מידע ריפ מדבר על מכוני הכושר

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
ריפ מדבר על התעשייה:
http://startingstrength.com/articles/blind_lead_rippetoe.pdf

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

אני לא יודע אם ריפ יפרסם את זה, אבל כתבתי לו משהו ממני בתור הזדהות:

This is just frustrating.

I'm working at a place JUST LIKE YOU DESCRIBED, same same.
I'm the only worker there that can squat through the whole range of motion over 2 plates. I'm the only worker that ever attempted to do oly-lifts.

The place is FILLED with bodybuilders, wannabe-bodybuilders, and gays (real gays) who wants to "sharpen" and "lengthen" their abs\muscles.

I'm attempting to put guys on linear progression, though, I can't teach them to squat or deadlift because the conventional wisdom says it's dangerous, and the managers don't like when I give a special attention to only one person. Moreover, go find people who want to squat (REAL SQUAT) and deadlift (REAL DEADLIFT, NOT DONE TO HALF RANGE OF MOTION FROM THE TOP WITH STRAPS AND LESS THAN 2 PLATES).

So, I put them on linear progression with leg presses, bench presses, standing barbell presses (though, they give me hard time because it's "dangerous") and curls of course. I tell them to load the weight every time the sets are completed, even if the sets are 8-12 rep sets. What can I do? like you said, this is the conventional wisdom for "what works".

Also, the strong men who train in the facility I work at are stink from steroids, and I'm not impressed with most of the lifts. only a few can squat over 180kg for a full range of motion, actually, I can count them: 6, 4 of them stink from steroids.

I just had to share my part.

איפה אתה מדריך? ואולי תסביר להנהלה על זה, אולי משהו יכנס למוח הקטן שלהם.

הייתי מת לעשות סקוואט מלא ודד-ליפט, חבל שאין מי שילמד אותי. :\

קראתי את הספר והDVD, שאני מנסה אפילו לעשות צועקים עליי הבני זונות במכון כי יש רק מוט אולימפי אחד אז אני צריך להסתפק בסמית'.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה מדריך? ואולי תסביר להנהלה על זה, אולי משהו יכנס למוח הקטן שלהם.

הייתי מת לעשות סקוואט מלא ודד-ליפט, חבל שאין מי שילמד אותי. :\

קראתי את הספר והDVD, שאני מנסה אפילו לעשות צועקים עליי הבני זונות במכון כי יש רק מוט אולימפי אחד אז אני צריך להסתפק בסמית'.
יותר יעיל יהיה לצפות בקרח נמס, לפחות בסיום התהליך יהיה שינוי.

Mark Ripttoe, vomit free since '93 !!!!
I'd like to buy you a beer or maybe a Cuervo? 😃

לפי מה שהבנתי, אם המתאמן שלך משלם על זה,
אתה יכול ללמד אותו מה שהוא רוצה ... נכון?
ההנהלה לא יכולה למנוע ממך ללמד אותו סקוואט אם הוא ביקש את זה!?
אז אני מאחל לך שתמצא מתאמנים שמבינים מה טוב בשבילם.
אולי גם דרך הפורום ?!?!

• פותח/ת השרשור
Mark Ripttoe, vomit free since '93 !!!!
I'd like to buy you a beer or maybe a Cuervo? 😃

לפי מה שהבנתי, אם המתאמן שלך משלם על זה,
אתה יכול ללמד אותו מה שהוא רוצה ... נכון?
ההנהלה לא יכולה למנוע ממך ללמד אותו סקוואט אם הוא ביקש את זה!?
אז אני מאחל לך שתמצא מתאמנים שמבינים מה טוב בשבילם.
אולי גם דרך הפורום ?!?!
יש עניין של ותק עד שאתה רשאי להעביר אימונים אישיים. כשיש משמרות מתות אני יכול ללמד מי שרוצה, אבל כמה אנשים אתה מכיר שבכלל רוצים ללמוד סקוואט ודדליפט?

אולי בהתחלה תלמד אנשים מעטים איך להתאמן נכון. אך אם הזמן אני מאמין שברגע שאותם אנשים יראו תוצאות מהאימונים אחרים פתאום יסתכלו וירצו גם ללמוד.

• פותח/ת השרשור
אולי בהתחלה תלמד אנשים מעטים איך להתאמן נכון. אך אם הזמן אני מאמין שברגע שאותם אנשים יראו תוצאות מהאימונים אחרים פתאום יסתכלו וירצו גם ללמוד.
זה התיכנון, וגם את הליצנים שכן לימדתי, הם מוצאים דרך לשנות ולחרבן את הכל. בקיצור זה עסק די מחורבן אבל יש תקווה שאולי בסופו של דבר זה יעבוד.

Shaddrack was standing on the table, leaning into the corner, visibly disturbed, with the dog sitting on the floor looking at him. I said, “Shaddrack, what in the HELL are you doing up on the table? Are you actually afraid of this sweet little puppy?” Shaddrack said, “I...I...you...you don’t know if that dog bites, d-do you?”
- מרק ריפטו על בודיבילדרים
👏👏👏

ריפ מדבר על התעשייה:
http://startingstrength.com/articles/blind_lead_rippetoe.pdf

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

Also, the strong men who train in the facility I work at are stink from steroids, and I'm not impressed with most of the lifts. only a few can squat over 180kg for a full range of motion, actually, I can count them: 6, 4 of them stink from steroids.

I just had to share my part.
חחחחחחחחחח:161bd:🖕

זה התיכנון, וגם את הליצנים שכן לימדתי, הם מוצאים דרך לשנות ולחרבן את הכל. בקיצור זה עסק די מחורבן אבל יש תקווה שאולי בסופו של דבר זה יעבוד.

אי אפשר לאמן מתאמנים טבעיים ליד כל המוזרקים בקרטיב
קשה מאוד

ואי שלד אתה בכיין, רוצה ליטוף מדוד ריפ ?
מה איכפת לך, תסיים את הצעירות של חצי שנה ותתחיל לאמן מי שכן רוצה אימוני כוח

נערך לאחרונה:
אם כבר מדברים על מכוני כושר.
עד עכשיו התאמנתי בחדר כושר של אוניברסיטת חיפה, שהוא מצוין ויש בו הכל.
[epic fail]
בעקבות אילוצים שונים חזרתי להתאמן בחדר כושר ליד הבית (לא עשיתי מנוי עכשיו, היה לי ממקודם.. מסובך), ולהפתעתי אין שם פאקינג כלוב.
אני בא שם לליצן הראשי שואל אותו "איך עושים פה סקוואט?", הוא ברוב ליצנותו מצביע על ה-SMITH MACHINE.
אני ישר הופך FACE PALM ומבהיר לו - "סקוואט חופשי :|". מה הוא עונה? "אה, אהמ.., זאת בעיה... אפשר לעשות עם הספה של הלחיצת חזה, אבל אתה גבוה יהיה לך קשה. אתה יכול לעשות דדליפט במקום!".
[epic fail/]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית