בן 43.יכול להתאמן פעמיים בשבוע.
בגדול מתאמן הרבה שנים ללא הקפדה ועם הזנחה של הרגלים.
גוף עליון חזק רגליים חלשות.
לראשונה פניתי לאיש מקצוע שבגדול איחד לי את שני האימונים שהייתי עושה בשבוע אחד ,לאימון אחד שאותו אני מבצע פעמיים בשבוע.
אני מעריך שנפח העבודה על הרגלים הוכפל פלוס ונפח גוף עליון בגדול נשאר אותו הדבר בהשוואה למה שהייתי עושה.
התוכנית שלי:
סקוואט 4 סטים.80 קילו 10 חזרות.
דד ליפט 4 סטים.80 קילו 10 חזרות.
בנץ חזה 3 סטים.100 קילו 10 חזרות.
פרס כתפיים 3 סטים.55 קילו 10 חזרות
מתח 3 סטים.
יד אחורית/קידמית פעם בשבוע 3 סטים.
בגדול מניח שיש לי עוד הרבה להתקדם בסקוואט ודד ליפט.בנץ ופרס הולך להיתקע בקרוב מבחינת משקלים.
השאלות:
אני שוקל 90 קילו.אני מקפיד על חלבון. קלוריות לא סופר.עליתי קילו לדעתי סביב הרגליים ועכשיו נשאר פחות או יותר על אותו משקל גוף.
אם אמשיך לעלות משקל עבודה ונפח מה השינוי שצפוי מבחינה פיזית ?זאת אומרת מספיק חלבון אבל קלוריות סביב תחזוקה.
ברגע שאתקע בבנץ מה עושים?
אני יכול להוסיף עוד סט או למשל להוסיף 3 סטים של חזה עליון לאימון?
תודה
בגדול מתאמן הרבה שנים ללא הקפדה ועם הזנחה של הרגלים.
גוף עליון חזק רגליים חלשות.
לראשונה פניתי לאיש מקצוע שבגדול איחד לי את שני האימונים שהייתי עושה בשבוע אחד ,לאימון אחד שאותו אני מבצע פעמיים בשבוע.
אני מעריך שנפח העבודה על הרגלים הוכפל פלוס ונפח גוף עליון בגדול נשאר אותו הדבר בהשוואה למה שהייתי עושה.
התוכנית שלי:
סקוואט 4 סטים.80 קילו 10 חזרות.
דד ליפט 4 סטים.80 קילו 10 חזרות.
בנץ חזה 3 סטים.100 קילו 10 חזרות.
פרס כתפיים 3 סטים.55 קילו 10 חזרות
מתח 3 סטים.
יד אחורית/קידמית פעם בשבוע 3 סטים.
בגדול מניח שיש לי עוד הרבה להתקדם בסקוואט ודד ליפט.בנץ ופרס הולך להיתקע בקרוב מבחינת משקלים.
השאלות:
אני שוקל 90 קילו.אני מקפיד על חלבון. קלוריות לא סופר.עליתי קילו לדעתי סביב הרגליים ועכשיו נשאר פחות או יותר על אותו משקל גוף.
אם אמשיך לעלות משקל עבודה ונפח מה השינוי שצפוי מבחינה פיזית ?זאת אומרת מספיק חלבון אבל קלוריות סביב תחזוקה.
ברגע שאתקע בבנץ מה עושים?
אני יכול להוסיף עוד סט או למשל להוסיף 3 סטים של חזה עליון לאימון?
תודה
נערך לאחרונה: