ייעוץ תוכנית תזונה

• פותח/ת השרשור .iDo.
  • פורסם בתאריך

.iDo.

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
4
34
0
שלום,
כבר פרסמתי את התוכנית הזאת בפורום אבל יש לי עוד נתונים אז אשמח אם תתנו ביקורת על התוכנית ,זה ממש דחוף כי כבר בא לי להתחיל עם איזו תוכנית תזונה כי אני ממש אוכל לא מסודר וזה פוגע בי.

אוקיי אז קודם כל הנתונים שמצאתי:
1774 קלוריות-BMB
229 קלוריות לשעה-EMB

BMR לא מצאתי .

הינה התפריט:
תוכנית תזונה לעלייה במסה.
משקל: 66.5 ק"ג
יעד: 75 ק"ג
גובה: 1.83

ארוחת בוקר
-שתי ביצים/חביתה
-קוטג' שתי כפות ויותר
-לחם אחיד-4 פרוסות
ביניים
-קורנפלקס+חלב 3%
צהריים
-אורז או פירה או פסטה
-חזה עוף או בשר כלשהו בסביבות ה-150 גרם למנה.
-סלט ירקות -100 גרם.
ביניים
-בננה
ערב
-קופסה טונה
-לחם אחיד-5 פרוסות
-חומוס
(קראתי באינטרנט שלא טוב לאכול יותר מ-4
קופסאות טונה בשבוע,אז עוד תפריד לערב ליום אחד בשבוע.)
ביניים
-יוגורט 3%

בקשר לשישי ושבת הארוחות קצת משתנות,שבת אוכלים מה שרוצים
26kz.gif

ושישי רק מהצהריים זה משתנה (אתם יודעים קידוש וכל זה)

סה"כ קלוריות:2377 קלוריותסה"כ חלבון:156.7 גרםסה"כ שומן:77.3 גרםסה"כ פחמימות:260.4 גרםסה"כ כולסטרול:573 מ"גסה"כ סיבים תזונתיים:7.3 גרם

אני לא יודע למה כולם מתעלמים מהעניין של הסיבים...
תוסיף לך קצת לתפריט פייבר 1 כדי שיהיו לך משהו כמו 25 סיבים..
לגבי הטונה... אני אוכל 14 בשבוע אין לך מה לדאוג...
מה שכן לא מומל לאכול יותר מ 2 ביום בגלל הכספית
התפריט ניראה סבבה דרך אגב... במידה והקלוריות וכל מה שאמרת נכון..
ומה אתה רושם מלפפון חמוץ יא גזור חחח טוב שלא רשמת כוס מים חח

הייתי מוסיף עוד מינימום 500 קלוריות על סמך הנתונים שלך

ביניים למשל תעיף תבננה מה זה ארוחה?
תכניס במקום סנדביץ' עם חמאת בוטנים וכוס-שתיים של חלב
כבר אתה סוגר פינה טובה

• פותח/ת השרשור
^ למה להוריד את הבננה אח שלו? נעשה סנדוויץ + בננה : )

^
^ ומה זה הפייבר הזה שאמרת לי? איך אני מוצא מאכל עם הרבה סיבים תזונתיים? תקלוט שבכל התפריט הזה יש רק 7.3 סיבים. אז איך בדיוק אני אמצא מאכל שימלא לי את החסר?
ומללפון חמוץ זה אחלה ,מה לא?

וכמה זמן אתם חושבים שאני אצטרך להיות עם התפריט הזה? ואיזה בדיוק פעילות גופנית תציעו לי לשלב איתה? אני לא במכון כושר.

ובקשר לשומן ולחלבון ולפחמימות,הכל בסדר בכמות? הכל מדוייק בניתי את התפריט באתר הזה :
http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA.php

• פותח/ת השרשור
לפני שנה הייתי מנוי לחדר כושר והתאמנתי לפי תוכית אימונים שהמאמן בנה לי ,אבל איך שעזבתי אז עזבתי גם את זה . זאת אומרת שכרגע אני לא מתאמן בכלל .

^ למה להוריד את הבננה אח שלו? נעשה סנדוויץ + בננה : )

^
^ ומה זה הפייבר הזה שאמרת לי? איך אני מוצא מאכל עם הרבה סיבים תזונתיים? תקלוט שבכל התפריט הזה יש רק 7.3 סיבים. אז איך בדיוק אני אמצא מאכל שימלא לי את החסר?
ומללפון חמוץ זה אחלה ,מה לא?

וכמה זמן אתם חושבים שאני אצטרך להיות עם התפריט הזה? ואיזה בדיוק פעילות גופנית תציעו לי לשלב איתה? אני לא במכון כושר.

ובקשר לשומן ולחלבון ולפחמימות,הכל בסדר בכמות? הכל מדוייק בניתי את התפריט באתר הזה :
http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA.php

בנוגע לפייבר וואן (Fibre1), יש את זה בערך בכל סופר.
זה דגני בוקר.
תאכל איזה 50ג' ואתה מסודר לאותו היום.

• פותח/ת השרשור
וזה טעים?

ואיזה פעילות אתה מציע לי לשלב עם התוכנית לעלייה במסה?

זה הפייבר 1 הזה?

cerealesfibre1.gif
נראה מגעיל ..

אנשים אני חייב עוד ביקורת על התפריט כי אני רוצה כבר להתחיל איתו משבוע הבא.
ואני גם צריך עזרה עם פעילות גופנית שאני יכל לשלב שתתאים לעלייה במסה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
^אני לא מתאמן . אבל אני ממש רוצה להיכנס לכל העסק הזה חזק! לפי איך שהבנתי אני צריך לעלות מסה קודם כל כי אני מאוד רזה . ושלב שלב. אבל איזהו בדיוק פעילות גופנית תתאים לי למסה ? + תזונה נכונה . איך התפריט טוב או לא טוב?

סביר, אתה רזה, תאכל את התפריט, אל תתחשבן על דברים קטנים אל תספור כפית חומוס כף קוטג'
תאכל ירקות
תוסיף מה שאמרתי לך תסנדביץ' וחלב

כל זה ומובן מאליו שתתאמן (איזה תוכנית אימון?) אם אתה מתחיל וגם אם לא קודם כל תכנס לפורטל של הפורום ותקרא את המאמרים החשובים. הייתי ממליץ לך על תוכנית FBW לדוגמא עם דגש על למידה של התרגילים המרכזיים: בנצ', פרס, סקוואט, דדליפט
אחרי נגיד 2-3 חודשים של אימון עם התזונה אתה תצבור כוח וגם נסיון עם התרגילים, אתה תעלה קצת במשקל ותתחיל SS אם אתה רציני כמו שאתה כותב

לגבי הקטע של לא להתאמן, אין טעם בלאכול הרבה בלי להתאמן, אלא אם אתה רוצה להשמין (לעלות בשומן).

עלייה במסה המטרה שלה היא לעלות במסה אבל הקטע הוא לעלות בכמה שיותר שריר וכמה שפחות שומן
ברגע שלא תתאמן ותחסל אוכל אתה תעלה רק בשומן.

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי את זה. זה תפריט דיי בעייתי תחשוב שעד עכשיו אכלתי 1700+ ועכשיו זה יהיה בסביבות 2500.

אוקיי אז אני שמח שהתפריט שבניתי טוב. אני אקנה את הפייבר 1 שאמרו לי פה ואני אתחיל להתמיד עם התזונה.

ובקשר לפעילות,יש מצב אתה נותן לי קישור ישיר לדף הזה?

יאללה אני הולך לתפוס את עצמי בידיים ולהתחיל באמת כבר לפתח גוף ולא להיות איזה שחיף ,ויאללה נקווה לתוצאות טובות!!

אפרופו תוצאות ,כמה זמן אתם חושבים שאני אצתרך להיות עם אותה תוכנית תזונה? לאיזה משקל המטרה שלי היא להגיע? תזכרו אני הולך להיכנס בזה בכל הכוח !! אני רק צריך הרבה עזרה כי אני ממש לא מבין מה השלבים הבאים אבל לבינתיים נעבוד על המסה עם התפריט הזה ונשלב קצת פעילות ואחרי זה תגידו לי מה השלב הבא. תודה!!!

http://www.kilogram.co.il/cat/תוכניות-אימונים/

אין זמן מוגדר, כמתחיל אתה יכול לעשות תוצאות יפות בזמן יחסית קטן הכל תלוי בתזונה והאימונים שלך

אם יהיה לך קשה לאכול את אותה כמות של אוכל ואתה אוכל בד"כ 1700 תעלה בהדרגה לא חייב לקפוץ ככה ישר ב- 1000 קלוריות

וזה טעים?

ואיזה פעילות אתה מציע לי לשלב עם התוכנית לעלייה במסה?

זה הפייבר 1 הזה?

cerealesfibre1.gif
נראה מגעיל ..

אנשים אני חייב עוד ביקורת על התפריט כי אני רוצה כבר להתחיל איתו משבוע הבא.
ואני גם צריך עזרה עם פעילות גופנית שאני יכל לשלב שתתאים לעלייה במסה.

לי זה ממש טעים, לא יודע, תנסה..
מקס' 20 ומשהו שקל לפח.
אני מציע לך לעשות מה שטוב לך, תנסה SS תראה אם מתאים לך לעבוד ככה, אחרת תעיין בשאר התוכניות המוצעות בפורטל המאמרים עד שתמצא את מה שהכי מגרה את השרירים שלך.
לא הכל מתאים לכולם.
ניסוי וטעייה. 😃

• פותח/ת השרשור
יאללה אני אנסה את ה-SS נראה לי טוב ..

אז יש לי תפריט+פעילות ,רק התמדה והרבה רצון.. אני אעשה את כל זה עד שאני הגיע למשקל של 80 ק"ג ואז אני יחזור לפורום לקבל חוות דעת. תודה לכולם!!!!

ואם יש לכם עוד ביקורות תמיד אשמח לשמוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית