הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע קיץ מסיים SS

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
אהלן,אני כבר 3 וקצת חודשים בSS ואני מעוניין לסיים את התוכנית ולעבור לתוכנית אחרת (עדיין למאסה)!

משקלי התחלה וסיום של SS:

סקוואט: 75 > 125
בנץ':60 > 75
דדליפט:80 > 130
מילטרי:40 > 55
פאוור קלין:42.5 > 67.5

חלק מהסיבה שאני מסיים את הSS זה בגלל שאני כבר נתקעתי בכל המשקלים חוץ מבפאוור קלין.

מישהוא יכול להמליץ לי על תוכנית אחרת (עדיין למאסה),תודה!😃

• פותח/ת השרשור
אני בן 14.5,בפאוור קלין אף פעם לא ניתקעתי,אבל בכל השאר כן.
עשיתי בסקוואט כבר 2 ריסטים וזה לא עזר,ובכל השאר ריסט אחד וזה לא עזר חוץ מבבנץ',שהצלחתי להעלות עוד איזה 5 קילו ואז נתקעתי.
אוכל מספיק מאוד לדעתי!!

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא רוצה אימוני כח,באלי משהוא יותר כמו ABCD

---------- התגובה התווספה ב 22:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:26 ----------

אבל נגיד טקסס או מדקאו,אפשר בבקשה קישורים ליראות איך כל אחד מהם עובד וכו',תודה!

ה"לדעתי" פה הוא די בעייתי, תתן הערכה קלורית יומית שאתה מכניס ביום ואז נדע להעריך.
אנטיטופ, נראה לי שבמתכונת התוכנית שהוא רוצה (A-Z) הוא יפציץ את עצמו בסטים כך שהגירוי לא רלוונטי אלא היעילות של התוכנית.

טקסס מת'וד:
http://www.kilogram.co.il/265/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-texas-method/

מדקאו:
http://www.kilogram.co.il/615/תוכנית-אימונים-bill-stars-5x5-madcow-intermediate-lifters/

טקסס היא תכנית מודלרית שאפשר לשחק עם הבנייה שלה. אני אישית הייתי שם ביום הנפח: סקוואט, בנץ', קלין/חתירה(לעשות 5 סטים של מתח די יהרגו אותך ולכן אחת האופציות האחרות תהיה טובה יותר). יום התאוששות: סקוואט קל/פרונט סקוואט/משחקים עם הרמות אולימפיות (לימוד טכניקה ופה יכולים להיכנס גם הקלינים אם לא הכנסת אותם בנפח), פרס, מתח. יום עצימות: סקוואט, בנץ', דדליפט.
ותרגילי עזר לבחירתך.

• פותח/ת השרשור
הכנסתה קלורית ליום בין 5500-6000,ואני ישן בערך 8 שעות בלילה ועוד שעתיים בצהריים,ובבנץ' אני יודע שאני חלש,אבל אני לא מוצא דרך לשפר את זה,וקראתי את המאמר על איך לחזק את הבנץ' עשיתי את זה,זה עזר בקטנה(5 קילו)אבל שוב נתקעתי!

• פותח/ת השרשור
וואייי היסתבכתי אם כל זה אני יקרא את זה 90 פעם ואז יתחיל!

---------- התגובה התווספה ב 23:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:00 ----------

רגע לא הבנתי עושים 5 סטים בכללי או כל תרגיל 5 סטים?וכמה תרגילים ליבחור?

ביום של הנפח עושים 5 סטים של 5 חזרות (לא כולל החימום כמובן).
ביום של העצימות עושים סט אחד של 5 חזרות (לא כולל החימום).
ביום התאוששות עושים התאוששות.

• פותח/ת השרשור
לא מצחיק?

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

לטיסימוס הבנתי את זה השאלה שלי הייתה,האם עושים נגיד בנץ' 2 סטים סקוואט 2 סטים ופאוור קלין סט אחד (סך הכל 5 סטים)או כל אחד מהתרגילם 5 סטים?

לא מצחיק?

---------- התגובה התווספה ב 23:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

לטיסימוס הבנתי את זה השאלה שלי הייתה,האם עושים נגיד בנץ' 2 סטים סקוואט 2 סטים ופאוור קלין סט אחד (סך הכל 5 סטים)או כל אחד מהתרגילם 5 סטים?

אתה שואל? לדעתי כן.

יום נפח: בכל תרגיל אתה עושה 5 סטים של 5 חזרות.
יום התאוששות: בכל תרגיל אתה עושה 2 סטים של 5 חזרות או 3 סטים של 3 חזרות.
יום עצימות: בכל תרגיל אתה עושה סט אחד של 3 או 5 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית