נק' מוניטין:
2
- 64
- 3
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא אפשר לראות לא רע, גם קצת בגלל המסלול של המוט, אבל בעיקר בגלל שאין לו כל כך התנדנדויות בין האצבעות לעקב והמשקל די מאוזן ביניהם בצורה טובה.נראה טוב, רק קשה לראות אם המוט ממוקם מעל מרכז כף הרגל או לא
דווקא אפשר לראות לא רע, הזווית של הטורסו לא משתנה? מעולה כנראה משהו שם מכווץלא נראה כל כך שאתה מבצע ברייסינג אבל זה משהו שלא קל לראות
זה שהגב תחתון מכווץ זה מעולה, השאלה אם הבטן מלאה באוויר וכל השרירים שמקיפים את הבטן מכווצים גם כן. אני לא אומר שלא, פשוט קשה לראות ולא נראה שיש שם יותר מידי הכנסה של אוויר. שוב, יכול מאוד להיות שהוא מכניס אוויר טוב ופשוט לא רואים.דווקא אפשר לראות לא רע, הזווית של הטורסו לא משתנה? מעולה כנראה משהו שם מכווץ
שו גב תחתון?זה שהגב תחתון מכווץ זה מעולה, השאלה אם הבטן מלאה באוויר וכל השרירים שמקיפים את הבטן מכווצים גם כן. אני לא אומר שלא, פשוט קשה לראות ולא נראה שיש שם יותר מידי הכנסה של אוויר. שוב, יכול מאוד להיות שהוא מכניס אוויר טוב ופשוט לא רואים.
טורסו ישר (במרחק מכשל כמו שבסרטון)- גב מכווץ. בהקשר של ברייסינג מדובר יותר בגב תחתון, היישור בכללי של כל הגב. אם הוא היה יותר מתאמץ ועדיין הגב היה נשאר כזה ישר אז באמת זה כנראה כיווץ של כל השרירים שצריך (גם אז לא בטוח), אבל במרחק כזה מכשל מספיק רק כיווץ בגב בשביל לשמור על טורסו ישר.שו גב תחתון?
איך בדיוק מכווצים רק את הגב מבלי שמכווצים את הבטן?טורסו ישר (במרחק מכשל כמו שבסרטון)- גב מכווץ. בהקשר של ברייסינג מדובר יותר בגב תחתון, היישור בכללי של כל הגב. אם הוא היה יותר מתאמץ ועדיין הגב היה נשאר כזה ישר אז באמת זה כנראה כיווץ של כל השרירים שצריך (גם אז לא בטוח), אבל במרחק כזה מכשל מספיק רק כיווץ בגב בשביל לשמור על טורסו ישר.
טורסו ישר יכול אולי להעיד שאתה יציב, אבל "גב מכווץ" זה נטו עבודה של שרירי הגב. זה לא בהכרח אומר שמתבצע ברייסינגאיך בדיוק מכווצים רק את הגב מבלי שמכווצים את הבטן?
אני אשמח לשמוע איך אתה מצליח לכווץ את הגב (בצורה שתשאיר גב ישר באופן יחסי) ולהשאיר את הבטן רפויהטורסו ישר יכול אולי להעיד שאתה יציב, אבל "גב מכווץ" זה נטו עבודה של שרירי הגב. זה לא בהכרח אומר שמתבצע ברייסינג
בטן לא רפויה לא אומר ברייסינגאני אשמח לשמוע איך אתה מצליח לכווץ את הגב (בצורה שתשאיר גב ישר באופן יחסי) ולהשאיר את הבטן רפויה
מה אומר ברייסינג?בטן לא רפויה לא אומר ברייסינג
בטן מלאה באוויר וכל השרירים שמקיפים את הבטן מכווצים למקסימום ו*בצורה שווה*מה אומר ברייסינג?
איך אתה יכול לדעת שהם מכווצים למקסימום ובמידה שווה?בטן מלאה באוויר וכל השרירים שמקיפים את הבטן מכווצים למקסימום ו*בצורה שווה*
אני לא, זה בדיוק מה שכתבתי.איך אתה יכול לדעת שהם מכווצים למקסימום ובמידה שווה?
אין שום בעיה להרים בלי אוויר, בטח לא במרחק גדול מכשלמכיוון שאף אחד לא מרים מבלי שיש לו אוויר
לך תעשה פשיטות גב, תגיד לי אם הגב שלך לא מכווץ ואם כיווצת את הבטןומכיוון שלא כתבתם לי איך אפשר לכווץ את הגב מבלי לכווץ את הבטן
כי אנחנו יודעים מה זה ברייסינג ואנחנו יודעים שגב ישר לא שווה ברייסינגאז לא כל כך ברור לי למה אתם לא מסתפקים כמוני בלראות שהגב נשאר ישר ומשם להסיק שמתרחש "ברייסינג".
ברור שאין בעיה, אבל האינסטינקט הבסיסי הוא לנשום, אתה צריך לנסות בכוח לא לנשום כדי שזה יקרהאין שום בעיה להרים בלי אוויר, בטח לא במרחק גדול מכשל
אכן הגב מעוד מכווץ, וכך גם הבטן.לך תעשה פשיטות גב, תגיד לי אם הגב שלך לא מכווץ ואם כיווצת את הבטן
אני אכן יודע (עד כמה שאפשר לומר על משהו "יודע") מזה ברייסינג.כי אנחנו יודעים מה זה ברייסינג ואנחנו יודעים שגב ישר לא שווה ברייסינג
הייתי ממליץ לך לראות סרטונים ביוטיוב על מה זה ברייסינג ואיך עושים את זה אם לא הייתי יודע שאתה יודע מה זה ומחפש להתחכם, בהצלחה לך
תודה רבה על התגובות
אני מעלה עוד סרטון שתראו מזווית אחרת
קישור לצפייה: https://youtube.com/shorts/Jo9t_iRtw2w?si=QgFuwfDxKsXFkQ1m
@OYP
@איתמר .ק.
@elchonon