הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Deload

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
שלום,
אם משהו יכול לענות לי על שתי שאלות,

1: במצב של תקיעה בתוכנית, איך אני יודע עם לקחת שבוע קל או ריסט רגיל (להוריד משקל ולעלות לאט)

2: אם אני הולך על אימונים קלים, אני יכול לעשות אותם רק בתרגיל אחד לדוגמה רק הבנץ או הבנץ והפרס (בSS) או שלעשות את כל האימון קל ?

תודה .

קודם תעשה ריסט. זה מתפקד כמו דילואד. אם אתה בכל זאת הולך על אימון קל, אתה יכול לעשות אותו לאורך כל האימון או רק לתרגילים מסוימים.

הריסט מתפקד כדילואד. וריסט עושים כשנתקעים במשקלים שלא כתוצאה מטכניקה, תזונה או מנוחה לקויים.
לפני שאתה בורח לשבוע קל, תעשה ריסט לתרגילים הבעייתיים. אם זה כולם אז גם ככה יהיה לך שבוע דילואד.

שלום,
אם משהו יכול לענות לי על שתי שאלות,

1: במצב של תקיעה בתוכנית, איך אני יודע עם לקחת שבוע קל או ריסט רגיל (להוריד משקל ולעלות לאט)

2: אם אני הולך על אימונים קלים, אני יכול לעשות אותם רק בתרגיל אחד לדוגמה רק הבנץ או הבנץ והפרס (בSS) או שלעשות את כל האימון קל ?

תודה .

איזה תוכנית אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אתה עושה?
חיקוי עלוב של SS (אין ציוד)
פרונט סקוואט כי אין כלוב וצריך להרים בפאוור כלין (בזמן האחרון גם לא הולך לי טוב הכלין ואני צריך לדלג על הסקוואט 😣)
ואת הדדליפט מחליף בחתירה בגלל מחסור בפלטות 😣

אבל התקדמתי כמעט כמו בתוכנית הרגילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית