עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך הוא משלה אותך? זה שלבן אדם אחד יש גנטיקה מטורפת והוא הגיע למקום מטורף בצורה טיבעית לא אומר שאתה תוכל להגיע לרבע מזה
תקרא שוב את מה שהוא כתב.
אדם שמשתמש בחומרים ואז אומר ״שינוי טבעי לחלוטין של 3 שנים״ הוא שקרן, אבל הבעיה האמיתית שהוא משלה אנשים שלא מבינים.
לכל אחד יש את הסיבות שלו, אתה לא חייב לציין שאתה על חומרים, אבל ברגע שאתה יוצא בהצהרה שזה נעשה באופן טבעי פה הבעיה. פשוט שיכתוב 3 years transformation בלי לציין אם זה טבעי / לא טבעי.
בהנחה והוא משתמש, אנחנו לא יודעים רק משערים. לא הייתי שם את החיים שלי על זה שהוא מזריק גם בשביל סכום מכובד מאוד
99.6% שהוא משתמש
חטוב להחריד, סופר חזק לגילו ולמשקל שלו, שינוי מהיר (אומנם גנטיקה טובה, אבל בוא...)
מאמין שזה טבעי מה שיש בסרטוןתקרא שוב את מה שהוא כתב.
אדם שמשתמש בחומרים ואז אומר ״שינוי טבעי לחלוטין של 3 שנים״ הוא שקרן, אבל הבעיה האמיתית שהוא משלה אנשים שלא מבינים.
לכל אחד יש את הסיבות שלו, אתה לא חייב לציין שאתה על חומרים, אבל ברגע שאתה יוצא בהצהרה שזה נעשה באופן טבעי פה הבעיה. פשוט שיכתוב 3 years transformation בלי לציין אם זה טבעי / לא טבעי.
מאמין שזה טבעי מה שיש בסרטון
מגיל 17 הוא כבר מזריק
לא רלוונטי כל כך לדעתי
בסרטונים הוא לא נראה גדול כמו בתמונות באינסטוש, שוב..לא הייתי שם על זה את חיי גם תמורת הרבה מאוד כסף.
מה שאני כן משער, כמוך..זה שהוא מזריק.
מאמין שזה טבעי מה שיש בסרטון
מגיל 17 הוא כבר מזריק
לא רלוונטי כל כך לדעתי
הינך עוקב אחר הדוקטור?
לא צופה בהרבה מהתכנים שלו על חומרים האמת אבל כןהינך עוקב אחר הדוקטור?
באיזה עולם הזוי אפשר לחשוב שהוא טבעי ?
תסתכל על הפרצוף שלו, עכשיו תסתכל סביב...המסר הוא שלא כל בני האדם שווים גם אם לפעמים זה הזוי מידי. יש סבירות כזו.
הוא 1.88 ושוקל בסביבות 85 קילו (עולה ויורד) זה לא משהו מהחלל החיצון שהוא יכול להיות פריק גנטי וטבעי.
ובתאכלס, הוא לא.
אתה יכול לשער שלא, זה לא הזוי מידי שהוא כן טבעי. אנשים באולימפיה אני אגיד לך שאתה יכול להוריד את השיעור גם.
הסטטים שלו לא בלתי הגיוניים והוא לא נראה גדול בסרטונים כמו שהוא בתמונות. אני כמוך משער שהוא לא טבעי, אבל חשוב להדגיש.
אני לא אומר שאין אנשים טביעים שהם כן מרשימים ואפילו מאוד. אבל פה השיעור הוא מאוד גבוה שהוא לא טבעי.
אגב גרג דושט (בן אדם שלקח חומרים כל חייו ואימן אנשים עם כרטיסי פרו) טוען שהוא חושב שג'ף סייד טבעי ודווקא את לייד סינן וסייד נראה יותר מרשים מבחינת מסה. הכמות מסה / חיטוב הזו מטורפת וזה אחד ל..אבל לא בלתי הגיוני.
מסכים.
מה אני אגיד לך, אם ג'ף טבעי הוא בן של אל יווני
גיל 12:
![]()
עריכה: התמונה של הגיל 15 לא עובדת, יש למטה.
אלו תמונות מגיל 12 ו15. בגיל 12 הוא היה נראה עם יותר מסת שריר ויותר חטוב מהגבר הבוגר הממוצע, זה קשה להאמין למראית העין אבל יש אנשים שהם פשוט לא באותו מגרש, זנים נדירים ביותר אבל הם קיימים. שוב, גם ג'ף סייד כנראה שיחק עם משהו פה ושם אבל אני לא מאמין שהוא הכניס שום מחט לתחת בגיל 15 לדוגמה, תראה לי נערים בני 15 כאלו..יש פריקים.
![]()
מה אתם אומרים? טבעי או חרטה?
יש לו פנים ממש יפות!! :0
כל השאר - מוגזם.
לא מבינה מה האכילו אתכם בכל האנימות והסרטים המצויירים שהרבה מכם שואפים להיראות ככה... 🙁
מצד שני, גם אותנו הבנות האכילו בהרבה שיט. אז לא שופטת.
מה קשור האנימות. זה יפה בלי קשר לגוקו