבל ממה שזה נראה העיקר הוא כוח כוח עוד כוח וקצת היפרטרופיה
לא אמרתי שיש אבל קשה לי להאמין נניח שבן אדם שעושה הרבה ארץ בבנץ או מושך סומו ל1-5 חזרות מכוון להיפרטרופיה(מדבר בכלליות לא עליו) לא אשקר אני לא בקיא בתכנים שלו אבל ראיתי כמה אימונים שלו לצורך הדיון, טעיתי מעט, אבל זה הגיוני לחשוב שילד שהיה לו איזה 280(או משהו באיזור אולי יותר) דדליפט בגיל 17 מתאמן לכוח נטומצטער אני די בטוח שאתה טועה הפעם אין קשר בין טכניקה לתוכנית אימון
לא עושים דד בשביל גוף זה תמיד כוחלא אמרתי שיש אבל קשה לי להאמין נניח שבן אדם שעושה הרבה ארץ בבנץ או מושך סומו ל1-5 חזרות מכוון להיפרטרופיה(מדבר בכלליות לא עליו) לא אשקר אני לא בקיא בתכנים שלו אבל ראיתי כמה אימונים שלו לצורך הדיון, טעיתי מעט, אבל זה הגיוני לחשוב שילד שהיה לו איזה 280(או משהו באיזור אולי יותר) דדליפט בגיל 17 מתאמן לכוח נטו
גרג דוסט אמר מפורשות שגם גף סעיד וגם דיוויד לייד על חומרים לא ב 99.6% אלא ב 100%