מידע ריפ מדבר על מכוני הכושר

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
ריפ מדבר על התעשייה:
http://startingstrength.com/articles/blind_lead_rippetoe.pdf

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:11 ----------

אני לא יודע אם ריפ יפרסם את זה, אבל כתבתי לו משהו ממני בתור הזדהות:

This is just frustrating.

I'm working at a place JUST LIKE YOU DESCRIBED, same same.
I'm the only worker there that can squat through the whole range of motion over 2 plates. I'm the only worker that ever attempted to do oly-lifts.

The place is FILLED with bodybuilders, wannabe-bodybuilders, and gays (real gays) who wants to "sharpen" and "lengthen" their abs\muscles.

I'm attempting to put guys on linear progression, though, I can't teach them to squat or deadlift because the conventional wisdom says it's dangerous, and the managers don't like when I give a special attention to only one person. Moreover, go find people who want to squat (REAL SQUAT) and deadlift (REAL DEADLIFT, NOT DONE TO HALF RANGE OF MOTION FROM THE TOP WITH STRAPS AND LESS THAN 2 PLATES).

So, I put them on linear progression with leg presses, bench presses, standing barbell presses (though, they give me hard time because it's "dangerous") and curls of course. I tell them to load the weight every time the sets are completed, even if the sets are 8-12 rep sets. What can I do? like you said, this is the conventional wisdom for "what works".

Also, the strong men who train in the facility I work at are stink from steroids, and I'm not impressed with most of the lifts. only a few can squat over 180kg for a full range of motion, actually, I can count them: 6, 4 of them stink from steroids.

I just had to share my part.

תמיד יהיו מתאמנים שיהיו טובים יותר מהמאמנים במכון. אני לא מבין למה מישהו חושב שזה אמור להיות אחרת. אם היו בוחרים מאמנים שהם top of the line אז סביר להניח שהיינו נשארים עם שניים שלושה מאמנים בארץ.

העניין שמייצרים אותם ככה !!!

תמיד יהיו מתאמנים שיהיו טובים יותר מהמאמנים במכון. אני לא מבין למה מישהו חושב שזה אמור להיות אחרת. אם היו בוחרים מאמנים שהם top of the line אז סביר להניח שהיינו נשארים עם מאמן אחד בארץ.

תיקנתי לך.

תמיד יהיו מתאמנים שיהיו טובים יותר מהמאמנים במכון. אני לא מבין למה מישהו חושב שזה אמור להיות אחרת. אם היו בוחרים מאמנים שהם top of the line אז סביר להניח שהיינו נשארים עם שניים שלושה מאמנים בארץ.

הtop of the line
פשוט לא מאמנים בחדרי כושר כי אין להם מה לחפש שם.
הם מאמנים ספורטאים, אתלטים וכו...
הרבה יותר (לדעתי) מספק ורווחי. (נראה לי שרווחי - אולי בחול לא יודע לגבי הארץ שהספורט פה במצב ביזיון)

הפיתרון הוא שכל אדם יהיה מאמן לעצמו וחדר כושר לעצמו קנו מוטות ופלטות ותתחילו לעבוד אני לא רואה באופק מצב שהחדרי כושר ייקחו "סיכונים"בביצוע תרגילים כמו סקוואט מלא דדליפט תכוף ופרס בעמידה. לפחות ככה אני פתרתי את הבעייתיות שדנתם

הפיתרון הוא שכל אדם יהיה מאמן לעצמו וחדר כושר לעצמו קנו מוטות ופלטות ותתחילו לעבוד אני לא רואה באופק מצב שהחדרי כושר ייקחו "סיכונים"בביצוע תרגילים כמו סקוואט מלא דדליפט תכוף ופרס בעמידה. לפחות ככה אני פתרתי את הבעייתיות שדנתם

להתאמן בבית לבד לא מתאים לרוב האוכלוסיה
רובם יקנו ציוד ולא יתאמנו

מה גם שצריך ספוטר

אני מדבר כמובן רק על מי שרציני בכל העיניין ומי שרציני יהיה מוכן לשלם בעד הציוד..

ספוטר לא מחייב,כלוב סגור מספק מספיק הגנות, בבנץ' אומנם ייצטרכו ככה שבצורך של ספוטר אני לא רואה מכשול שלא יהייה אפשר להתגבר עליו .

אני מדבר כמובן רק על מי שרציני בכל העיניין ומי שרציני יהיה מוכן לשלם בעד הציוד..

ספוטר לא מחייב,כלוב סגור מספק מספיק הגנות, בבנץ' אומנם ייצטרכו ככה שבצורך של ספוטר אני לא רואה מכשול שלא יהייה אפשר להתגבר עליו .

אפשר להסתדר בלי, אבל לא לכולם יש מספיק רייג', וייצר חייתי :-P
בשביל לדפוק צרחות ולהעיף את המוט קצת לפני כשל.
מסוכן בכל זאת

ג'ון דייביס שהוא היה מרים משקולות אולימפי היה מתאמן במחסן בבית שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית