עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יענו - קשה לי להאמין שלדמויות האלה לא הייתה השפעה חחחח :>
יותר מזה, אתם ממש לא צריכים להגיע למסה כזו של שרירים ואחוז שומן כזה נמוך כדי להיראות טוב (אלא אם המטרה שלכם זה להרשים גברים 🤣)
אבל שוב, לא שופטת 😃
יענו - קשה לי להאמין שלדמויות האלה לא הייתה השפעה חחחח :>
יותר מזה, אתם ממש לא צריכים להגיע למסה כזו של שרירים ואחוז שומן כזה נמוך כדי להיראות טוב (אלא אם המטרה שלכם זה להרשים גברים 🤣)
אבל שוב, לא שופטת 😃
דדי באדי 🤣הכי יפה כרס בקטנה.
המטרה היא לא להרשים גברים וגם לא להרשים נשים..
אני לדוגמא, מאוד אוהב את הנראות האסתטית הזו בתור מישהו שהיה מאוד שמן ואני לא מתכוון להרשים אף אחד חוץ מאת עצמי שהגעתי למטרה שהצבתי לעצמי.
ונניח והייתה להן השפעה, מה רע חחח.
הוא לא כזה ענק יש לו יחס סבבה עם הגובה זה סתם נראה ככהיש לו פנים ממש יפות!! :0
כל השאר - מוגזם.
לא מבינה מה האכילו אתכם בכל האנימות והסרטים המצויירים שהרבה מכם שואפים להיראות ככה... 🙁
מצד שני, גם אותנו הבנות האכילו בהרבה שיט. אז לא שופטת.
גרג דוסט אמר מפורשות שגם גף סעיד וגם דיוויד לייד על חומרים לא ב 99.6% אלא ב 100%אגב גרג דושט (בן אדם שלקח חומרים כל חייו ואימן אנשים עם כרטיסי פרו) טוען שהוא חושב שג'ף סייד טבעי ודווקא את לייד סינן וסייד נראה יותר מרשים מבחינת מסה. הכמות מסה / חיטוב הזו מטורפת וזה אחד ל..אבל לא בלתי הגיוני.
מסכים.
הוא לא כזה ענק יש לו יחס סבבה עם הגובה זה סתם נראה ככה
עזבי שטויות,הוא בדיוק מתחזק בדת..בוא.....
85 קילו על מטר 88 זה לא כזה גדולבוא.....
נשמע שמישהו לא עשה פסיכומטרי85 קילו על 1.88 מטר בהחלט אפשרי טבעי.
להיות חטוב במהלך כל השנה (במיוחד עם הגנטיקה שלו) בהחלט אפשרי טבעי. זו נטו תזונה.
להיות סופר חזק בהחלט אפשרי טבעי.
קחו את כל שלושת אלו יחד, ותקבלו בלתי אפשרי בתור טבעי. נשמע כמו שאלת פסיכומטרי 🙄
נשמע שמישהו לא עשה פסיכומטרי
מה בילדר בו פשוט יש לו אסטטיקס והוא שרדד הוא מתאמן כמו פאוורליפטרגנטיקה חריפה, והוא די חזק לבילדר, אבל אין ספק שמוזרק
באמת אני לא חכם באתי להתחיל סייקל עם משקלים בדיחהנשמע שאתה לא כל כך חכם (ואני מפרגן לך חבר).
לא הייתה פה שאלה בכלל אם לא שמת לב, זה נכתב בהומור. לא כל מה שנכתב בהומור צריך להיות קשור או מדוייק.
מה יש לך תתוכנית שלו שאתה יודע?מה בילדר בו פשוט יש לו אסטטיקס והוא שרדד הוא מתאמן כמו פאוורליפטר
הטכניקה שלו נראית פאוורלטרית למדימה יש לך תתוכנית שלו שאתה יודע?
מה בעיה לשלב כח ולצאת לבלוק מה אתה ילד