נק' מוניטין:
12
- 120
- 17
מאוד אוהב את התרגיל, העניין שהוא כבר מאוד קל. אצלנו המקסימום זה 50 קילו, וזה פשוט מרגיש כמו אירובי. אני מחפש תחליף טוב כמוהו, יש עצות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב העליון-טרפזים, מעוינים, teres major וכתף אחורית. בפועל גם הרחב גבי עובד מאוד חזק בחתירות בעיקר אם האחיזה צרההנקודה שלי הייתה שאני יכול להרים יותר בעזרת הגב התחתון מאשר בעזרת הגב העליון (איזה שריר זה בדיוק הגב העליון?)
וכל השרירים האלה לא עובדים בדדליפט?הגב העליון-טרפזים, מעוינים, teres major וכתף אחורית. בפועל גם הרחב גבי עובד מאוד חזק בחתירות בעיקר אם האחיזה צרה
גם כשאני עושה דדליפט אני לא מרגיש את הגב תחתון יותר משאר השרירים בגב, אז כשאני עושה חתירה שדורשת יותר עבודה מהרחב גבי (כי המרפק זז יותר) אני מוגבל על ידי הגב תחתון?הדדליפט שלך חלש מדי מכדי לחתור 100 קילו פלוס ולא להרגיש את הגב התחתון.
הגב העליון שלך חזק מהגב התחתון. תנסה לאזן את זה
כל מה שאמרת אינדיבדואלי..אבל אם מישהו רק חותר במכונות ועושה מתח ולא עושה שום תרגיל hinge כמו דדליפט ודומיו ואין לו גב תחתון חזק, אז הוא יתקשה להחזיק את הגב התחתון כשהוא יגיע לחתור עם מוט חופשי, אפילו שהגב העליון והרחב גבי מסוגלים.וכל השרירים האלה לא עובדים בדדליפט?
במילים אחרות לא כל כך ברורה לי הטענה
גם כשאני עושה דדליפט אני לא מרגיש את הגב תחתון יותר משאר השרירים בגב, אז כשאני עושה חתירה שדורשת יותר עבודה מהרחב גבי (כי המרפק זז יותר) אני מוגבל על ידי הגב תחתון?
אז בהתחלה אולי הוא יתקשה יותר להחזיק את הגו בפוזיציה מאשר למשוך את המוט אליו, אבל זה מהר מאוד ישתנה...כל מה שאמרת אינדיבדואלי..אבל אם מישהו רק חותר במכונות ועושה מתח ולא עושה שום תרגיל hinge כמו דדליפט ודומיו ואין לו גב תחתון חזק, אז הוא יתקשה להחזיק את הגב התחתון כשהוא יגיע לחתור עם מוט חופשי, אפילו שהגב העליון והרחב גבי מסוגלים.
אפשר לחתוך את המשקל ולהוסיף fat gripz. ואז מקבלים two in one גם אמות וגם גב בטכניקה נקיה שמורידה עומס מהגבאני יכול להתערב איתך שעם שיפור בטכניקה אתה תוכל גם להיכשל בהרבה פחות משקל מ50...
פחות תנופה, פחות הפסקות בתחתית, תנועה איטית יותר, פחות/יותר כיפוף במרפק וכו וכו. כשאני הייתי עושה את התרגיל הזה הייתי יכול לפמפם 50 בכיף בלי להתעייף, ובו זמנית גם להיכשל עם 25 קילו. בפיתוח גוף יש לך המון אופציות להקשות על עצמך בלי להוסיף משקל, ובמגבלות כאלה זה יעיל מאוד.
בכל מקרה, כל תנועה של חתירה תעשה את העבודה.