הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לפני PSMF

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
היום אני מרכיב לעצמי את התפריט ועושה כמה הכנות אחרונות לפני התחלת התוכנית מחר, ובמהלך היום יצוצו לי כמה שאלות ואני ארכז אותן פה.
יש לציין שאני עושה אותה ע"פ הספר של לייל מקדונלד The Rapid Fat Loss .

שאלה ראשונה
אמנם לייל מציין שאפשר לצרוך ירקות ללא הגבלה (חוץ מהמעט שהוא מפרט שם), אבל בעגבניה לדוגמא יש לא מעט פחמימות אם צורכים אותה באופן גדול ( אני מדבר על חמש ביום ~)
האם באמת אפשר לאכול בלי חשש?

אותה שאלה לגבי בצל.

לגבי גבינות : על אף שקוטג' 3% מכיל קצת פחמימות ושומנים, האם זה באמת יפר את האיזון של הדיאטה? או שיש להתעקש על 0%? (אפשר אולי ללמוד שאפשר לאכול אותו ע"פ ההערה של לייל שאפשר גם לצרוך בשר בקר באחוזי שומן נמוכים ביותר - שהם לא 0%).

תודה מראש לתשובות!

אם אין לך איזה רגישות מסוימת לאוכל כמו פחמימות או משהו כזה.... למה לעשות ת'חיים מסובכים - מה לגביי המדריך לחיטוב - לי הוא עבד מצוין

• פותח/ת השרשור
אם אין לך איזה רגישות מסוימת לאוכל כמו פחמימות או משהו כזה.... למה לעשות ת'חיים מסובכים - מה לגביי המדריך לחיטוב - לי הוא עבד מצוין

לא רוצה להישמע איזה קוץ בתחת, אבל... זאת לא השאלה שלי בנושא הזה.

HULK
מה בדיוק אתה אומר?

• פותח/ת השרשור
האם התפריט הבא הוא בסדר (מבחינת כמות פחמימות\שומנים) ?

שם המאכל
כמות ערך תזונתי
חזה עוף (ללא עור)500 גרם 505 קלוריות

טונה במים (משומר)100 גרם 110 קלוריות

טונה במים (משומר)100 גרם 110 קלוריות

קוטג` 3%גביע 200 קלוריותהסר
קוטג` 3%גביע 200 קלוריות

עגבניות3 עגבניות בינוניות 93 קלוריות

סה"כ קלוריות: 1218 קלוריות סה"כ חלבון: 224.4 גרם סה"כ שומן: 21.5 גרם סה"כ פחמימות: 31 גרם סה"כ כולסטרול: 360 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 2.2 גרם

מה שקראת זו מהדורה ראשונה, יש עוד עידכונים לכך.
בגדול הוא ממליץ לאכול ירקות ירוקים אשר ברובם מועשרים בסיבים וממלאים לך את הקיבה וככה אתה לא מתחרפן בדיאטה.
אפשר לאכול עגבניה ביום אבל לא 5.
בהצלחה בסבל.

• פותח/ת השרשור
מה שקראת זו מהדורה ראשונה, יש עוד עידכונים לכך.
בגדול הוא ממליץ לאכול ירקות ירוקים אשר ברובם מועשרים בסיבים וממלאים לך את הקיבה וככה אתה לא מתחרפן בדיאטה.
אפשר לאכול עגבניה ביום אבל לא 5.
בהצלחה בסבל.

אז כמות הפחמימות שיש לי כרגע היא גבוהה מדי? (30 גרם)
ומה לגבי השומן?

אפשר לאכול קוטג' 3% לא צריך להיות כל כך קיצוניים.
כמות הפחמימות סבירה התפריט נראה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית