הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יהומבין

אהודד

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
שלום לכולם.
אתם לא מבינים איזה מזל נאחסססססססס אני רץ כ"כ הרבה זמן, למעלה משנה- 10 ק"מ כל ריצה, 4-5 פעמים בשבוע.
איך שהגיע לי היהומבין יש לי שברי מאמץ וכאבים עזים בשוקים אני לא יכול לרוץ!! זה כ"כ חרא דווקא שאני באמת חייב לרוץ אני לא יכול!
[אל תמליצו לי אופנים כי זה לא רבע ממה שאני עושה בריצות].

אני משתדל להתעלם מהכאב ולרוץ 3 פעמים בשבוע 10 ק"מ + נטילת יהומבין 12.5 מ"ג פלוס400 מ"ג קפאין (אני שוקל 70).
השאלה שלי היא- האם גם ב4 ימים שאני לא רץ לקחת יהומבין? האם זה יעזור לשריפת שומן העיקש גם במנוחה? (זה לא כ"כ מנוחה כי אני מתאמן בערב משקולות).

ואם כן, לקחת באותו מינון שאני לוקח ביום שאני כן רץ?

תודה לעונים..(תשתדלו לא להגיד לי לנוח/לקחת סידן- אני מטפל בזה).

אני מציע שכרגע תנוח הכי הרבה שאתה יכול, תעשה אירובי באופניים בינתיים, ותיקח סידן.

סתם בעיקרון אמורים לקחת רצוף, כל זמן שאתה עושה חיטוב, אבל זה לא חובה. יש כאלה שלוקחים רק בימי אירובי. אותו מינון.

א. אל תקח יהומבין לפני אימון משקולות, מניסיון לפני יומיים לקחתי והיה לי לחץ דם 170/140 בסוף האימון שזה ממש מסוכן.

ב. למה 400 מג קפאין?! 200 מספיק.

ג. בימים שאתה לא עושה אירובי אפשר שלא לקחת את היהומבין.

ד. במשקל שלך אתה צריך 15 מג יהומבין.

ה. אני כן אגיד לך לנוח, כי זה דבילי מה שאתה עושה ואיך בדיוק אתה מטפל בזה אם אתה לא נח....

• פותח/ת השרשור
א. אל תקח יהומבין לפני אימון משקולות, מניסיון לפני יומיים לקחתי והיה לי לחץ דם 170/140 בסוף האימון שזה ממש מסוכן.

ב. למה 400 מג קפאין?! 200 מספיק.

ג. בימים שאתה לא עושה אירובי אפשר שלא לקחת את היהומבין.

ד. במשקל שלך אתה צריך 15 מג יהומבין.

ה. אני כן אגיד לך לנוח, כי זה דבילי מה שאתה עושה ואיך בדיוק אתה מטפל בזה אם אתה לא נח....

א. לא לוקח יהומבין לפני משקולות, ידוע שזה מסוכן, גם לא 4 שעות לפני(לפי המאמרים)- התכוונתי שאם חובה לקחת בימים שאתה לא רץ אז כמה לקחת ואיך- אם בכלל.

ב. האמת? לא יודע למה 400 מ"ג קפאין. סתם שיהיה יותר מרץ/עזרה ליהמובין לעבוד. (גם ראיתי פה מישהו שהתחרה בארץ וירד לאחוז שומן מאוד נמוך ושהוא פירט על התוספים שהוא לקח הוא ציין כי הוא לקח 400 מ"ג קפאין עם הכמות יהומבין שהוא צריך).

ג. עד עכשיו [3 שבועות] לקחתי רק 3 פעמים בשבוע [בריצות של 10 ק"מ] ואני רואה תוצאה ממש ממש בטנה, חשבתי שאחרי 3 שבועות החומר מראה תוצאות יפות- אולי זה בגלל שאני לוקח רק 3 פעמים בשבוע כי צריך כל יום?

ד. אני מעדיף לקחת 12.5 , אחרי הכל החומר מסוכן- לא רוצה לקחת את המקסימום שלו, לדעתי עוד טבליה אחת לא תעשה את העבודה.

ה. אני נח 4 ימים [א-ד] שאני בצבא, אולי עושה קצת אופנים[10 דקות] אחרי אימון משקולות.
בסופש- רק בחמישי שישי שבת אני רץ. אז שהרגלים האלה לא יתפנקו עלי !

נערך לאחרונה:
א. לא לוקח יהומבין לפני משקולות, ידוע שזה מסוכן, גם לא 4 שעות לפני(לפי המאמרים)- התכוונתי שאם חובה לקחת בימים שאתה לא רץ אז כמה לקחת ואיך- אם בכלל.

ב. האמת? לא יודע למה 400 מ"ג קפאין. סתם שיהיה יותר מרץ/עזרה ליהמובין לעבוד. (גם ראיתי פה מישהו שהתחרה בארץ וירד לאחוז שומן מאוד נמוך ושהוא פירט על התוספים שהוא לקח הוא ציין כי הוא לקח 400 מ"ג קפאין עם הכמות יהומבין שהוא צריך).

ג. עד עכשיו [3 שבועות] לקחתי רק 3 פעמים בשבוע [בריצות של 10 ק"מ] ואני רואה תוצאה ממש ממש בטנה, חשבתי שאחרי 3 שבועות החומר מראה תוצאות יפות- אולי זה בגלל שאני לוקח רק 3 פעמים בשבוע כי צריך כל יום?

ד. אני מעדיף לקחת 12.5 , אחרי הכל החומר מסוכן- לא רוצה לקחת את המקסימום שלו, לדעתי עוד טבליה אחת לא תעשה את העבודה.

ה. אני נח 4 ימים [א-ד] שאני בצבא, אולי עושה קצת אופנים[10 דקות] אחרי אימון משקולות.
בסופש- רק בחמישי שישי שבת אני רץ. אז שהרגלים האלה לא יתפנקו עלי !

א. קראת את המאמר ? עשית חיפוש אני אישית עניתי על השאלה הזו יותר מ 10 פעמים

ב. תקח 1000 מ"ג קפאין זה בטח ישפר את הביצועים של היהומבין...

ג. תקרא את המאמרים על יהומבין ופרוטוקול שומן עיקש, הצריכה צריכה להיות רציפה (21 יום) בצורה מסויימת + גרעון קלורי. ובנוסף היהומבין סופח נוזלים ככה שאתה צריך כמה ימים שהנוזלים יצאו.

ד. תקח כמו שלייל ממליץ במאמר

לגבי השברי מאמץ אני לא יודע איך אתה מטפל בזה אבל להמשיך לרוץ זה לא כדאי, תעבור לאליפטי/אפנים (אחרי המנוחה הראשונית) עם כל הבעסה שבדבר, ותטפל בשברי מאמץ.

http://www.kilogram.co.il/782/פרוטוקולי-השומן-העיקש/
http://www.kilogram.co.il/140/יהומביןyohimbine-מהו/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית