הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה לאימונים אחרי הטיול הגדול

manotaur

משתמש מתחיל
94
7
נק' מוניטין:
7
94
7
היי
הייתי עכשיו שבעה חודשים בטיול גדול, מתוכם בשישה חודשים הראשונים התאמנתי בערך פעם בשבוע אימון פול באדי שעושה בו בעיקר תרגילים מורכבים
ברוב הימים שמרתי על כמות חלבון של 100 גרם חלבון ליום (שוקל 80 קילו)

בחודש האחרון הייתה לי פציעה קטנה ולא יכלתי להתאמן
ירדתי כמובן קצת במשקל אז ארצה לעשות מסה

עכשיו השאלה אם להתחיל במאזן קלורי חיובי, מאזן ניטרלי לתקופה
והאם להמשיך באותה תוכנית שעשיתי לפני הטיול שהייתה בפיצול PPL?

היי, אם המטרה שלך היא עלייה במסת שריר, אז אתה יכול ישר לחזור למאזן קלורי חיובי. אם מבחינה פסיכולוגית אתה רוצה להתחיל במאזן ניטרלי, אז לך על זה, אבל מבחינה פיזיולוגית אין צורך במאזן ניטרלי

אתה יכול לחזור לאותה התוכנית שעשית לפני הטיול, אבל כדאי שתתחיל עם נפח ועצימות נמוכים יחסית, גם בגלל שנפצעת וגם כדי שהשרירים לא יתפסו לך חזק מדי. הייתי מתחיל בשבוע הראשון ב-50% מהנפח שהיית רגיל לעשות, ובשבוע שלאחר מכן תעלה את הנפח לפי ההרגשה

• פותח/ת השרשור
היי, אם המטרה שלך היא עלייה במסת שריר, אז אתה יכול ישר לחזור למאזן קלורי חיובי. אם מבחינה פסיכולוגית אתה רוצה להתחיל במאזן ניטרלי, אז לך על זה, אבל מבחינה פיזיולוגית אין צורך במאזן ניטרלי

אתה יכול לחזור לאותה התוכנית שעשית לפני הטיול, אבל כדאי שתתחיל עם נפח ועצימות נמוכים יחסית, גם בגלל שנפצעת וגם כדי שהשרירים לא יתפסו לך חזק מדי. הייתי מתחיל בשבוע הראשון ב-50% מהנפח שהיית רגיל לעשות, ובשבוע שלאחר מכן תעלה את הנפח לפי ההרגשה
אני יודע אבל שמבעבר בין חיטוב למסה למשל הרבה עוברים למאזן ניטרלי כדי לאזן את המאזן ההורמונלי ואת חילוף החומרים ושאם מיד לאחר חיטוב עוברים ישר לעודף קלורי משמעותי, הגוף עשוי לאגור שומן בקצב מהיר בגלל ההסתגלות המטבולית

וכשאתה אומר 50 אחוז מהנפח אתה מתכוון לעשות חצי מהסטים?

אני יודע אבל שמבעבר בין חיטוב למסה למשל הרבה עוברים למאזן ניטרלי כדי לאזן את המאזן ההורמונלי ואת חילוף החומרים ושאם מיד לאחר חיטוב עוברים ישר לעודף קלורי משמעותי, הגוף עשוי לאגור שומן בקצב מהיר בגלל ההסתגלות המטבולית
קישקוש.
אתה יכול לעבור ישר לפלוס קלורי, כל עוד לא תפספס בהערכה הקלורית
שאתה צריך לא יקרה שום דבר מלבד עליה קלה במשק הנוזלים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וכשאתה אומר 50 אחוז מהנפח אתה מתכוון לעשות חצי מהסטים?
זה לא משנה, 50% מהנפח יכול להיות הורדה של 50% במשקלי עבודה
או הורדה של 50% מהסטים שמבצע.

לטעמי יכול גם להתחיל ב60%-70% ומשם להתחיל עליה הדרגתית.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קישקוש.
אתה יכול לעבור ישר לפלוס קלורי, כל עוד לא תפספס בהערכה הקלורית
שאתה צריך לא יקרה שום דבר מלבד עליה קלה במשק הנוזלים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זה לא משנה, 50% מהנפח יכול להיות הורדה של 50% במשקלי עבודה
או הורדה של 50% מהסטים שמבצע.

לטעמי יכול גם להתחיל ב60%-70% ומשם להתחיל עליה הדרגתית.

בהצלחה
תודה! אני יכול לחזור אז לPPL של 5 פעמים בשבוע בעצימות יותר נמוכה?
אין עדיפות להתחיל בFBW או AB?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית