עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחזק , די בטוח שב2:14 זה התמונה האחרונה חפני הסייקל הראשון שלואם מישהו תהה פעם איך נראה נער על סטרואידים ^
כן מה זה הדבר הזהחרטה כמו כל החבורה של ג'ימשארק.
כן מה זה הדבר הזה
ואני מבין שלא על כל אחד יש תופעות לוואי? כי עליו ועל עוד ילדים בגילו לא רואים.
איך קוראים לחומרים שהוא לקח?
איזה סימנים אתה יכול לראות עליו?יש סימנים אם אתה יודע מה לחפש. בקשר למה לקח, תשאל החבר'ה הבקיאים בחומר.
כתפיים וטרפזים בין השאר. אחוז שומן נמוך מאוד לאורך השנה ביחד עם שיאים לא פרופוציונליים לגיל שלו.איזה סימנים אתה יכול לראות עליו?
בחיים לא הבנתי מה ההבדל בין בנאדם שעבד קשה ולקח סטרואידים לבין בנאדם שעבד קשה ויש לו את הגנטיקה, זה באמת משנה משהו?
אני אנסה לענות לשאלה שניסית לשאול למרות הכשל
בגלל שזה משנה לוקחים סטרואידים. אגב, שמעת על המילה ''ציפיות?'' אם מזריק אומר לך שהוא טבעי ואתה מאמין לו הוא משלה אותך ככה שאתה נפגע, אז כן..הייתי אומר שזה כן משנה.
איך הוא משלה אותך? זה שלבן אדם אחד יש גנטיקה מטורפת והוא הגיע למקום מטורף בצורה טיבעית לא אומר שאתה תוכל להגיע לרבע מזה
הוא כתב שאם **מזריק** אומר לך שהוא טבעי הוא פוגע בך, והוא צודקאיך הוא משלה אותך? זה שלבן אדם אחד יש גנטיקה מטורפת והוא הגיע למקום מטורף בצורה טיבעית לא אומר שאתה תוכל להגיע לרבע מזה
הלוואי הייתי כמוך אתה כל כך מגניבלא אתאמץ איתך אם זה מה שהבנת
הלוואי הייתי כמוך אתה כל כך מגניב